Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-23-2006, 18:05
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Reaktor
Teljesen egyetértek ebben Wanddal.

Ebben az esetben ez nem frissítő, hanem menekülő gomb.
Ugyanaz a válaszom mint Wandnak. Az fog elugrani ha van gombja aki fostos vagy "elmentek neki otthonról". Eddig az ugrott elaki nem tudott 1 óra alatt összekiabálni mindenkit éjjel 4-kor mondjuk. Bár mióta csak 1x van váltás elugrani sem lehetett. Az elugrálós móka is véges és rengeteg pénzbe vagy földbe kerül. Ha a frissítés "csak" 500K arany akkor is 2 nap alatt le lehet nullázni a fostos klánt anyagilag és épületileg.
Sponsored Links
Old 05-23-2006, 18:21
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro
Ugyanaz a válaszom mint Wandnak. Az fog elugrani ha van gombja aki fostos vagy "elmentek neki otthonról". Eddig az ugrott elaki nem tudott 1 óra alatt összekiabálni mindenkit éjjel 4-kor mondjuk. Bár mióta csak 1x van váltás elugrani sem lehetett. Az elugrálós móka is véges és rengeteg pénzbe vagy földbe kerül. Ha a frissítés "csak" 500K arany akkor is 2 nap alatt le lehet nullázni a fostos klánt anyagilag és épületileg.

komoly? pont nemrég ajálgattad, hogy oda lehet állni 500k fokozásal is.. az meg 8 millárd.. melyik klán nullázódik hamarabb? aki 500k ért frissít vagy aki 8 milliárdért oda áll??
Old 05-23-2006, 18:29
Reaktor Reaktor is offline
Member

Quote:
Nemrég a szkarabeusz klán is ugrált nagyon sokat. Mégse neveznék onnan senkit Fostosnak!!!
Sok klánnak voltak kirakható-bevehető kis, és kisebb országok a tarsolyában!

És amíg lesznek olyan kis szar orik, akiknek nem számít, hogy már vagy 20 szor léptek klánban addig ez a lehetőség adott lesz.

Tehát nekem senki se mondja, hogy nem lesz menekülésre használva a frissítési lehetőség, mert a legnagyobb hangadók zöme már MENEKÜLT!!!

Megéltem, láttam majd minden oldalon, szal kár is tagadni!!!

És bár bontani adott lesz, de a felfelé menekülés követése sokba kerül, vagy lehetetlen.

az 500 milliós összeg meg kimerítene egy nagy klánt? ugyan már aki legalább 50K katit termel naponta.......
És az időnyerés is menekülés!
Ha megvárhatod, hogy a piacról mindened visszajöjjön.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ha lesz is frissítés menekülésre ne lehessen használni.
Old 05-23-2006, 19:21
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha lesz is frissítés menekülésre ne lehessen használni.

Egyébként is kezdem azt gondolni, hogy felesleges is a frissítés. Wand mint halljuk nem tudna élni vele, nekem már fáj a fejem az üres kifogásoktól a többiek meg sajnos nagyon kevesen vannak akik értik is miről van szó, így ők se veszik majd hasznát. Az 1A 90%-a sajnos nem is tudja miről beszélünk még az se biztos aki klántámadott már. Többen pedig akik érthetnék nem veszik a fáradságot, hogy komolyan átolvassák a leírtakat, csak pár emlékezetben megmaradt mondat alapján leírnak valami "okosságot". Így aztán nem marad más,mint balgán megvárni, hogy mi fog történni
Old 05-23-2006, 19:44
wand wand is offline
Member

Quote:
Egyébként is kezdem azt gondolni, hogy felesleges is a frissítés. Wand mint halljuk nem tudna élni vele, nekem már fáj a fejem az üres kifogásoktól

bocs nekem úgy tűnik próbálom logikusan cáfolni az érveid.

minden esetben az a vége, hogy a védő jól beüti a támadót. ami persze minden védő klánnak tök jó dolog lehet, de ennél még a mostani rendszer is lényegesen közelebb van az igazságoshoz..

nah mind1 többet már úgyse tudok rá mondani, jöjjenek újjak és írják meg vélemyényük, vagy szavazatuk
Old 05-23-2006, 20:00
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand
bocs nekem úgy tűnik próbálom logikusan cáfolni az érveid.

minden esetben az a vége, hogy a védő jól beüti a támadót. ami persze minden védő klánnak tök jó dolog lehet, de ennél még a mostani rendszer is lényegesen közelebb van az igazságoshoz..

