Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-06-2009, 15:07
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
Sajnalom fiuk, de akkor sem fogtok rola meggyozni!... sajnos...
Az h megtartottatok az 1. helyet az tenleg le a kalappal es mindig azt mondtam h jobbak vagytok mint en (tobbes szamba nem beszelhetek). De ha nem ismeritek be h ti vagytok fellosok azert h az 1/A-ba fellepes utan rogton toroltek nagyon sokan (meg SZK-ra sem mentek !!!), akkor nincs mit targyaljunk errol a temarol. En elkonyvellek allszentnek ti meg aminek akartok engem es "life goes on". Nem fogok kiborulni azert mert elveszett az orim, csinalok masikat, mashol, valami mas jatekot is kereshetek eppen. (A legjobb lenne abbahagyni vegre... ) Csak azt nem tudom elfogadni h meg most sem latjatok be hogy reszesei vagytok ennek, vagyis reszben a ti hibatok. En azt is elismertem h a mi hibank is, de ti ezt nem tudjatok megtenni.
Ha fel kelene bontani hogy kinek mekkora a reszesedese ebben akkor szvsz a %-ok kovetkezo keppen oszlanak meg: Hodito-Cuceritor stab 45%; Top klan 45%; SZK-sok 10%
Osszegzes:
Az eltoltott ido nem szamit egyaltalan szerintem, nem latom miert hoztad fel.
Reszben egyetertek Vice, abban a reszben hogy a stab is tehet rola.
Peti, nem az a baj h felmentettek magas hekire, hanem az h nem hagytatok semmi evezhetot a jatekbol, semmi esely nem volt az uj oriknak es nyakra fore toroltek mikor az 1/A-ba jutottak mert mar tudtak azelott h odaerjenek h ott a jatek szamukra veget er. Ezt ertsetek meg, gondoljatok at, es vegre realizaljatok hogy az egesz jatek sorsat ti es a stab tartotta kezben.
Csak a te allitasodbol kiindulva h az angol ninc fenyesebb helyetben... hat azert csak kb. 6-7x jobban all az angol verzio. Miert? Azert mert 6-7x tobb ori van az A-ban. Szerinted a regizett orik aránya megeggyezik az A-ban levo orik szamaval? Durvan 3x annyian vannak az angolban, de megsem volt meg a "majdnem 70" ori osztva 3-al, letszam a romanba. Csak annak fele volt a vegere, akkor is ha csak 60-at veszunk letszamnak az angolba. Tehat az a hianyzo 50% az a ti muvetek Peti. Csak minden 2. ori... es errol ti tehettek...
A hod stab azert hibas mert nem volt hajlando konnyitteni az 1/A-n, a top klan azert mert vegul mar a jatekosok akik meg nem is voltak az 1/A-ba azok is tudtak h ahogy felernek az 1/A-ba a jatek veget er, es az SZK-sok azert hibasok mert nem voltak hajlandok visszajonni es elmenni szabira, ha mar nem akarnak jatszani es igy letszamot novelni, vagyis remenyt kelteni a jatekban.
Angolban 40 ori, van A-ban játékban, ott is csak 12. helytől megy a top, kb nektek is ennyi dolgotok lett volna hogy az A-ban levő 60-70 oriból 40et játékra bírtok mégha 0ra bontva is lettek volna szabin, s akkor már nem is tőlünk függött volna a top, ti meg ezt nem értitek meg, könnyebb szkra menekülni, meg sárral dobálózni, hogy jajj mert a csúnya csúnya top klán fent van 12k hekin. + Nem tudok elemenni megint csak hogy a németnek is vége lesz, az is talán a mi hibánk???
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-06-2009, 16:15
Robin Robin is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
Sajnalom fiuk, de akkor sem fogtok rola meggyozni!... sajnos...
Az h megtartottatok az 1. helyet az tenleg le a kalappal es mindig azt mondtam h jobbak vagytok mint en (tobbes szamba nem beszelhetek). De ha nem ismeritek be h ti vagytok fellosok azert h az 1/A-ba fellepes utan rogton toroltek nagyon sokan (meg SZK-ra sem mentek !!!), akkor nincs mit targyaljunk errol a temarol. En elkonyvellek allszentnek ti meg aminek akartok engem es "life goes on". Nem fogok kiborulni azert mert elveszett az orim, csinalok masikat, mashol, valami mas jatekot is kereshetek eppen. (A legjobb lenne abbahagyni vegre... ) Csak azt nem tudom elfogadni h meg most sem latjatok be hogy reszesei vagytok ennek, vagyis reszben a ti hibatok. En azt is elismertem h a mi hibank is, de ti ezt nem tudjatok megtenni.
Ha fel kelene bontani hogy kinek mekkora a reszesedese ebben akkor szvsz a %-ok kovetkezo keppen oszlanak meg: Hodito-Cuceritor stab 45%; Top klan 45%; SZK-sok 10%
Osszegzes:
Az eltoltott ido nem szamit egyaltalan szerintem, nem latom miert hoztad fel.
Reszben egyetertek Vice, abban a reszben hogy a stab is tehet rola.
Peti, nem az a baj h felmentettek magas hekire, hanem az h nem hagytatok semmi evezhetot a jatekbol, semmi esely nem volt az uj oriknak es nyakra fore toroltek mikor az 1/A-ba jutottak mert mar tudtak azelott h odaerjenek h ott a jatek szamukra veget er. Ezt ertsetek meg, gondoljatok at, es vegre realizaljatok hogy az egesz jatek sorsat ti es a stab tartotta kezben.
Csak a te allitasodbol kiindulva h az angol ninc fenyesebb helyetben... hat azert csak kb. 6-7x jobban all az angol verzio. Miert? Azert mert 6-7x tobb ori van az A-ban. Szerinted a regizett orik aránya megeggyezik az A-ban levo orik szamaval? Durvan 3x annyian vannak az angolban, de megsem volt meg a "majdnem 70" ori osztva 3-al, letszam a romanba. Csak annak fele volt a vegere, akkor is ha csak 60-at veszunk letszamnak az angolba. Tehat az a hianyzo 50% az a ti muvetek Peti. Csak minden 2. ori... es errol ti tehettek...
A hod stab azert hibas mert nem volt hajlando konnyitteni az 1/A-n, a top klan azert mert vegul mar a jatekosok akik meg nem is voltak az 1/A-ba azok is tudtak h ahogy felernek az 1/A-ba a jatek veget er, es az SZK-sok azert hibasok mert nem voltak hajlandok visszajonni es elmenni szabira, ha mar nem akarnak jatszani es igy letszamot novelni, vagyis remenyt kelteni a jatekban.
Én nem tudlak arról meggyőzni hogy nekem van igazam, Te nem tudsz arról meggyőzni hogy neked van igazad.

