|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

04-21-2009, 14:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.
|
És ki mondta, hogy csak egy valaki viszi támadni?? 
Egy jól felépített hullával meg el lehet bánni kb 30 mp alatt... Ki mennyire gyorsan tudja kiválasztani a gyújtogatást a legördülő listában 
|

04-21-2009, 15:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Egy jól felépített hullának már most is van annyi serege mint egy orknak szerintem.
|
akár több is, de számosítva 200hekin:
hulla: 75% barakk = 6000 katona
ork: 58% barakk = 6032 katona
gnóm: 50% barakk = 6000 katona
a mennyiség megvan, csak a minőség nincs..

04-21-2009, 15:14
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
És ki mondta, hogy csak egy valaki viszi támadni?? 
Egy jól felépített hullával meg el lehet bánni kb 30 mp alatt... Ki mennyire gyorsan tudja kiválasztani a gyújtogatást a legördülő listában 
|
És ha növeled a férőhelyét nehezebben gyullad? Nem értem az összefüggést.
|
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
|
|

04-21-2009, 15:17
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
És ha növeled a férőhelyét nehezebben gyullad? Nem értem az összefüggést.
|
Nincs a gyulladás és a férőhely növelés között összefüggés. Ilyet nem is írtam 
|

04-21-2009, 15:52
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Sokat próbálkoztam, hogy összehozzak egy logikus fejlődési javaslatot, de nem sikerült. Remélem, hogy vitaindítónak azért jó lesz.
1. A vegyes rendszer: 1/a, 59 férőhely + 40% hdb., 2. 52 férőhely+ 30% hdb, 3. 48 férőhely +20 hdb, 4, 44 férőhely +10% hdb.
2. Csak férőhelyes bővítés: 1, 83 fh, 2. 68 fh, 3. 58 fh, 4. 48 fh.
Ha gnómra átszámoljuk, akkor a következő barakk arányok jönnek ki. :
1. 70% barakk, 2. 56,8%, 3. 48,45%, 4. 40,6%
Ezek az értékek eltérnek attól, amit Xeper ajánlott, de csak így tudtam kihozni.
Akit érdekel, hogy ez hdb-ban mit jelent, az számolja ki magának.
|

04-21-2009, 18:10
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
azon kevés fórumot ami érdekel folyamatosan olvasom, és mielött hozzászolok egy forumhoz elolvasom elötte az összes hozzászólást (így volt már, hogy egy hétig csak olvastam kb  ) szóval azzal nem vádolhatsz, hogy nem ismerem az álláspontjaitokat.. azt viszont tudom, hogy az enyémet nem ismeritek 
|

04-26-2009, 11:10
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Hali
Egy nagy előnye azért csak van a hullának: hogy közel 3 évig lehet beszélgetni arról, hogy hogyan lehetne fából vaskarikát csinálni.....
Vizsgaidőszakban naon unatkoztam haverommal és anarchban amennyire csak gyorsan lehetet, csináltunk 1-1 hullát és egy orkot-törpét.
Így lett egy hulla vs törp és egy hulla vs ork 200 hekin. Tekit egyiknél sem írtunk, mondván meg kell adni az esélyt a túlélő hulláknak. De egy harcos törp és egy tábi ork ellen még így sem volt sok esélyük. Szűk 2 hétig kalapálgattuk egymás hulláját és még ilyen alacsony hekin is -ahol sem a gyújtás se a rablások nem sok mindent érnek- esélytelenek voltak. A sok mészár meghozta az eredmény, nem is inkább a katonai veszteség végett -mert pénzt tettünk bele rendesen- hanem a katmorálon úszott el.
Számadatokkal nem szolgálhatok de mindenkinek van itt elég tapasztala itt ahhoz, hogy elképzelje az orikat.
Régebben még aktívan részt vettem itt a fórumon és volt egy-két ötletem is, de most már csak egy maradt. A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.
Ilyen formájában nem sok értelme van ebben a játékban. Alacsony szinten a kezdők választják főképp, vagy az "unatkozó vicceskedvű játszani tudók". Bohóckodni lehet is ezzel a fajjal, de többre nem való.
Mehet itt a pro-contra még 3 évig, de amíg Ati nem dönt úgy, hogy tényleg szükséges a változtatás addig az itt leírtaknak semmi értelme és haszna sincs. Mert amiben mindenki egyetért -döntő többség inkább- , hogy lenne mit változtatni rajta.
Szerény véleményem szerint vagy legyen tuningollva, vagy menjen a vérbe és találjunk ki helyette egy új fajt.
Trollok előre!
|

04-26-2009, 15:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hani
A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.
Ilyen formájában nem sok értelme van ebben a játékban. Alacsony szinten a kezdők választják főképp, vagy az "unatkozó vicceskedvű játszani tudók". Bohóckodni lehet is ezzel a fajjal, de többre nem való.
|
Igen, tudjuk... ezert probalunk(nak) valtoztatni rajta
Quote:
Mehet itt a pro-contra még 3 évig, de amíg Ati nem dönt úgy, hogy tényleg szükséges a változtatás addig az itt leírtaknak semmi értelme és haszna sincs. Mert amiben mindenki egyetért -döntő többség inkább- , hogy lenne mit változtatni rajta.
Szerény véleményem szerint vagy legyen tuningollva, vagy menjen a vérbe és találjunk ki helyette egy új fajt.
Trollok előre!
|
Ha vmi atkerul a "Megfontolás alatt álló javaslatok" reszlegbe akkor az altalaban azt jelenti, hogy Ati-t is erdekli a dolog, es ha jol emlekszem akkor Ati valahol ki is emelte hogy tervben van, hogy a kovetkezo "patch"-ben a hulla modositva lesz.
Asszem erre mondjak, hogy Veled is csak tobben vagyunk, mivel erdemben nem sikerult hozza szolnod a temahoz  .
|
The Following 3 Users Say Thank You to Durean For This Useful Post:
|
|

04-26-2009, 15:25
|
Administrator
|
|
Activity: 15%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
A hulla -bocsánat a vulgaritásért- egy nagy rakás fekália.
|
Biztos túl nagyok az igényeim, de arra kérlek, hogy vagy kultúráltan vegyél részt a megbeszélésekben, vagy sehogy. Köszönöm.
|

04-26-2009, 16:15
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Mit szólnátok, ha nem a hullát próbálnánk tuningolni, hanem helyette egy új faj jelenne meg?
Azért lenne ennek értelme, mert hadira szakosodott faj van már sok, (ork kifejezetten, az óriás és a gnóm is, sőt a bónuszai alapján a törp de még az elf is), a félelf meg az ember kifejezetten tolinak való faj, direkte vari faj viszont nincs. Az óriás az OK, de azt nem azért választjuk varinak, mert arra van kitalálva, hanem azért, mert a kínálatból az a legjobb.
Lehetne viszont egy faj, (a hulla helyett), ami bónuszai, fajivarija alapján direkte varinak való, mint a félelf toliban.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|