nah mind1 többet már úgyse tudok rá mondani, jöjjenek újjak és írják meg vélemyényük, vagy szavazatuk

Ebből is láccik hogy a logika is relatív fogalom...
Jöjjenek az ujak ebben legalább egyetértünk
Old 05-23-2006, 20:31
Westie Westie is offline
Junior Member

Lehet, hogy csak én nem értem a témát, de mire végigolvastam (köztük a sok értelmetlen vitát is), addigra megfájdult a fejem. Nem értem mi a gond, ezzel az új körváltással is lehet támadni, meg vissza is lehet támadni. Akkor min is kell változtatni? Most is tudsz utolsó pillanatban indítani. Most is tudsz visszatámadni. Akkor mit nem tudunk? Bontogatni, és sunyi módon támadni?
Old 05-23-2006, 21:23
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Westie
Lehet, hogy csak én nem értem a témát, de mire végigolvastam (köztük a sok értelmetlen vitát is), addigra megfájdult a fejem. Nem értem mi a gond, ezzel az új körváltással is lehet támadni, meg vissza is lehet támadni. Akkor min is kell változtatni? Most is tudsz utolsó pillanatban indítani. Most is tudsz visszatámadni. Akkor mit nem tudunk? Bontogatni, és sunyi módon támadni?

Szerintem nem érted a témát.
Old 05-24-2006, 17:44
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Question

Quote:
Nemrég a szkarabeusz klán is ugrált nagyon sokat. Mégse neveznék onnan senkit Fostosnak!!!
Sok klánnak voltak kirakható-bevehető kis, és kisebb országok a tarsolyában!

És amíg lesznek olyan kis szar orik, akiknek nem számít, hogy már vagy 20 szor léptek klánban addig ez a lehetőség adott lesz.

Tehát nekem senki se mondja, hogy nem lesz menekülésre használva a frissítési lehetőség, mert a legnagyobb hangadók zöme már MENEKÜLT!!!

Megéltem, láttam majd minden oldalon, szal kár is tagadni!!!

És bár bontani adott lesz, de a felfelé menekülés követése sokba kerül, vagy lehetetlen.

az 500 milliós összeg meg kimerítene egy nagy klánt? ugyan már aki legalább 50K katit termel naponta.......
És az időnyerés is menekülés!
Ha megvárhatod, hogy a piacról mindened visszajöjjön.

Picit nem értem mi a vita lényege. Mindegyik nagy klán tudja, hogy a másik, hogy néz ki, tudja, hogy csak akkor lehet beverni, ha nem figyel. A kicsik lehet most meg tudnak indulni, hiszen ha valaki elég gyors, akkor mint régen büntetlenül ütlegelhet. A nagyok esetében ez klánilag kizárt, ha beversz egy nagy klánt csak azért tudod beverni, mert éppen nem figyeltek.
egyéni akcióknál már más lehet a szituáció, ott jelentősebb a kockázat,de még mindíg nem tiszta minek ez a körváltásos dolog.
Old 05-24-2006, 18:46
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Északföld
Picit nem értem mi a vita lényege. Mindegyik nagy klán tudja, hogy a másik, hogy néz ki, tudja, hogy csak akkor lehet beverni, ha nem figyel. A kicsik lehet most meg tudnak indulni, hiszen ha valaki elég gyors, akkor mint régen büntetlenül ütlegelhet. A nagyok esetében ez klánilag kizárt, ha beversz egy nagy klánt csak azért tudod beverni, mert éppen nem figyeltek.
egyéni akcióknál már más lehet a szituáció, ott jelentősebb a kockázat,de még mindíg nem tiszta minek ez a körváltásos dolog.

Azért, hogy a védőklán vissza tudjon ütni ha kiszúrja hogy jön rá valaki. Ne tudjon senki "biztonságosan" vagy ahogy te fogalmazod "büntetlenül" klántámadni. Ha 1 körre van a támadó és akkor szúrja ki a védő akkor is legyen esélye a visszatámadásra. Legalább az elejét olvasd el és mielött reagálsz gondold is át lécci. Jelenleg ha megtámad valaki akkora sereggel amekkora befér akkor ölbetett kézzel nézheted ahogy bevernek. Vagy "hasraütős" módszerrel együtt támad a két klán bízva abban hogy a másik is elindul. Mondjuk hozzáteszem ismét, hogy a javaslat csak akkor ígéretes ha a klántámadást felerősítjük legalább az egyéni támadások szintjére.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules