|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tekercs lopás hatékonyságán szükséges változtatni, vagy jó így ahogy van?
|
Ne változzon semmi, jó így ahogy van.
|

|
42 |
49.41% |
A tekercslopás hatékonyságát jelentősen csökkenteni kell.
|

|
20 |
23.53% |
A tekercslopás hatékonyságát kis mértékben csökkenteni kell.
|

|
11 |
12.94% |
A hatékonyság csökknése már az első tolvajnál érezhető legyen.
|

|
7 |
8.24% |
A második tolvaj vigyen csak lényegesen kevesebbet.
|

|
6 |
7.06% |
A harmadik tolvajnál legyen érezhető csak, hogy életbe lép egy autómatikus védelem.
|

|
7 |
8.24% |

01-29-2006, 20:39
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Az a baj, hogy az igenlőknek és az ellenzőknek is igazuk van. Jelenleg is tolvaj orim van, de én is durvának tartom, hogy mit lehet művelni tolvajokkal. Oké, van úgy, hogy éri az emberfiát némi inzultus utána, de az legtöbbször kiheverhető 
|

01-30-2006, 08:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én áltálában megkérem a tolisokat, h a törpe orimtól ne lopjanak teki. Átalában szót fogadnak, persze akadnak kivételek.
|

01-30-2006, 08:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Kisbér javaslata mellé állnék én is. van hadis, varis és tolis országom is, és simán bevállalnék egy ilyet... Nem lenne az, hogy csak óriással meg gnómmal menne mindenki. az 1/Aban van egyedül újra életképes más faj. addig hiába tud az ork, ha felfedezik és szétlopják... utána már csak koppanni tud. törpe is hiába jó, őt is lelopják. az elf is csak tolis lehet és az ember is. a félelf meg eleve az, azt nem kell félteni 
|

03-02-2006, 13:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Én áltálában megkérem a tolisokat, h a törpe orimtól ne lopjanak teki. Átalában szót fogadnak, persze akadnak kivételek.
|
Na, hát az ilyeneket lopnám kapásból
A tekilopás úgy jó, ahogy van. Sokan azért lesznek tolisok, hogy a tekikből gazdagodjanak vagy tekilopással tegyenek tönkre országokat. Ha ez olyan hatalmas és mással le nem dolgozható előny lenne a tolisnál, akkor mindenki azzal játszana. Ha szeretnél olyan fajjal játszani, ami nem tolis, nem gnóm és nem óriás, akkor legyen olyan az orid, hogy ha meggömböznek vagy épületet néznek nálad, a kedvük is elmenjen a lopástól, mert tudják hogy vagy rommá rengeted vagy rengetitek a szövivel, vagy fordulsz rajta párszor sereggel, seregekkel, esetleg mindkettő egyszerre 
|

03-02-2006, 14:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
Na, hát az ilyeneket lopnám kapásból
A tekilopás úgy jó, ahogy van. Sokan azért lesznek tolisok, hogy a tekikből gazdagodjanak vagy tekilopással tegyenek tönkre országokat. Ha ez olyan hatalmas és mással le nem dolgozható előny lenne a tolisnál, akkor mindenki azzal játszana. Ha szeretnél olyan fajjal játszani, ami nem tolis, nem gnóm és nem óriás, akkor legyen olyan az orid, hogy ha meggömböznek vagy épületet néznek nálad, a kedvük is elmenjen a lopástól, mert tudják hogy vagy rommá rengeted vagy rengetitek a szövivel, vagy fordulsz rajta párszor sereggel, seregekkel, esetleg mindkettő egyszerre 
|
Hamar elmegy a kedvük a lopástól, mivel csak lakástekim van. :P
|

03-02-2006, 14:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwen
Hamar elmegy a kedvük a lopástól, mivel csak lakástekim van. :P
|
Ilyen titkokat ne árulj el 
|

03-02-2006, 18:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem ha nem akarod,hogy baj legyen a tekilopással akkor tartsd a tekijeid a piacon. Kevésből csak keveset lehet lopni és az a tolisnak sem éri meg. Ezt én is tom,mert tolis vagyok.
|

03-05-2006, 09:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by spirit..
Szerintem ha nem akarod,hogy baj legyen a tekilopással akkor tartsd a tekijeid a piacon. Kevésből csak keveset lehet lopni és az a tolisnak sem éri meg. Ezt én is tom,mert tolis vagyok.
|
Ezel csak egy gond van, a teki nem azért van hogy a piacon legyen, hanem hogy az országban legen és ezzel nővelje az ország hatékonyságát, vődő támadó erejét vagy termelését 
Nem az a téma ha valakinek vissza jön a piacrol 100k tekije és abbol elopnak 50k-t az csak simán veszteség, akkor van a gond ha az országban előv fajtánként 8-10k tekiböl leesik a 60-70% a, és a fő gond továbbra is az ha már 2-3 ember húzza.
Valaki említette az 1/A-t ott ez nem érdekes túlzottan. Nem is nagoyn lopják a tekit, meg a klánrakibol könnyen pótolható és ott már az országok többsége tényleg rendelkezik tartalékkal 
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|