Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-02-2009, 17:35
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

2009-05-01 06:01:13 Rémkoppantók (#3649) támadást indított *A gonosz varjúk bandája* (#3146) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1463 hektár földet.
2009-05-01 06:01:12 Rémkoppantók (#3649) támadást indított *A gonosz varjúk bandája* (#3146) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1701 hektár földet.
2009-05-01 04:01:21 *A gonosz varjúk bandája* (#3146) támadást indított Rémkoppantók (#3649) ellen, de a csatát elvesztette.

Csak most láttam, grat a rémkoppantóknak!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 05-03-2009, 07:21
tulip tulip is offline
Member

Longevity: 99%

2009-05-03 04:01:28 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4194 hektár földet.
2009-05-03 04:01:27 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4609 hektár földet.

Ezt valaki magánban elmagyarázná nekem, hogyhogyan történhetett?
Ugyanis a seregindítás pillanatában Iron-éknak a legnagyobb országuk is kb. több mint 100 körrel a támadott klán legkissebb tagja alatt lehetett, azaz gömbözés lehetetlen, de tolival is lehetetlen az értékkülönbség miatt megállapítani, hogy üres.

Szabin nem láttam, hogy lett volna, mégis valahonnan tudniuk kellett, hogy üres az országuk. Máskülönben hogy a túróba verte be kétszer?

Szóval magyarázza már meg nekem ezt valaki legyen szíves, mert nem értem.

2 esetet ugyan el tudok rá képzelni, de mindkettő valószínűtlen. Nem akarok vádaskodni, de nekem ez nagyon csalás szagú.

Még arra is van tippem, hogy kitől van az információ...

De remélem, tévedek.
Reply With Quote
Old 05-03-2009, 07:30
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by tulip View Post
2009-05-03 04:01:28 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4194 hektár földet.
2009-05-03 04:01:27 In memoriam Pééékek! (#3130) támadást indított Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4609 hektár földet.

Ezt valaki magánban elmagyarázná nekem, hogyhogyan történhetett?
Ugyanis a seregindítás pillanatában Iron-éknak a legnagyobb országuk is kb. több mint 100 körrel a támadott klán legkissebb tagja alatt lehetett, azaz gömbözés lehetetlen, de tolival is lehetetlen az értékkülönbség miatt megállapítani, hogy üres.

Szabin nem láttam, hogy lett volna, mégis valahonnan tudniuk kellett, hogy üres az országuk. Máskülönben hogy a túróba verte be kétszer?

Szóval magyarázza már meg nekem ezt valaki legyen szíves, mert nem értem.

2 esetet ugyan el tudok rá képzelni, de mindkettő valószínűtlen. Nem akarok vádaskodni, de nekem ez nagyon csalás szagú.

Még arra is van tippem, hogy kitől van az információ...

De remélem, tévedek.
De az is lehet, hogy 2 kamu sereg ment ki, próbálkozás gyanánt, és be is futottak, mert kimaradt a távol
Nem kell egyből csalásra gondolni Előfordulhat, dehát legyünk optimisták
minden esetre gratula a nagy ütésekhez

Last edited by Zsáni; 05-03-2009 at 07:33..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Zsáni For This Useful Post:
Old 05-03-2009, 07:53
tulip tulip is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
De az is lehet, hogy 2 kamu sereg ment ki, próbálkozás gyanánt, és be is futottak, mert kimaradt a távol
Nem kell egyből csalásra gondolni Előfordulhat, dehát legyünk optimisták
minden esetre gratula a nagy ütésekhez
Természetesen én is gratulálok nekik, mert akár csalással, akár csalás nélkül, de megcsinálták. Na meg egyébként is tudom többükről, hogy kiváló játékosok. És igen, ez is 1 lehetőség, amit mondasz. Ugyanakkor nem tűnik valószínűnek.
Reply With Quote
Old 05-03-2009, 07:57
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Természetesen én is gratulálok nekik, mert akár csalással, akár csalás nélkül, de megcsinálták. Na meg egyébként is tudom többükről, hogy kiváló játékosok. És igen, ez is 1 lehetőség, amit mondasz. Ugyanakkor nem tűnik valószínűnek.
Nos, én mióta az eszemet tudom azóta a Pékek közutálatnak örvendenek az 1/ában ennek ellenére ők mégis ott vannak és küzdenek az életben maradásért ezért nagyon kétlem hogy bárki is segített volna nekik főleg a Nyilazók ellen ....
és egyébként is szerezz bizonyítékot mielőtt vagdalózzol! Mert ezzel totálisan magadat járatod le ...
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 05-03-2009, 08:45
richardka richardka is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:

pedig több mint valószinü proba seregek voltak, vagy vagy alapon. Mi is küldtünk proba seregeket anno és bementek akkor biztos csaltunk
Meg a napokba én is kaptam proba seregeket, igaz ezek egyéniek voltak

