|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
View Poll Results: Szerintetek melyik csapat nyeri a 2006-os Forma1 VB-t?
|
Renault
|

|
19 |
16.81% |
McLaren
|

|
35 |
30.97% |
Ferrari
|

|
46 |
40.71% |
Toyota
|

|
1 |
0.88% |
Williams
|

|
3 |
2.65% |
Honda
|

|
2 |
1.77% |
Red Bull
|

|
4 |
3.54% |
BMW Sauber
|

|
3 |
2.65% |

03-28-2009, 19:22
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Én csak annyit mondok, h. hajrá Kubica. 
|
|

03-28-2009, 19:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sutir
Én csak annyit mondok, h. hajrá Kubica. 
|
És én egyetértek 
|

03-29-2009, 08:38
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nem volt gyenge ez a verseny :P Szegény Vettel, meg Kubica 
|

03-29-2009, 08:52
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Tényleg szupi volt, izgalmas és sokat előztek végre. 
Kubica és Vettel is bámulatosak voltak. Lesz még idejük pontokat is hozni. (Azért picit nagyon "vérzik a szívem" most.) Hajrá Kubica. 

03-29-2009, 09:53
|
Member
|
|
|
|
Nekem is tetszett, jó slusszpoénnal. A legnagyobb tisztelet Trullinak 
|

03-29-2009, 10:09
|
Member
|
|
|
|
Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs.
Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között.
Ha még lehet tippelni, akkor a Ferrarinak feledhető éve lesz, a McLarenben Hamilton fogja tartani a lelket. A Renault-tól számítok egy olyan bravúrra, mint amilyent a tavaly is bemutattak. Ja, és szeretném, ha idén a Williams nem csak az utcai pályákon remekelne. Jó lenne az is, ha Heidfeld végre magához térne, és megmutatná, hogy ő jobb Kubicánál.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

03-29-2009, 10:31
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bogár
Buttonre tippelek, hogy ő lesz a világbajnok. Ja, és Barrichello el van átkozva. Ő az örök másodhegedűs.
Egyébként sohasem értettem, hogy anno miért Barrichellot vitték a Ferkához, és nem Buttont vagy vki másat. Barrichello szerintem sohasem volt a legtehetségesebb versenyzők között.
Ha még lehet tippelni, akkor a Ferrarinak feledhető éve lesz, a McLarenben Hamilton fogja tartani a lelket. A Renault-tól számítok egy olyan bravúrra, mint amilyent a tavaly is bemutattak. Ja, és szeretném, ha idén a Williams nem csak az utcai pályákon remekelne. Jó lenne az is, ha Heidfeld végre magához térne, és megmutatná, hogy ő jobb Kubicánál.
|
Barichello sosem volt jó versenyző, a rajtnál is láthattuk hogy állva hagyta mindenki, esélye s lett volna a dobogóra, csak a körülmények felhozták. A ferrari szerintem legkésőbb az 5.-6. futamra magához fog térni, de addigra lehet már késő lesz, valamit kifognak találni az tuti, és a meclaren is felfog jönni.
Másik dolog ami érdekes lesz most ez a 8 motor per éves szabály. Magyarán 8 motort lehet elhasználni, de mi van akkor ha a 14-15. versenyre a fél mezőnynek elfogy a 8 motorja? Tehetnek-e be 9.-10.-et vagy akkor vége a szezonjuknak, s az utolsó 2 futamra 10-12 kocsi gurul ki, vagy a tesztpiloták fognak versenyezni? Valahogy én úgy vettem ki hogy a csak 8 motorjuk lehet szóval aki megfőzi a 8 motorját akkor ő be is fejezi a versenyt... Tehát az elég vicces lenne hogy az utolsó versenyen a jelenlegi pilótákból fele a vakációját töltené s a teszt piloták versenyeznének :d
|

03-29-2009, 11:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bogár
|
Szvsz azért mert nem sokan lennének hajlandóak arra hogy kizárólag csak másodhegedűsnek szerződtessék le egy csapathoz.
Viszont ezzel együtt Barrichello jól csinálta, sokkal jobb eredményeket ért el örök másodikként a Ferrarinál mint egy sor élversenyző gyengébb csapatokban.
Buttonékkal meg csak óvatosan, azért engem annyira nem győztek meg. Ok, megnyerte a versenyt, de ehhez kellett Kubica balesete is, de még előtte is végig ott volt Vettel a nyakában. Emlékszem amikor egyik szezonban a McLaren nagyon belekezdett, na ott Hakkinen és Coulthard is LEKÖRÖZTE a 3. helyen futó Ferrarikat, nem 4-5 másodperccel vezettek... és akkor is az lett hogy a szezon második felére feljavultak a Ferrarik és ugyen már nem nyertek VB-t, de szorossá tették a versenyeket.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|