Itt egy másik topic, a
Kezdők istápolásának oldalhajtása, ami szerintem ott már off-nak számítana és (számomra) váratlanul többen is hozzászóltak. Lehet hogy már kimerült az ottani téma, ha mégsem, lehet hogy itt jobb helyen lenne.
Quote:
Originally Posted by Dus
Amikor sok házat tartassz, hogy sokat tudj képezni, akkor tud hasznos lenni a piac, hisz nem 10% a foglalkozottság és nem húzza lefele a morált mint állat! 
|
Én nem tudom belegondoltál-e egy kicsit abba amit mondasz. A 10% foglalkoztatottsághoz, amit gondolom normál épületek esetén értesz, tartós esetben 132 ház kell legalább, a 200 heki esetén. Mondjuk amikor a maradék 68 hektáron mind piac van (LoL), az feltornássza 33%-ra a foglalkoztatottságot. De a morálok szempontjából teljesen mindegy hogy a munkanélküliség 90% vagy éppen 67%.
Quote:
Originally Posted by taszi
vannak szituációk amikor hasznos lehet a piac 
|
Taszi, Minden Titkok Tudója

, a fentin kívül nagyon kevés esetet hallottam amire a piacot alkalmazzák. Például az ellenfél megtévesztésére amikor csak gömböt látnak de éplistát nem. Vagy mondjuk arra is jó lehet hogy kezdő, súgót nem olvasó playernek álcázza magát vki ahogy ebben a topicban említették már. Illetve még a Kézikönyvben láttam egy jót, nevezetesen hogy arénában a bányák termelését idiglenesen leállítani tart vki piacokat.
Biztos ki lehet még találni hasonlókat. És nem is arról van szó hogy létezik-e funkciója vagy az le van-e írva a súgóban. Létezik, le van írva. Hurrá. Azonban ez a szál onnét indult hogy piacokat még egy körültekintő kezdő sem épít illetve lebontja az első pár napban azt is ami van. Ezek után hadd kérdezzem meg milyen szituációkra gondoltál ami indokolná hogy 5 db is szerepel az újdonsült orik első 110 épülete között? Leszámítva a hagyományok tiszteletét, amit egyébként még el is tudnék fogadni, csak senki nem említette.