|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

03-30-2009, 20:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Hát Szálasi ? Talán nem a történelmünk része? Sőt ha ugy veszük még csak nem is vehetjük negativ résztvevönek a magyar nép szempontjából.
|
The Following User Says Thank You to Eke For This Useful Post:
|
|

03-30-2009, 21:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Oszamát kifejthetnéd bővebben, hogy miért nem megfelelő. és azt is hogy miért pont most találod nem megfelelőnek, ugy tünik az előző 1-(2?) névvadászaton nem zavart senkit vagy ha nem akkor Atit nem zavarta.
|
Regisztrációs feltételek -> országnév választása
5, A választott név nem lehet közelmúltbeli politikus, közéleti szereplő, vagy máshonnan ismert ember neve.
Szerintem ez eléggé a közelmúlt, sőt én Szálasit is közelmúltnak tatom.
Nekem is mindig szúrta a szemem Oszama, de nem jöttem volna ezért ide.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

03-30-2009, 21:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Vityu engem tökéletesen meggyöztél.
|

03-30-2009, 21:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Vityu engem tökéletesen meggyöztél.
|
Nem tudom miért, de ezen most egy jót röhögtem!  Lehet valami agyi baj lehet nálam! 
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

03-30-2009, 21:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem ez eléggé a közelmúlt, sőt én Szálasit is közelmúltnak tatom.
|
De hát ő már múlt évezredbeli  
|

03-30-2009, 21:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
De hát ő már múlt évezredbeli  
|
Májköl Jekszon is! Ő volt ugye az előző évezred zenésze, mégis közelmúlt, sőt, jelen! 
|

03-30-2009, 21:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Eke
Hát Szálasi ? Talán nem a történelmünk része? Sőt ha ugy veszük még csak nem is vehetjük negativ résztvevönek a magyar nép szempontjából.
|
Igen, de az izraeli nép szempontjábol negatív résztvevő és itt sajnos ez sokaknak fontosabb mint a magyar nép szempontja.
Gyulaword (#79796)
|
The Following User Says Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|

03-30-2009, 21:52
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Igen, de az izraeli nép szempontjábol negatív résztvevő és itt sajnos ez sokaknak fontosabb mint a magyar nép szempontja.
|
teszek Én rá ki honnan jött.. engem csak az érdekel jelen esetben, ha már az egyikre használtuk ezt a szabályt akkor lehetőleg próbáljuk meg másokra is.. (rip ben stiler)..
de! természetesen amennyiben a játék Adminjai úgy gondolják, hogy maradhat/ illetve lehetnek kivételek azt is megértem és elfogadom.. hisz én személy szerint csak hálás vagyok, hogy játszhatok..és tudom, hogy indok nélkül is kithetnének.. szóval részemről Atié az utolsó szó mindenbe .. az se érdekelne, ha valakinek ingyen adná a tekit.. ha nem tetszene valami akkor max nem játszanék 
|

03-30-2009, 22:18
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
amennyiben a játék Adminjai úgy gondolják, hogy maradhat/ illetve lehetnek kivételek azt is megértem és elfogadom..
|
Az Osazamát már sokszor kifejtettem, remélem, hogy most már utoljára kell ezt megtennem:
A névválasztás szempontjai nem voltak mindig ennyire egyértelműek. Az, hogy józan paraszti ésszel valamit nyilvánvalónak tart az ember, sajnos sokak számára nem elég, és még a leírt szabályokban is a kiskapukat keresik. Ezért lett ennyire szájbarágósan pontosítva, hogy mi az, ami egészen biztosan nem számít elfogadható névnek.
Ez az ország ekkor már létezett.
Visszamenőleges hatállyal nem változtatunk a szabályokon, ezért mivel nem sértő, vagy más szempontból problémás névről van szó, csak az "ismert személy" kritériumnak felel meg, ezért nem töröljük olyan dolog miatt, amiről regisztrációkor még nem is tudott.
Névváltoztatást sem látok indokoltnak, hiszen nem úgy regisztrált, hogy "de jól kiszúrok mindenkivel, mert olyan nevet regisztráltok, amit tilos", vagy "direkt álcázni próbálom az amúgy szabálytalan nevet".
|
The Following 2 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

03-30-2009, 23:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
teszek Én rá ki honnan jött.. engem csak az érdekel jelen esetben, ha már az egyikre használtuk ezt a szabályt akkor lehetőleg próbáljuk meg másokra is.. (rip ben stiler)..
|
Ha jól emlékszem, oszamát minden évben bedobja valaki, megpróbáltam kikeresni h ki volt, de nincs idom az ide vonatkozó információ halmazt átböngészni.
az indoklásod egyébként nekem úgy tünt, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehen is"
egyébként ami engem legjobban zavar, mikor az ország névben felesleges díszítö karakterek vannak vagy egy kimondhatatlan betük halmaza. vagy valami miatt olyan a név hogy nem tudom kimondani, és itt nem arra gondolok, mikor egy nevet az angol vagy a német nyelvtudás hiánya miatt nem tudok helyesen kiejteni.
Gyulaword (#79796)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|