|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-05-2009, 15:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Kiszamoltam h tobb mint 1/4-evel az szk-s orikbol valamelyik szintem szovisem volt vagy valami okbol kifolyolag (akar haboru utan) vegul meghaverkodtunk... En mar csak anyit mondok h eleg X@R helyzetben van a roman hod...
En minden orimat vippezem es egyaltalan nem sajnalom a vip-et, de ugy erzem, h en legalabb megprobaltam jatszani a roman verzoiba es most hadd erezze meg mas is h ez mit jelent. Majd ha egyszer valami csoda reven meglesz a 34 ori a csoportban akkor szoljatok, mert visszajovok szivesen.
Addig is lehet h megjelenek a roman csopikban de a roman 1/A-ban csak akkor ha nagyon fogom unni magam vagy osszeverodik egy jo tarsasag, mert en nem latom annak ertelmet h eveken keresztul fizzessem a vip-et csak azert h egy ido utan stagnaljak es vegetaljak.
Mit ertek ez alatt? Szerintem mindenki tudja aki megprobalta a roman 1/A-t:
-fejlodsz es fejlodsz amig elersz egy bizonyos heki szintre. Nem a topba jutas utan hanem joval elotte. Ha meghaladod ezt akkor bunti jar erte.
Egyetertek Robinnal, hogy csak addig kell feljonni h ne tudjanak utni minket. OK, de akkor mi lenne a mi szerepunk? En jovok tolteleknek, ha latom h van ertelme, de jelenleg 10 ori van a csopiban (aktiv orik)... Eddig mindenki azt mondta h nem jon vissza azok kozul akik szk-n vannak, az uj jatekos pedig miutan fellep rogton torol is! (nem kamu, ezt a forumon is olvashattak akik ertenek romanul) Mar ok is tudjak azok akik eloszor kerulnek az 1/A-ba hogy ertelmetlen jatszani az 1/A-ban... ez a szomoru. Csak azer jonnek fel az A-ba h bebizonyitsak maguknak h keppesek ra, de utana torolnek mert tudjak h semmi eselyuk.
Es valahol megertem oket, az ujakat es az szk-s orikat akik nem akarnak visszajonni, mert en peldaul fizetek azert h kenyelmesebb legyen a jatek szamomra, de azert is fizetni h jatszhass?... ez uj a hodban szamomra...
Meg annyit hadd mondjak h 1 fo tenyezo van ami befolyasolhatja ennek a kimenetelet es kimenetel 2 van csak + egy atmeneti idoszak ami mar beindult szerintem.
Ez a tenyezo a profit.
En arra vagyok kivancsi h az also szinteken bejon annyi vip, hogy ez igy profitabilis nektek Ati?
Mert azzal h eltorlod az idokorlatot, nem fogod kivaltani peldaul belolem (es szerintem sokan ertenek egyet velem) azt h nem fizetek vip-et, hiszen nekem nincs kedvem legalabb 2 koronkent a raktarral foglalkozni.
Ha igen, profitablis igy jelenleg, akkor kerlek ird fel az e-mail cimem Ati (szabosandor001@yahoo.com) es amikor oda ertek ebben az atmeneti idoszakban, h gondolkodni kell megeri-e vagy sem a roman hod-ot uzemeltetni, irj nekem kerlek, annyit legalabb, h "Igazad volt".
Ha mar most nem profitabilis akkor nem tudom miert ultok a kezeteken es hadjatok szetesni a jatekot...
|
Nem kaptam meg a levelet amelyben azt irta volna Ati h "Igazad volt"... 
|
The Following 3 Users Say Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post:
|
|

05-05-2009, 15:23
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Nem kaptam meg a levelet amelyben azt irta volna Ati h "Igazad volt"... 
|
Szerintem várhatod 
|
The Following User Says Thank You to laci For This Useful Post:
|
|

