| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |  
	| View Poll Results: Ha operációs rendszer, akkor... |  
	| ... csakis Windows! |      | 53 | 84.13% |  
	| ... csakis DOS! |      | 4 | 6.35% |  
	| ... csakis Linux! |      | 6 | 9.52% |  

| 

03-15-2009, 21:41

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Andrew  Ez a hosszabb verzió.
Annyiban különbözik csak, hogy a köztük eltelt időt is fölvettem.

Valami Realtek hangkártya... Vagy a telepítőprogramnak ez a neve... 
Ace mega codecs pack van még fönn, legfeljebb fél éves verzió. 
Lehet ezeknek bármi közük hozzá? Főleg a codecnek... Nem tudom összeegyeztetni az msn-től való függésével. |  A kollégiumunkban sokszor hívnak segítségül mindenféléket beállítani, és ma 2 gépnél is hallottam ugyanezt a hangot. A tulajoknak fogalma sem volt róla, hogy mi is ez... (és nem is érdekelte őket    ) 
Tehát nem egyedi problémáról van szó. Mindenkinél az új MSN-t konfigolgattam. Valami azzal kapcsolatos mindenképpen.
				__________________"A tanult szerencsét hívják tudásnak"
 Eben a mondatba három hiba van.
 |  

| 

03-15-2009, 21:56

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Xeper  A kollégiumunkban sokszor hívnak segítségül mindenféléket beállítani, és ma 2 gépnél is hallottam ugyanezt a hangot. A tulajoknak fogalma sem volt róla, hogy mi is ez... (és nem is érdekelte őket    ) 
Tehát nem egyedi problémáról van szó. Mindenkinél az új MSN-t konfigolgattam. Valami azzal kapcsolatos mindenképpen. |  Akkor jól sejtettem, hogy az msn-nel van a gond. 
Viszont köszi, hogy szóltál, hogy nem csak nálam van ez a probléma. 
Én meg nem tehetek róla, hogy érdekel... Engem mindig is a megismerés vágya hajtott   |  

| The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post: |  |  |  

| 

03-15-2009, 22:10

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Andrew  Akkor jól sejtettem, hogy az msn-nel van a gond. 
Viszont köszi, hogy szóltál, hogy nem csak nálam van ez a probléma. 
Én meg nem tehetek róla, hogy érdekel... Engem mindig is a megismerés vágya hajtott   |  Csodálkoztam is, hogy az ittenieket nem érdekelte a dolog... 'jaaa, igen, ad ki ilyen hangokat -ééés?'   
Engem is hajt a megismerési vágy, ezért tanulok ott, ahol  
				__________________"A tanult szerencsét hívják tudásnak"
 Eben a mondatba három hiba van.
 |  

| 

03-16-2009, 12:55

|  
	| 

|  | Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 85%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Andrew  Az az érdekes, hogy most megint ugyanezt a hangot adja ki, de semmi különöset nem csináltam, csak egy videót néztem, amikor elkezdte.Minden esetre most fölvettem előle egy hosszabb verziót is. Nagyjából 12,05 másodpercenként követik egymást...
 |    
Bevallom hősiesen én is csak találgatni tudok. Az ismétlődés egész pontosan 11.05 másodperc. 50% alá lassítva olyan hangzása van, mint a mikrofon zajnak. Legalábbis nekem ez jött be róla legelőször.  Esetleg a hangkártya vezérlőfelületén meglehetne lesni, hogy nem-e ott van valami feleslegesen bekapcsolva és az okozza a gerjedést, vagy ha opcióban adott, a 3D hangzást lekapcsolni a teszt erejéig... 
Amúgy érdekessége még ennek a zörejnek, hogy visszafelé lejátszva is szinte ugyan az a hangzása.
				__________________#568657 Transsylvania
 #580780 Teszt--Elek
 #587051 Dr.Akula
 #784 Transsylvania 1/A /1999-2001/
 |  

| 

03-16-2009, 13:07

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Tsyl  [IMG]Kép az előző post-ban/IMG]
 Bevallom hősiesen én is csak találgatni tudok. Az ismétlődés egész pontosan 11.05 másodperc. 50% alá lassítva olyan hangzása van, mint a mikrofon zajnak. Legalábbis nekem ez jött be róla legelőször.  Esetleg a hangkártya vezérlőfelületén meglehetne lesni, hogy nem-e ott van valami feleslegesen bekapcsolva és az okozza a gerjedést, vagy ha opcióban adott, a 3D hangzást lekapcsolni a teszt erejéig...
 Amúgy érdekessége még ennek a zörejnek, hogy visszafelé lejátszva is szinte ugyan az a hangzása.
 |  Nem írtad el? Egészen biztos, hogy 12 másodperces a nagyságrend. (Az is lehet, hogy csak a köztes időt mérted, magát a zajt nem, pedig egy periódusba az is beletartozik.) 
Mondjuk a mikrofon zaj jó ötlet, legközelebb ha lesz ilyen, kihúzom a mikorofont, aztán hátha    Bár attól is lehet, hogy mikrofonnal vettem föl   
Az a legérdekesebb, hogy semmi szokatlant nem csináltam a géppel, mikor előjött - mi több, először akkor hallottam, miután fél órára magára hagytam a gépet és visszajöttem.

Esetleg ha valaki megmondaná, hogy melyik programmal vehetem föl a számítógép által kiadott hangokat (nem a hangfalon keresztül mikrofonnal), annak örülnék, és így egy tisztább felvételt is tudnék készíteni.
                 Last edited by Andrew; 03-16-2009 at 13:10..
 |  

| 

03-16-2009, 15:58

|  
	| 

|  | Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 85%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Andrew  Esetleg ha valaki megmondaná, hogy melyik programmal vehetem föl a számítógép által kiadott hangokat (nem a hangfalon keresztül mikrofonnal), annak örülnék, és így egy tisztább felvételt is tudnék készíteni. |  Én pld. nagyon szépen tudok rögzíteni a Nero Wave Editor-al vagy a hangkártyámhoz adott Sound Record-al. De használható e célra a All Sound Recorder XP  szoftver is.
				__________________#568657 Transsylvania
 #580780 Teszt--Elek
 #587051 Dr.Akula
 #784 Transsylvania 1/A /1999-2001/
 |  

| 

03-16-2009, 16:02

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Tsyl  Én pld. nagyon szépen tudok rögzíteni a Nero Wave Editor-al vagy a hangkártyámhoz adott Sound Record-al. De használható e célra a All Sound Recorder XP  szoftver is. |  Ha legközelebb jön a HAANG, majd jól fölveszem ezzel is, aztán lesz mit analizálgatni    |  

| 

03-16-2009, 20:23

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 87%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Andrew  Az az érdekes, hogy most megint ugyanezt a hangot adja ki, de semmi különöset nem csináltam, csak egy videót néztem, amikor elkezdte.Minden esetre most fölvettem előle egy hosszabb verziót is. Nagyjából 12,05 másodpercenként követik egymást...
 |  Mi van rákötve a hangkártyára(erősítő,fülhallgató)? |  

| 

03-16-2009, 20:27

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

__________________"War. War never changes."

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
 [SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
 End of line..."
 (BattleStar Galactica)
 |  

| 

03-16-2009, 20:29

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by rak_loo  Mi van rákötve a hangkártyára(erősítő,fülhallgató)? |  Hangfal és egy mikrofonos fülhallgató. |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|