|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Ha rendeznénk 2010-ben is hasonló párbajsorozatot, rész vennél rajta?
|
Igen.
|

|
17 |
68.00% |
Nem.
|

|
8 |
32.00% |

04-05-2009, 13:04
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by tisztelet63
Ati véletlenül rossz országommal jelentkeztem a 2. forduló 2. párbajára:S megtennéd, hogy visszautasítod?
Merengő (#424242)
ezzel jelentkeztem véletlenül.
|
Persze, már vissza is utasítva.
|

04-05-2009, 13:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Persze, már vissza is utasítva.
|
Köszi szépen már jelentkeztem is a másikkal 
|

04-05-2009, 13:13
|
Banned
|
|
Longevity: 89%
|
|
összesen 7,5 pontos ori van,ebből numerának már nem kell öt pontot szerezni,mert most szerzett öt pontot,akkor marad 6 ori,akiknek kell öt pont!Ezen mi nem világos?És nem a fél év múlva levő két órás párbajra gondoltam,hanem ebből a második fordulós két órás párbajra gondoltam azzal,hogy még négy párbaj van belőle!!Itt mindig ki kell forgatni az ember szavait?Elösször kérdezni kell,hogy mire gondoltam aztán lehet hőbörögni!
Azt sem értem,hogy azon mi nem világos,hogy van jelenleg 7 ötpontos ori,abból hat akinek kell öt pont!???????
|

04-05-2009, 13:16
|
Banned
|
|
Longevity: 89%
|
|
Ati nem 65pontos,leírom hat darab öt pontos
ennyire nem vagyok hülye!Direkt szókozt tettem
|

04-05-2009, 13:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
Elösször kérdezni kell,hogy mire gondoltam aztán lehet hőbörögni!
|
Szerény véleményem szerint sokkal-sokkal hasznosabb eleve úgy fogalmazni, hogy ne kelljen minden egyes üzenetedre külön-külön rákérdezni, hogy ezzel mit is akartál írni, kinek írtad, és főleg miért. Eddig az üzeneteid 90%-ának hőbörgés lett a vége. Ez semmiképp nem pozitív bemutatkozás a fórumon.
|

04-05-2009, 13:22
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
Ati nem 65pontos,leírom hat darab öt pontos
ennyire nem vagyok hülye!Direkt szókozt tettem
|
Senki nem mondta, hogy 65 pontról lenne szó, mindig világos volt, hogy 6 darab 5 pontos országról beszélsz.
Ami nem világos, az az, hogy ez hogy jött ki. Az első forduló 4 darab 5 pontos országgal zárt, a második fordulóban pedig most egyelőre 7 darab 5 pontos országnál járunk.
De szerintem ezt már túltárgyaltuk, nem is érdekes.
|

04-05-2009, 14:17
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Naz
összesen 7,5 pontos ori van,ebből numerának már nem kell öt pontot szerezni,mert most szerzett öt pontot,akkor marad 6 ori,akiknek kell öt pont!Ezen mi nem világos?
|
Minden világos, csak butaság
Quote:
Originally Posted by Naz
És nem a fél év múlva levő két órás párbajra gondoltam,hanem ebből a második fordulós két órás párbajra gondoltam azzal,hogy még négy párbaj van belőle!!Itt mindig ki kell forgatni az ember szavait?Elösször kérdezni kell,hogy mire gondoltam aztán lehet hőbörögni!
|
1. Én amikor írtam a hozzászólásom épp egy ausztráliai kengurura gondoltam, aki vígan ugrándozott egy kisebb falu utcáin. Most miért kell hőbörögni??!
2. Tök mindegyik, hogy mikori párbajra gondoltál, azt írtad, hogy 2 órás párbaj, amiből még 9 van és nem 4, ez tény, és a gondolataid nem fogják ezt megváltoztatni...
Quote:
Originally Posted by Naz
Azt sem értem,hogy azon mi nem világos,hogy van jelenleg 7 ötpontos ori,abból hat akinek kell öt pont!???????
|
Így önmagában ennek a mondatnak semmi értelme sincs, de a Te kedvedért értelmezem...Tehát azt írod, hogy az első forduló 5 (!!!) párbaján hatan (!!!) lettek elsők...Ez nagyon nagy butaság, bocsi
De, hogy rájöjj, hogy mégis, hogy lehet, hogy 6 párbaj után 7 személynek van 5 pontja, segítek egy kicsit:
5+0=5
4+1=5
3+2=5
2+3=5
1+4=5
0+5=5
Na, most gondolkodj el, majd írd le kérlek a valós gondolataidat, mert az előbbi hozzászólásból (aminek részeit most idéztem) nagyon úgy látszik, hogy az agyad és a kezed (amivel gépelsz) nem nagyon van összefüggésben 
|
The Following User Says Thank You to Dus For This Useful Post:
|
|

04-05-2009, 14:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Azért oktatni se kéne... Egy dolog az, hogy kijavítani, egy másik az, hogy hülyének beállítani...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

04-05-2009, 14:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Azért oktatni se kéne... Egy dolog az, hogy kijavítani, egy másik az, hogy hülyének beállítani...
|
Nem lett hülyének beállítva.
Vagy igen   
|

04-05-2009, 14:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Bocsi, ez igaz...
Nem nézem hülyének, és nem is szerettem volna hülyének beállítani, csak rávenni, hogy máskor gondolkodjon egy picit, mielőtt ír...
Naz, remélem nincs harag
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Nem lett hülyének beállítva.
Vagy igen   
|
Én nem tudom, de adok Vityu véleményére, és ha kívülről úgy látszik, hogy hülyének állítottam be valakit, akkor valószínüleg úgy is van...
Na, ezt a témát inkább nem offolom tovább, bár részben a párbajsorozatról volt szó, de mégis csak egy felesleges vitát kezdenék el...
Last edited by Dus; 04-05-2009 at 14:30..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|