|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

04-12-2009, 11:01
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Felmerült bennem még 1 lehetőség a hulla erősítéséhez, ha nem kapja meg a védelmet, akkor a támadó seregeket, kellene gyengíteni. A hulla elvileg már egyszer meghalt, mi lenne ha az ellene irányuló seregeken nem lenne vérszomj, így azok 30% al gyengébbek lennének. Az alsó 2 szinten a hulla még 700 hekiig kb játszható faj feljebb már nem nagyon, s ez a sereg erejének a csökkentése magasabb hekin sokkal jobban fájna egy hadinak mint alacsony hekin, így a hulla ahogy jelen pillanatban gyengül minnél feljebb van úgy abban az esetben nem gyengülne, hiszen az ellene támadók gyengülnének picit. + ehez még támadóbónusz, + több férőhely, esetleg betegség növelés illetve infó szerzés, elég kemény kis faj lenne.
|

04-12-2009, 11:06
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peti
Felmerült bennem még 1 lehetőség a hulla erősítéséhez, ha nem kapja meg a védelmet, akkor a támadó seregeket, kellene gyengíteni. A hulla elvileg már egyszer meghalt, mi lenne ha az ellene irányuló seregeken nem lenne vérszomj, így azok 30% al gyengébbek lennének. Az alsó 2 szinten a hulla még 700 hekiig kb játszható faj feljebb már nem nagyon, s ez a sereg erejének a csökkentése magasabb hekin sokkal jobban fájna egy hadinak mint alacsony hekin, így a hulla ahogy jelen pillanatban gyengül minnél feljebb van úgy abban az esetben nem gyengülne, hiszen az ellene támadók gyengülnének picit. + ehez még támadóbónusz, + több férőhely, esetleg betegség növelés illetve infó szerzés, elég kemény kis faj lenne.
|
Szerintem a hulla szintenként jelenleg nem gyengül, hanem erősödik, csak a környék lesz kicsit másabb... És az annyira nem ugyanaz.
Szerintem ez azért nem jó, mert levelek ezrei mennének a supportra, hogy pattantam a hulláról, amit simán be kellett volna vernem, szar a játék! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

04-12-2009, 11:17
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem a hulla szintenként jelenleg nem gyengül, hanem erősödik, csak a környék lesz kicsit másabb... És az annyira nem ugyanaz.
Szerintem ez azért nem jó, mert levelek ezrei mennének a supportra, hogy pattantam a hulláról, amit simán be kellett volna vernem, szar a játék! 
|
Oké ebben igazad van hogy a hulla is erősödik, és a környék meg jóval erősebb lesz, de a többiekhez képest akkor is gyengül, hiszen nem erősödik olyan mértékben hogy lépést tudja tartani a többi fajjal. A levelek ezreit meg egy kör levéllel meglehetne akadályozni, hogy figyelem a hulla faj változott. Viszont ha kap védelmet akkor is lehe fog pattanni pár ember, mert nem tudja hogy változott a hulla faj.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
|
|
Posting Rules
|