|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-25-2006, 16:46
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Kocka
Lehethogy zoldfulu vagyok de miert lotted el? Ha ellotted az onnantol a te bajod. Ne lodd el es akkor nyilt a verseny az alulmaradasert.
|
Ha jól értelmeztem az eredeti felvetést, akkor az arról szólt, hogy bármikor, amikor géphez kerülök, lehessen visszatámadnom. Ez a javaslat, főleg az általad is nagyon jól leírt szituáció nem ezt teszi lehetővé, hanem azt kívánja meg mindenkitől, hogy óra 49 környékén mindenképp legyen gépnél. Akkor is, ha senki nincs 2 körre, és amúgy elég lenne 3 óránként benézni, hogy támadják-e.
Én személy szerint még mindig nem lettem arról meggyőzve, hogy miért jobb minden órában megadott időben gépnél lenni, és ha nem vagy, akkor lekésni a visszatámadás legapróbb reményét is, mint 3 óránként egyszer ránézni a pontlistára és nézni egy távolt.
|

05-25-2006, 17:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ezektől függetlenül, még mindíg kíváncsi lennék, hogy erre miért is volt szükség. 
|

05-25-2006, 17:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Mégis mire?
|

05-25-2006, 21:30
|
|
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Ati
Én személy szerint még mindig nem lettem arról meggyőzve, hogy miért jobb minden órában megadott időben gépnél lenni, és ha nem vagy, akkor lekésni a visszatámadás legapróbb reményét is, mint 3 óránként egyszer ránézni a pontlistára és nézni egy távolt.
|
3 óránként?Ez igaz arra a pár darab 1 milliós orira a tetőn de a többiekre nem szóval erre nem kéne hívatkozni!Még mindig azt mondom hogy a plusz egy klánpontlista frissítés is jobb lenne mint a semmi és mivel már lehetőséget ad a koptatásra a támadó klánt nem lehet több sereggel beverni illetve lehetősége van a visszatámadásra is,bár ez megint az gazdasági erőfőlénnyel rendelkezőket erősíti.
|

05-25-2006, 23:20
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Ati
Ha jól értelmeztem az eredeti felvetést, akkor az arról szólt, hogy bármikor, amikor géphez kerülök, lehessen visszatámadnom. Ez a javaslat, főleg az általad is nagyon jól leírt szituáció nem ezt teszi lehetővé, hanem azt kívánja meg mindenkitől, hogy óra 49 környékén mindenképp legyen gépnél. Akkor is, ha senki nincs 2 körre, és amúgy elég lenne 3 óránként benézni, hogy támadják-e.
|
Ati van egy dolog van amit sztem inkább te értesz félre.
Ez pedig az, hogy most ha nem vagy itt 1 órán és 1 percen keresztül (nem 3) akkor arra van esetleg esélyed, hogy megfogj egy támadást. Visszatámadásra nincs. A kézi frissítéssel ugyanez a helyzet tehát se nem ront se nem javít a helyzeten. Ha nem vagy itt 1 óra és 1 percig akkor beverhetnek úgy hogy nem tudsz tenni semmit. De mi van ha itt vagy?
Jelenleg:
1. nincs 2 körös klán melletted egy ideje így ha hirtelen lesz egy akkor kör végéig el kell döntened, hogy megtámadd e a klánt és ha igen mennyi sereget küldj, de mindezt úgy hogy fogalmad sincs róla vajon aki rádállt meg akar e támadni.
2. ha van 2 körre klán akkor nem látsz semmit csak a következő körben amikor már nem tudsz tenni semmit csak védekezni.
Frissítéssel:
Tökmindegy van e 2 körre klán vagy nincs. Egyetlen dolgod van távolbanézni. Ha jön valaki akkor van esélyed megfogni is és visszatámadni is.
Ez a lényeg.
Az csak mese, hogy 3 körönként kell benézni a klánba. Ha ezt így teszi valaki mindkét esetben beverhetik. El kell fogadni, hogy az 1A olyan csoport ahol ha 1 kör távolbalátás és pontlistavizsgálat kimarad annak súlyos következményei lehetnek.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|