Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

View Poll Results: Szerinted melyik a jobb éplista?(olvasd el a topicot,utána szavazz!!)
pepá-é(1.oldalon) 18 29.03%
Reaktor-é(2.oldalon) 44 70.97%
Voters: 62. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-13-2009, 23:58
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják.

19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank

15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.
Ket kerdesem lenne. 1. mi az a barack? En nem tudok gyumolcsoket termeszteni a hoditoban...

2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni.
(Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.)
Old 03-14-2009, 00:51
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum View Post
Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.

Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel.
(Xepi is irta, de látom elment a figyelmed felette: egy elf tudóssal kb 85-90-es gabona ár felett, már többet keresel mint a bankkokal a kereskedővel, emellett nem vagy kitéve a piaci áringadózásnak kajában... )

nem akarlak bántani de ha zavar hogy 100hekit haladsz 2hetenként, akkor miért azt csinálod? elf tudóssal 1fős klánban ha tartasz 25% tanyát, akkor 100as gabona árral keresel körönként 3,5milkát 2400hekin, úgyhogy bent van minden. gondolom a sereget benttartod így azzal együtt számolva... pár hét tamagocsizással meglehet termelni szép kis summát. szépen veszel pacikat és kinttartod őket a piacon, aztán ha tudsz gépnél lenni, akkor beépitesz 70%barakkot ütsz 2-3at klánban és visszaépülsz tanyásra megint... tudóssal már lehet ütni szépen elfel is, nem beszélve arról, hogy nem kevés az a +5% védelem... így nem 100hekit haladsz majd hetenként (főleg,hogy ha elfogy a kedvezményesed még ritkábban telik fedezésre), hanem a havonta megtermelt 2-3yardból üthetsz 5-600hekit. izgalmasabb és hasznosabb módszer egyedül az eleje unalmasabb amikor csk termelsz hetekig amig meg lesz a szükséges paci a piacon és a max pénz... 1fős klánban egyéniben nem nagyon fognak bántani a sok fős klánok, a kicsik, meg általában vagy betonelfek, vagy orkok, akik meg inkább klánban ütnek. utobbiakat eltudod kerülni a klánlistában, mert árulkodó a hírnevük. ha ilyen mellé kerülsz elfedezel, a kedvezményesedből:P nem 1 elfet ismerek aki így kúszott fel

Reply With Quote
Old 03-14-2009, 02:53
vityu vityu is offline
Senior Member

Longevity: 90%

Quote:
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják.

19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank

15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.
Én lecsípnék a tanyából 16-18%ig, és a templom kapna még 1-2%-ot, meg a barakk a többit.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Old 03-14-2009, 07:56
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ket kerdesem lenne. 1. mi az a barack? En nem tudok gyumolcsoket termeszteni a hoditoban...

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni.
(Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.)
Talált. Ez volt a rejtvény része a hsz-nek, de látom Süti űberkontrázta. Az a hsz számodra jobban érthető mint az enyim? Vagy miért pont ez tetszett meg?

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Én lecsípnék a tanyából 16-18%ig, és a templom kapna még 1-2%-ot, meg a barakk a többit.
Csak saccoltam hogy hány körre mehetnek ott föl a varázslatok 6%-kal, de sztm ez bőven elég. Mi a szerepe a több templomnak?

Barakkból az elfek akkor szoktak sokkal többet építeni mint toronyból, ha támadni is akarnak. Legalább visszatámadni. Erre szántad a termelő elfjét?

Last edited by Princ; 03-14-2009 at 08:01..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
Old 03-14-2009, 08:25
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Longevity: 91%

Quote:

Talált. Ez volt a rejtvény része a hsz-nek, de látom Süti űberkontrázta. Az a hsz számodra jobban érthető mint az enyim? Vagy miért pont ez tetszett meg?

a srác csak %-okat kért de lehet csak átsiklottam valami felett meg hogy írjam le mibe mennyi katona fér..

egyébként meg tök egyértelmű amibe katona fér az gondolom a barakk ( ez hány k? ) ami mellette van az lehet a torony, hisz mindenki párba állítja.. az 1 darab az kevés raktárból ezt mondhattad volna.. a 1,5% szazalek az a 30 darab bank 2 k-n amibe nem fer katona mert vari meg toli fer az meg a kocsma es templom.. öö maradt a 20 % az meg egyertelmu akkor, hogy a haz :PP az a sok % os meg szerintem tuti a tanya akar lenni :P szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
Old 03-14-2009, 08:38
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost
A kettő hogyan jön össze egy ilyen orinál?
Old 03-14-2009, 10:10
szoviet t56 szoviet t56 is offline
Member

Longevity: 85%

köszönöm a segítséget, remélem most betesznek mert eddig amit írtam 3 üzenetett nem tették be
vannak még segíteni akaró emberek
Reply With Quote
Old 03-14-2009, 12:53
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:

Ja, nem. Csak ugy hajnaltajt azt hirtelen nem fogtam, hogy a Tied is a "hulye kerdesre hulye valasz" kategoria.
Old 03-14-2009, 12:55
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Pepa View Post
A kettő hogyan jön össze egy ilyen orinál?
Ha 5-öt akartál kérdezni, akkor tudás, elszántság, kitartás és türelem kell hozzájuk
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
Old 03-14-2009, 14:55
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Ha 5-öt akartál kérdezni, akkor tudás, elszántság, kitartás és türelem kell hozzájuk
Nem kettőt, Illetve kérdezni csak egyet, azt, hogy egy termelő beton elfnek minek vándor személyiség. Egy olyan orinál nálam a következő lenne a sorrend: tudós-gazdálkodó-kereskedő-varázsló-túlélő-vándor, harcos, tábornok, tolvaj.
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules