|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

04-01-2009, 21:02
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
én MF-ként szoktam játszani, elnézést, hogy ezt nem említettem meg.
|
Akkor hogy haladsz?
Ugye kevés kocsma miatt nem tudsz felmérni. Kevés templom miatt nem tudsz gömbözni. Találomra ütsz valakit? 
Jesszus 

04-01-2009, 21:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Akkor hogy haladsz?
Ugye kevés kocsma miatt nem tudsz felmérni. Kevés templom miatt nem tudsz gömbözni. Találomra ütsz valakit? 
Jesszus 
|
normálban, gnómmal vagyok és van 8% templomom, így is bőven sok gömböm van  felmérni minek az ellent, 10% toronnyal számolok mindig.  jó az a óriás éplista szerintem. kocsma tényleg felesleges elég egy is
ha meg lopnak és ártóznak is, akkor oda sereggel tuti beférek min. egyszer 
|
The Following User Says Thank You to Hex For This Useful Post:
|
|

04-01-2009, 21:23
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Én teljesen megvagyok elégedve az éplistámmal csak nálam vannak tapasztaltabbak és kiváncsi vagyok hogy mennyire stabil egy ilyen ori védelem szempontjából és támadás szempontjából is
|

04-01-2009, 21:26
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
normálban, gnómmal vagyok és van 8% templomom, így is bőven sok gömböm van  felmérni minek az ellent, 10% toronnyal számolok mindig.  jó az a óriás éplista szerintem. kocsma tényleg felesleges elég egy is
ha meg lopnak és ártóznak is, akkor oda sereggel tuti beférek min. egyszer 
|
Elhiszem hogy 200hekin 5. csoportban van gömb dögivel. De azt a szintet sztem hagyhatnánk nyugodtan. 
Fentebb 8% templommal kb 10-ből 8x bukni fogsz gömböt, amiknek jó ha csak a fele egy 4fős szövi. Akik mind megnéznek gömbre, látják a pár tolit, felmérnek épületre. Amint kimész ütni, már valaki megy is rád, mivel még csak rejtegetni se tudod hgy mennyivel vagy kinn, letolt gatyával várhatod az ellent. 
Berenget még egy hadis óriás is, aki picit több templomot tart.
Akárhogy is nézem, számomra ez az mf óriás magasabb szinten csak célpontnak jó.
A gnóm annyiból jobb, hogy ha a varis legömböl, nem tud rögtön éplistát csinálni rólad. De ez az óriás...
Ha pedig beférsz 1x, és kimentél, akkor általában hozzád is beférnek. 
illetve +ártók százai 
Last edited by Kubbi; 04-01-2009 at 21:29..
|

04-01-2009, 21:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Elhiszem hogy 200hekin 5. csoportban van gömb dögivel. De azt a szintet sztem hagyhatnánk nyugodtan. 
Fentebb 8% templommal kb 10-ből 8x bukni fogsz gömböt, amiknek jó ha csak a fele egy 4fős szövi. Akik mind megnéznek gömbre, látják a pár tolit, felmérnek épületre. Amint kimész ütni, már valaki megy is rád, mivel még csak rejtegetni se tudod hgy mennyivel vagy kinn, letolt gatyával várhatod az ellent. 
Berenget még egy hadis óriás is, aki picit több templomot tart.
Akárhogy is nézem, számomra ez az mf óriás magasabb szinten csak célpontnak jó.
|
87. helyen vagyok és igen volt hiéna, aki pattant rólam... egyszer sem jöttek még be abba az orimba  /igaz nem óriás/
sok gnómmal ellentétben én nem tartok sok tolit, többet valamivel mint óriásban, de nem számottevővel  utálom a tolikat, ez van
Last edited by Hex; 04-01-2009 at 21:31..
|

04-01-2009, 21:28
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Akkor hogy haladsz?
Jesszus 
|
8% templommal szoktam találni célpontot, fogalmam nincs miről beszélsz... oO
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|