Quote:
Originally Posted by Senki
nem akarom fájdítani a fejed CL de én is 10×× hekin léptem fel orkkal és mentem fel cirka 4k hekiig, mikoris új klánt csinálunk új követelményekkel...
én csak felvázoltam egy esetet ami nem is olyan ritka, és zavaró, hogy szétszedik tolikkal pl az orkot nehogy üssön, ha meg tud ütni akkor is 10 hekiért uszítja magára pl az elf kocsmacsőcseléket... 
|
Nem fájdítod a fejem, mert pont ilyen egy vita mint ez...

Amúgy az a baj, hogy rossz felől közelítitek meg a dolgokat. Ugyanis ha a korlátozást bevezetjük a tolira és a varira is (ugyanis csak így lenne logikus), akkor nem éri meg csak 8-10 fős, vagy csak 1 fős klánban lenni, ugyanis ha köztes mennyiségben vagytok, akkor lehet bántani, míg ha 1 fősben, vagy 8-10 fősben, akkor vagy csak az azonos vagy nagyon közel azonos klánlétszámúak tudnak bármit is kezdeni egymással, vagy egyáltalán nem tudnak csinálni semmit, mert pld egyéniben pontban egymás mellett lesznek.
Sokkal egyszerűbb lenne, ha az egyéni támadást változtatnánk úgy, hogy a hozott föld nagyobb legyen egyéniben, akkor is ha sok a klánok közötti létszámkülönbség.