|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
|
View Poll Results: Szerinted melyik a jobb éplista?(olvasd el a topicot,utána szavazz!!)
|
|
pepá-é(1.oldalon)
|

|
18 |
29.03% |
|
Reaktor-é(2.oldalon)
|

|
44 |
70.97% |

03-20-2009, 09:46
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Azért kell a plusz hely, hogyha annyi íj van a barakkba, amennyi tornyod van, azon felül legyen még egy kis hely, ahova tudsz képezni és az egységeket piacra dobni...
|
Ö...azt hiszem én is ezt írtam.
|

03-20-2009, 14:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum
Ö...azt hiszem én is ezt írtam.
|
Igen, de a második részéből úgy vettem ki, hogy nem teljesen értetted, hogy miért jó, mert feleslegesnek gondoltad 
Pedig egyáltalán nem felesleges, sőt...
|

03-21-2009, 08:44
|
|
Member
|
|
|
|
Hát biztos igazad van.
Last edited by Khazad-Dum; 03-30-2009 at 13:25..
|

03-30-2009, 13:24
|
|
Member
|
|
|
|
Á gyerekek miért van minden stratégiai topic meghalva? Kérdéseket, kérdéseket kérünk, hadd rágódjunk rajta és osszuk a tanácsokat (na meg az észt  ).
Akkor tudósitok az A-s orimról. Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha  .
Sajna hiába próbáltam meg emelni a barakk-torony arányt eddig 25% többet nem tudtam kihozni. Pedig már éhezetetős is lett. Na, de majd most biztos változik a helyzet a fedezés után.
|

03-30-2009, 14:34
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
...Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha  .
Sajna hiába próbáltam meg emelni a barakk-torony arányt eddig 25% többet nem tudtam kihozni. Pedig már éhezetetős is lett. Na, de majd most biztos változik a helyzet a fedezés után.
|
Ha kereskedő vagy, és baromi sok bankot tartasz, akkor ne csodálkozz hogy másnak kevesebb hely jut. Valamit valamiért 
|

03-30-2009, 18:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Ha kereskedő vagy, és baromi sok bankot tartasz, akkor ne csodálkozz hogy másnak kevesebb hely jut. Valamit valamiért 
|
Azért nincs olyan sok csak 400. Elenyésző százalék szinte, de annyira pont elég amire kell.
|

03-31-2009, 08:01
|
|
Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Azért nincs olyan sok csak 400. Elenyésző százalék szinte, de annyira pont elég amire kell.
|
Csak 400. bank?
És még kiélezet elf kereskedőnek mered nevezni magadat.
Mivel írásaidból arra következtetek, hogy fönt vagy az első 200-ban ezért ezt egy kicsit kevésnek tartom a kiélezettséghez.
Bevallom én jobban szeretem a több lábon állást, így biztonságosabb. Bizony elfként még kovácsom is van az alapkatona képzésre. Mert egy banknál még a kovács is nagyobb értéket termel. Kérdezhetitek, hogy miért nem tanyát építek belőle, azért mert így kényelmesebb számomra. Így a bányák helyet bankok vannak az alapkatona képzéshez kovácsot használok a többi termelő helyre pedig marad a tanya.
Azt hiszem, ha minden elf bankár elkezdene gabonát termelni, akkor gyors ütemben csökkennének a gabona árak, úgy pedig már nem is érné meg. Erre ugye láthatunk már példát pontosan ennek a topicnak a hatására. Ami természetesen nem csak a gabona árakra volt hatással. Az itten piacok is, akkor működnek jól, ha kiszámíthatóak, és stabilak, ugyanúgy mint a való világban.
|

03-30-2009, 15:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Akkor tudósitok az A-s orimról. Köszönni szépen jól van, építettem kocsmát bár csak 3%-ot. Rajtam valami átok ül hogy nem támadnak meg soha  .
|
Nem hinném, hogy A-ban annyira örülnek egy éheztetős elfnek.
|

03-30-2009, 15:46
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
Nem hinném, hogy A-ban annyira örülnek egy éheztetős elfnek.
|
Az enyém is éheztetős, a vezérem kérte, hogy bontsam le az összes tanyámat 
Gyulaword (#79796)
|

03-30-2009, 15:48
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Az enyém is éheztetős, a vezérem kérte, hogy bontsam le az összes tanyámat 
|
És azt nem mondta, hogy dolgozzanak meg mások az információért? 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|