Tehát akkor így jártunk

kattints rá és nem bánod meg
Na meg nagyon megköszönöm ha megteszed
Reply With Quote
Old 05-06-2009, 16:16
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
Angolban 40 ori, van A-ban játékban, ott is csak 12. helytől megy a top, kb nektek is ennyi dolgotok lett volna hogy az A-ban levő 60-70 oriból 40et játékra bírtok mégha 0ra bontva is lettek volna szabin, s akkor már nem is tőlünk függött volna a top, ti meg ezt nem értitek meg, könnyebb szkra menekülni, meg sárral dobálózni, hogy jajj mert a csúnya csúnya top klán fent van 12k hekin. + Nem tudok elemenni megint csak hogy a németnek is vége lesz, az is talán a mi hibánk???
Peti ha jol emlexem azt elertuk hogy mehetett a top kor azoknak is akik nem a top klan tagjai voltak. Viszont amikor kis remeny felcsillant akkor vegigutottetek a csoportot. Ezzel megint semmi baj mert megtehetitek es ez a jatek. En csak azt nem ertettem meg soha hogy miert? Csak szimplan azert mert megtehetitek? Bizonyittani? Kinek?
Es egy utolso kerdes: Megerte?
Mert ha igen akkor nem is fogjatok soha azt erezni h a ti hibatok is, es akkor megertem en is hogy mi az allaspontod.
Ha pedig te is ugy erzed h nem erte meg, akkor viszont be ismerted hogy a ti hibatok is.
En ezt lazarom reszemrol azzal h mind3 csoport hibaja (stab, top klan, es SZK-sok) es mindenki ugy velekedik errol ahogy akar... Demokracia van elmeletileg
Csak az zavar h meg most sem realizaljatok ezt... ce la vie
Reply With Quote
Old 05-06-2009, 18:15
Khazad-Dum Khazad-Dum is offline
Member

Longevity: 89%
Arrow

Olyanról vitatkoztok ami már eldöntött tény. Bezár a bazár, kaput, konyec filmá, bye bye.
Reply With Quote
Old 05-07-2009, 21:23
Vice Vice is offline
Junior Member

Longevity: 91%

"Es egy utolso kerdes: Megerte? "

Erre a kerdesre felelnek neked Sanyi : Igen , megerte .
Megismertem egy par szuper alakot ...