Gratula a pékeknek ugyi voltak, föleg hogy meg merték huzzni
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to richardka For This Useful Post:
Old 05-03-2009, 08:55
tulip tulip is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Nos, én mióta az eszemet tudom azóta a Pékek közutálatnak örvendenek az 1/ában ennek ellenére ők mégis ott vannak és küzdenek az életben maradásért ezért nagyon kétlem hogy bárki is segített volna nekik főleg a Nyilazók ellen ....
és egyébként is szerezz bizonyítékot mielőtt vagdalózzol! Mert ezzel totálisan magadat járatod le ...
Ó, ne játszd már meg magad! Te is teljesen tisztában vagy azzal, hogy egy szabis klánt be lehet ütni 2 sereggel, be lehet ütni egy üres klánt 2 sereggel, egy kitámadott klánt be lehet ütni 2 sereggel, de egy olyan klánt, amelyik nincs szabin és nincs kitámadva és még játszani is tud, azt csak 1-el.
Ha hozzá vesszük, hogy információja nem lehetett arról, hogy üresen van hagyva a klán a távolság miatt, akkor vajon kijáratja le magát? Aki érvek nélkül védi, vagy az aki azt állítja, hogy ez gyanús?
Szerintem mindenkinek gyanús, aki kicsit is tud játszani. Neked is gyanús, csak megjátszod magad.

A próbaseregek viszont jogosak. Bár én próbaseregnek inkább 1 sereget küldtem volna.
Reply With Quote
Old 05-03-2009, 09:01
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
Ó, ne játszd már meg magad! Te is teljesen tisztában vagy azzal, hogy egy szabis klánt be lehet ütni 2 sereggel, be lehet ütni egy üres klánt 2 sereggel, egy kitámadott klánt be lehet ütni 2 sereggel, de egy olyan klánt, amelyik nincs szabin és nincs kitámadva és még játszani is tud, azt csak 1-el.
Ha hozzá vesszük, hogy információja nem lehetett arról, hogy üresen van hagyva a klán a távolság miatt, akkor vajon kijáratja le magát? Aki érvek nélkül védi, vagy az aki azt állítja, hogy ez gyanús?
Szerintem mindenkinek gyanús, aki kicsit is tud játszani. Neked is gyanús, csak megjátszod magad.

A próbaseregek viszont jogosak. Bár én próbaseregnek inkább 1 sereget küldtem volna.
Na idefigyelj örülnék ha nem oktatnál ki nem tudom ki vagy és mióta játszol nem tudom mire alapozod azt a biztos tényt (szerinted) hogy valaki csal Bizonyítsd be ha csal vagy jelentsd fel JKSZ bejelentőn és akkor Ati eldönti volt-e szó csalásról de az hogy feljössz külső fórumra és elkezded mondani a magad igazát és amikor valaki ellent mond neked akkor az a világon a legnagyobb szar ember ??!! Gondolkozz már el egy kicsit hogy mikor kit és miért ugatsz le ?! Részemről ennyi és befejeztem ....
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Dragi For This Useful Post:
Old 05-03-2009, 09:10
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Gratulálok a pékeknek! Szép volt!

Nem tudom a részleteket, de ez a két klán elég rég ismeri egymást. Minden felmérés nélkül is elképzelhető, hogy sejtették, elég üresek az orik...
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to -Fegya- For This Useful Post:
Old 05-03-2009, 09:33
tulip tulip is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Na idefigyelj örülnék ha nem oktatnál ki nem tudom ki vagy és mióta játszol nem tudom mire alapozod azt a biztos tényt (szerinted) hogy valaki csal Bizonyítsd be ha csal vagy jelentsd fel JKSZ bejelentőn és akkor Ati eldönti volt-e szó csalásról de az hogy feljössz külső fórumra és elkezded mondani a magad igazát és amikor valaki ellent mond neked akkor az a világon a legnagyobb szar ember ??!! Gondolkozz már el egy kicsit hogy mikor kit és miért ugatsz le ?! Részemről ennyi és befejeztem ....
Csökönyös vagy, mint amit a neved is mutat. Nem azt írtam, hogy tény. Ez nem bíróság, hogy csak tényeket lenne szabad írni. És nem is feltételezem, hogy olyan hiábát ejtenének, ami bizonyítható lenne. Attól még egy MSN-en egy elejtett szó a másik klánból, egy bizalmas infó egy gömbözésről elég valószínű.

De amit Fegya mond, az már általam is hihető magyarázat és azt el tudom fogadni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules