Liza.
Először bocsánatot akartam kérni, hogy lehúztam a kommentedet, mert később láttam meg, hogy nem a te gondolatod, hanem másé.
Másodszr voszont mégsem kérek, mert ekkora hülyeséget még akkor is durva volt felvetni, ha nem tőled ered.
A barátodat (nyilván nem ismeretlen kért meg) üdvözlöm, üzenem, ne próbálja meg szétszívatni a 200 hekiseket, hanem tanuljon meg játszani...
1.
200 hekin még éhezés nélkül is kifér 1000 íjász + 4000 elit (vagy ló)...
Vagy 10k varázsló.
Vagy 5k tolvaj.
Ha ez valakinek nem elég, akkor nem a játékban, illetve a többi játékosban van a hiba.
2.
Éhezik, és meg lehet szívatni magas gabonaárakkal? Háháhá!

2/a.
Hullák mindig vannak. Őket lehet lopni 1 kocsmával is. 90%-ban van gabonájuk.
2/b.
Ha 2-3 kocsmát tart, tudja lopni az 1 kocsmás óriás/gnóm országokat, akik (ha valóban megfizethetetlenül magas a gabona ára), nyilván tartanak raktárat.
2/c.
Ha irreális a piac, és mindneki sok kocsmát tart, és sok tolvajt, és a hullák is mind profik, és nincs gabonájuk (vagy egyéb nyersanyaguk), akkor lehet ütni. Fosztival jön gabcsi is...
De nem sorolom tovább. Nyilván, ha éhezik az értelmi szerző, akkor ő profi játékos. (Én nem vagyok, mert nem tartok éhezős orit a normálban. Mert feleslgesnek ítélem meg az alsó 3 szinten...)
Szóval. A lényeg.
Aki éhenhal 200 hektáron, és ezért MÁSOKAT okol, és MÁSOK 200 hektáros országát szeretné leamortizáltatni, az törölje az országokat. És keressen másik internetes játékot. Mert ez nem neki való.
Egy nagyon kezdő, és nagyon béna játékos.