P.S. Es talan ha valaki beszel Atival , akkor talan meg meg lehet menteni a dolgot . Szerintem akad par ember , aki foglalkozna a dologgal es fellenditheti a jatekot .
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Vice For This Useful Post:
Old 05-08-2009, 06:34
Ildee Ildee is offline
Member

Longevity: 84%

Azt kéne valahogyan elérni, hogy minél többen beregeljenek
Ha lenne már 400-500 játékos szintenként, az jó lenne.
Vagy a magyarokat kéne rávenni, hogy játszanak románban és angolban is, és megértetni velük, hogy attól, hogy nem tudnak angolul, vagy románul kb 2 nap alatt meg lehet tanulni ott is, hogy mi micsoda, és lehet jót játszani, akkor is, ha csak 100an vannak Vben, lehet trükközni, lerengetni ha vki messzebb van de be akarod ütni, az egész csak kitartás kérdése szerintem.
Egyébként én jelenleg csak a queosiában játszok, de azt most sokkal jobban élvezem mint a normál magyar hódítót.
Reply With Quote
Old 05-08-2009, 07:25
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ildee View Post
Azt kéne valahogyan elérni, hogy minél többen beregeljenek
Ha lenne már 400-500 játékos szintenként, az jó lenne.
Vagy a magyarokat kéne rávenni, hogy játszanak románban és angolban is, és megértetni velük, hogy attól, hogy nem tudnak angolul, vagy románul kb 2 nap alatt meg lehet tanulni ott is, hogy mi micsoda, és lehet jót játszani, akkor is, ha csak 100an vannak Vben, lehet trükközni, lerengetni ha vki messzebb van de be akarod ütni, az egész csak kitartás kérdése szerintem.
Egyébként én jelenleg csak a queosiában játszok, de azt most sokkal jobban élvezem mint a normál magyar hódítót.
Magyarban is sok csopi haldoklik és ez a lerengetés azt eredményezné, hogy szabiznának a játékosok.
Hiába lenne 400 játékos, ha abból 350 szabin van.
Magyar lassú csopi 3.szinten most 116 ori van ,abból 45 játszik.Lassú 5.szinten meg 271 ori van és abból is fele tuti szabin,de azt nem számolom meg.
Gyors csopi 4.szint 198 játékos,abból 49 játszik.
És az 1/A-ban is csak 579 játékos van, és ott is egyre több heki kell a tophoz.
Szóval nehezebb haladni és sok a szabis magyarban is.
Ki menne, akkor az idegen nyelvű hódba játszani ezek után?
Csoda, hogy az angol nem lesz lezárva.
Reply With Quote
Old 05-08-2009, 09:52
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Magyar lassú csopi 3.szinten most 116 ori van ,abból 45 játszik.
Szélsőséges csoportokkal nem érdemes összehasonlítást végezni. Mire a lassú csoportban valaki eljut a 3. szintre, beleőrül a lassúságba... A gyorsban pedig a magát profinak tartó sok kezdő vérzik el. Nem véletlen, hogy ezek a csoportok a külföldi verziókban nincsenek. Ha tellek volna, onnan aztán senki nem jut fel az 1/A-ig.
Old 05-08-2009, 10:48
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Szélsőséges csoportokkal nem érdemes összehasonlítást végezni. Mire a lassú csoportban valaki eljut a 3. szintre, beleőrül a lassúságba... A gyorsban pedig a magát profinak tartó sok kezdő vérzik el. Nem véletlen, hogy ezek a csoportok a külföldi verziókban nincsenek. Ha tellek volna, onnan aztán senki nem jut fel az 1/A-ig.
Jó igazad van,csak azért írtam, hogy nagyjából látható legyen mennyien vannak a magyar verzióban.
Legyen az akár szélsőséges csopi is
Inkább a magyar verzióba kéne mégtöbb energiát fektetni szerintem, mert annak lenne látszata valszeg.
A külföldi verziók nem véletlenül kerültek bezárásra.
Nem volt rá akkora kereslet és igény.
Reply With Quote
Old 05-08-2009, 19:14
Vice Vice is offline
Junior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Jó igazad van,csak azért írtam, hogy nagyjából látható legyen mennyien vannak a magyar verzióban.
Legyen az akár szélsőséges csopi is
Inkább a magyar verzióba kéne mégtöbb energiát fektetni szerintem, mert annak lenne látszata valszeg.
A külföldi verziók nem véletlenül kerültek bezárásra.
Nem volt rá akkora kereslet és igény.
Kereslet es igeny ?
Persze ,hogy nem volt , mert senki sem tud rolluk !!!
Es meg ha valaki felajanlotta ,hogy segit a reklamozasba , akkor meg annak sem engedtek meg ,hogy segitsen ...
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Vice For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules