Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Ha rendeznénk 2010-ben is hasonló párbajsorozatot, rész vennél rajta?
Igen. 17 68.00%
Nem. 8 32.00%
Voters: 25. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-19-2009, 14:13
Tuvalu (#3490) Tuvalu (#3490) is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Akira Kuroszava: A vihar kapujában

Sziasztok, én vagyok B játékos, aki sokáig vezettem, aztán Tuvalu beütött. Nagyon furcsállom a dolgot, szerintem volt valami összebeszélés, különben simán nyertem volna.

Sziasztok, én vagyok Pool. Jót húztam a végén, és bejött. Alapból is szeretem ünnepeltetni magam, ezért nehezen megy ezt felülmúlni, amikor TÉNYLEG zseniális voltam, és még többszörös mákom is volt. Csak a párbajfórumra írt bejegyzésemet tudom idézni mégegyszer: "Gyerekek, a kurvamindenit, csak ennyit tudok mondani."

Sziasztok, mi vagyunk a B alatti 3 játékos. Igazából nem nagyon értettük, hogy mi van. Annak nagyon örültünk, hogy kaptunk mégegy lehetőséget, mert Bt beverték, viszont abban az egy percben kellett volna valahogy lereagálni a 6. helyről feljött a játékost, és végülis 100 ponttal kikaptunk. Szerintünk is csaltak.

Sziasztok, én vagyok a hódító logfileja. Gondolom tudjátok, hogy hosszú vagyok, ezért itt is hosszú leszek. Majdnem az egész hódító szerver lefagyott, úgy elhültem a párbaj befejezésén. Gondolhatjátok, hogy mivel a csalók közti msn forgalmat nem látom, így csak következtetni tudok, hogy csaltak-e.
A csalás mellett fel tudom sorolni az alábbi érveket: Poolnak normál körülmények közt esélye se lett volna. Tuvalu távolozás nélkül küldte ki 56:40kor a seregét íjakkal. Pool végül nyert.
A csalás ellen tudom felsorolni az alábbi érveket: Tuvalu már fél órával korábban ütötte Poolt, és ha nem ekkora lúzer, akkor a játékban bevitt első két támadása nem 5 hektárt hoz (mondjuk, nekem, mint logfilenak is különösen elegem van már abból, hogy bontási versenyen múlik 10% katonai haderő, meg 3szoros foglalt földterület, miközben ez egy stratégiai játék lenne). A kritikus egészes váltásnál Tuvalu támadása ért be előbb, ezért lehetett, hogy Pool mindkét foglalása 13 hektáros lett, ha Poolé ér be előbb, akkor csak 13+5öt hoz (ez nem azért van, mert én csaltam, vagy mert szerencse kérdése, hanem defaultból mindig úgy frissítek, hogy Tuvalunak legyen rosszabb). Emellett az utolsó perces lefokozásnál is nagy kockázatot vállalt volna a két feltételezett csaló, hiszen így is egy hajszálon múlott az első hely, szóval rendben, hogy leverték Bt, de igazából sokkal sanszosabb volt, hogy a B alattiaknak ássák ki a gesztenyét.

Sziasztok, Ati vagyok. Nem képzelitek, hogy most nekiállok kivizsgálni egy ilyen kétes esetet? Van elég tapasztalatom, hogy egy ilyenből még ne vonjak le következtetést. Ha 2-3szor valaki belép a párbaj végén ingyenföldet adva. Vagy idő előtt lefokoz, vagy ilyen utolsó perces támadások vannak, akkor majd odaütök, addig hagyjatok már békén.

Sziasztok, Tuvalu vagyok. Nem kivánom senkinek azt az érzést, ahogy egészkor frissítgettem a 197 hekis országomat, és 211 helyett 180as szám jelent meg. Elkeserítő volt. Első gondolatom az volt, hogy túl korán indultam, és Pool gömbözött, és még volt 20 másodperce 2 sereget indítani. Mondjuk amúgy is egy elcseszett párbaj volt, mert a szuper taktikám megint besült. Nemcsak bevertek, de kétszer alámbontottak, aztán okulva az előző párbajból, ahol simán pattantam a végén 900 ló+500támadóval, ezért hosszas tanakodás után az 500 ijat is kiküldtem. Erre ez a paraszt bever. Na jó, igazából az előbb írt gondolatom csak a második volt. A legelső az volt, hogy csalt, de hogyafenébe? (a nulladik, meg egy lefagyott bameg). Persze az tény, hogy ha én csináltam volna meg ezt a napistencsászárságot, akkor én is ünnepeltetném magam, mert valóban zseniális volt. A jövőre nézve, meg Habsburgia 14 pontos, én leszek 12 (mert még nyerek egyet), Numer@ nem számít, Durean ne nyerjen, ez fontos. Pool meg nem lehet ekkora mázlista mindig, és mivel ritkán ér rá, neki vélhetően lesz még kevéspontos köre, tehát ő se számít. Tehát végülis ha már EKKORA orbitális barom voltam, akkor, legalább nem lett katasztrófa a végső helyezést tekintve. Egyébként is a 4 és 5 órás párbajra olyan trükköm van, hogy megemlegetitek.
The Following User Says Thank You to Tuvalu (#3490) For This Useful Post:
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules