|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Szerinted melyik a jobb éplista?(olvasd el a topicot,utána szavazz!!)
|
pepá-é(1.oldalon)
|

|
18 |
29.03% |
Reaktor-é(2.oldalon)
|

|
44 |
70.97% |

03-13-2009, 23:58
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják.
19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank
15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.
|
Ket kerdesem lenne. 1. mi az a barack?  En nem tudok gyumolcsoket termeszteni a hoditoban...
2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni.
(Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.) 

03-14-2009, 00:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum
Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.
Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel.
|
(Xepi is irta, de látom elment a figyelmed felette: egy elf tudóssal kb 85-90-es gabona ár felett, már többet keresel mint a bankkokal a kereskedővel, emellett nem vagy kitéve a piaci áringadózásnak kajában... )
nem akarlak bántani de ha zavar hogy 100hekit haladsz 2hetenként, akkor miért azt csinálod? elf tudóssal 1fős klánban ha tartasz 25% tanyát, akkor 100as gabona árral keresel körönként 3,5milkát 2400hekin, úgyhogy bent van minden. gondolom a sereget benttartod így azzal együtt számolva... pár hét tamagocsizással meglehet termelni szép kis summát. szépen veszel pacikat és kinttartod őket a piacon, aztán ha tudsz gépnél lenni, akkor beépitesz 70%barakkot ütsz 2-3at klánban és visszaépülsz tanyásra megint... tudóssal már lehet ütni szépen elfel is, nem beszélve arról, hogy nem kevés az a +5% védelem... így nem 100hekit haladsz majd hetenként (főleg,hogy ha elfogy a kedvezményesed még ritkábban telik fedezésre), hanem a havonta megtermelt 2-3yardból üthetsz 5-600hekit. izgalmasabb és hasznosabb módszer  egyedül az eleje unalmasabb amikor csk termelsz hetekig amig meg lesz a szükséges paci a piacon és a max pénz... 1fős klánban egyéniben nem nagyon fognak bántani a sok fős klánok, a kicsik, meg általában vagy betonelfek, vagy orkok, akik meg inkább klánban ütnek. utobbiakat eltudod kerülni a klánlistában, mert árulkodó a hírnevük. ha ilyen mellé kerülsz elfedezel, a kedvezményesedből:P nem 1 elfet ismerek aki így kúszott fel 

03-14-2009, 02:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Nekem máshol van elfem, abból gondolva én evvel indulnék neki a későbbi javításoknak, módosításoknak, feltéve ha nem zavar a tekilopás (vannak őrültek akik még ilyen olcsón, csakazértis lopják.
19% ház
22% barack
20% torony
24% tanya
30 db raktár
6% kocsma
6% templom
25 db bank
15 körre van elég hely a képződő katonáknak. Vip kell hozzá. De semmi extra klán vagy elképzelés nincs mögötte.
|
Én lecsípnék a tanyából 16-18%ig, és a templom kapna még 1-2%-ot, meg a barakk a többit.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

03-14-2009, 07:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ket kerdesem lenne. 1. mi az a barack?  En nem tudok gyumolcsoket termeszteni a hoditoban... 
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
2. Mi az hogy 15 korre van eleg hely a kepzodo katonaknak? Ezt a mondatot nem igazan tudom ertelmezni.
(Kiveve ugy, hogy a torony feletti barakkhelyre 15 kornyi kepzes fer be, ha a nepesseg 10edresze 20 korre van egyenletesen elosztva, de ez esetben ez az info nemhiszem, hogy fontos lenne.) 
|
Talált. Ez volt a rejtvény része a hsz-nek, de látom Süti űberkontrázta.  Az a hsz számodra jobban érthető mint az enyim? Vagy miért pont ez tetszett meg?
Quote:
Originally Posted by vityu
Én lecsípnék a tanyából 16-18%ig, és a templom kapna még 1-2%-ot, meg a barakk a többit.
|
Csak saccoltam hogy hány körre mehetnek ott föl a varázslatok 6%-kal, de sztm ez bőven elég. Mi a szerepe a több templomnak?
Barakkból az elfek akkor szoktak sokkal többet építeni mint toronyból, ha támadni is akarnak. Legalább visszatámadni. Erre szántad a termelő elfjét?
Last edited by Princ; 03-14-2009 at 08:01..
|
The Following User Says Thank You to Princ For This Useful Post:
|
|

03-14-2009, 08:25
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Talált. Ez volt a rejtvény része a hsz-nek, de látom Süti űberkontrázta.  Az a hsz számodra jobban érthető mint az enyim? Vagy miért pont ez tetszett meg?
|
a srác csak %-okat kért de lehet csak átsiklottam valami felett meg hogy írjam le mibe mennyi katona fér..
egyébként meg tök egyértelmű    amibe katona fér az gondolom a barakk ( ez hány k? ) ami mellette van az lehet a torony, hisz mindenki párba állítja.. az 1 darab az kevés raktárból ezt mondhattad volna.. a 1,5% szazalek az a 30 darab bank 2 k-n  amibe nem fer katona mert vari meg toli fer az meg a kocsma es templom.. öö maradt a 20 % az meg egyertelmu akkor, hogy a haz :PP az a sok % os meg szerintem tuti a tanya akar lenni :P szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost
|
The Following User Says Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

03-14-2009, 08:38
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
szemelyisegnek javaslom a gazdalkodo tudos vandor tulelo kereskedo-t és a rengeteg mnt-t baratot ismerost
|
A kettő hogyan jön össze egy ilyen orinál?
|

03-14-2009, 10:10
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
köszönöm a segítséget, remélem most betesznek mert eddig amit írtam 3 üzenetett nem tették be
vannak még segíteni akaró emberek
|

03-14-2009, 12:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:

|
Ja, nem. Csak ugy hajnaltajt azt hirtelen nem fogtam, hogy a Tied is a "hulye kerdesre hulye valasz" kategoria. 
|
|

03-14-2009, 12:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pepa
A kettő hogyan jön össze egy ilyen orinál?
|
Ha 5-öt akartál kérdezni, akkor tudás, elszántság, kitartás és türelem kell hozzájuk 
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

03-14-2009, 14:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ha 5-öt akartál kérdezni, akkor tudás, elszántság, kitartás és türelem kell hozzájuk 
|
Nem kettőt, Illetve kérdezni csak egyet, azt, hogy egy termelő beton elfnek minek vándor személyiség. Egy olyan orinál nálam a következő lenne a sorrend: tudós-gazdálkodó-kereskedő-varázsló-túlélő-vándor, harcos, tábornok, tolvaj.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|