05-05-2009, 16:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
|

05-05-2009, 16:51
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Cuceritor és Legendär játékok lezárása
Sziasztok!
Ati-t idezem ha valaki nem olvasta volna meg:
"A vártnál jóval alacsonyabb részvételi szám miatt úgy döntöttünk, hogy a Cuceritor és a Legendär játékokat (a Hódító román és német nyelvű változatait) lezárjuk.
A lezárás sem a Hódítót, sem a Queosiát (a Hódító angol nyelvű változatát) nem érinti.
A következő egy hónapban még minden az eddig megszokottak szerint működik, egy hónap múlva azonban lezárjuk a regisztrációkat, és új ország regisztrálására már nem lesz lehetőség. A játékhoz tartozó ügyfélszolgálati cím is már csak ez alatt az egy hónap alatt lesz elérhető, utána nem.
A meglévő, és az ez alatt az egy hónap alatt regisztráló játékosok tovább folytathatják a játékot a játék elvesztéséig (időkorlát elérése), illetve VIP tagságuk lejártáig."
Most csak annyit uzenek Ati-nak es a top klannak hogy: EN MEGMONDTAM HOGY EZ LESZ BELOLE! 
|
Légyszíves az utolsó mondatodból vegyed ki a top klánt, nehogy már ezt is a mi nyakunkba varjátok, valószínűleg a német is azért megy süllyesztőbe mert mi román A-ba vagyunk a topba. Nézd csak meg hogy most mennyi regizett ori van 8290 es volt a legutoljára regizett ori, bemásolok ide egy játék kezdetét, a legutolsó olyan romános orim amivel forgólódók:
Inceperea jocului: 2007-04-21 12:10:40
(ez kb 1 évre rá lett regizve, hogy megindult a román hód, ekkor 4700 as sorszám közelébe, regiztem. Tehát azóta 2 év alatt anarchal együtt nem lett beregizve 3600 ori!!!!!!
+ hozzáteszem ekkor még sehol nem voltunk top-klán...... ugyanis kb 2007. júniusában váltunk azzá, de még volt mellettünk 3 klán!
Talán, ha összeségében nézzük a románt a 3 év alatt nem volt 100 játékos aki beregizett, s komolyan is gondolta volna a játékot, hiszen A-ba is csak 60 ori van, ergó 60 játékos érte el az A-t.
Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy nem azért ment tönkre a játék, mert mi a topban vagyunk, hanem azért, mert kevesen regiztek, s ne húzzunk olyan összefüggést, hogy azért regiztek kevesen, mert esélytelen a topba jutni A-ba. Azzal a kb 5000 orival mi van akik addig regiztek ameddig mi nem lettünk top klán?????
|

05-05-2009, 16:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Egyezzünk meg döntetlenben,mind hibásak vagyunk.
|
The Following User Says Thank You to Eke For This Useful Post:
|
|

05-05-2009, 17:49
|
Member
|
|
|
|
A felgyülemlett mrd-okat, rúnát, tekit, stb... Nem lehet beváltani forintocskákra tekintve hogy vége? 
|
The Following User Says Thank You to Robin For This Useful Post:
|
|

05-05-2009, 18:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Egyezzünk meg döntetlenben,mind hibásak vagyunk.
|
Agree, de attol meg mindig ti voltatok azok akik szemely szerint az 1/A-tol elvettetek a kedvem! Most direkt csak magamra mutatok es nem masokra, de merem fogadni h nagyon sokan lesznek akik ugyan ezt elmondhatjak magukrol!
Hip-hip-hura !!!
Hip-hip-hura !!!
Hip-hip-hura !!!
Eljen a top klan !!!
Most lassam mire volt jo a sok habzsolas es kapzsisag reszetekrol.

|

05-05-2009, 18:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Agree, de attol meg mindig ti voltatok azok akik szemely szerint az 1/A-tol elvettetek a kedvem! Most direkt csak magamra mutatok es nem masokra, de merem fogadni h nagyon sokan lesznek akik ugyan ezt elmondhatjak magukrol!
Hip-hip-hura !!!
Hip-hip-hura !!!
Hip-hip-hura !!!
Eljen a top klan !!!

|
Mi játszottunk, nem mi tehetünk róla hogy ti nem ezt tettétek...
Nem kellett volna tüntetésből SZK-zni és a sebeket nyalogatni.
Én 20910 kört töltöttem el játékban A-ban, Te mennyit?
|

05-05-2009, 19:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Robin
Mi játszottunk, nem mi tehetünk róla hogy ti nem ezt tettétek...
Nem kellett volna tüntetésből SZK-zni és a sebeket nyalogatni.
Én 20910 kört töltöttem el játékban A-ban, Te mennyit?
|
Sajnos nekem csak 19092 korre tet eddig ...
de azt megsugom,hogy nem MI a TOPklan vagyunk a hibasok a cuceritor miatt , hanem a stab ...
|

05-05-2009, 20:02
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hip-hip-hura !!!
Hip-hip-hura !!!
Hip-hip-hura !!!
Eljen a top klan !!!

|
Ezzel csak az a baj, hogy rohadtul nem azért lesz beszüntetve a játék, mert mi a top klán felmentünk magas hekire, hanem azért mert kevés a játékos. Légyszíves mond már meg, hogy akkor a német rész is miért lesz beszüntetve???????????????????? Talán az is a mi hibánk?? Románban még mindig nincs 8300 regizett ori, holott angolban már 24.000 körüli sorszámok vannak, s angol A-sincs sokkal jobb helyzetben mint román, ott sincs 70-nél több ori az egész A-ban, mégis pörög a játék. S ezt a sárral dobálózást most már jó volna beszüntetni.....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|