03-13-2009, 00:43
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 16%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Biztos hülye vagyok, de én pont úgy vettem észre, hogyha a piacra van kitéve, akkor megy le az ára.... Adtam én már el 1 kör alatt sokmillió drágakövet a császárnak, és csont nélkül 2k maradt az ára....
Normálban is azért lutyi a drágakavics ára, mert a piacon van. nem hsizem, hogy létezik olyan normál csoport, amely képes lenne összességében ennyi drágakövet eladni. mégis láttam már normál csoportokat ilyen 100 arany / drágakő árral.
szerintem a piac sokkal jobban befolyásolja, mint az, hogy mennyi van a császárnak eladva...
(vagy nagyon nagyon rosszul láttam.)
|
Normál csoportokban azért lehet alacsony,mert a kevés termeltből mindet eladják,magyarán számít a termelés - eladás arány. Anarch gigák borzalmas mennyiséget termelnek,sokat is adnak el,viszont töredékét annak,amennyit el tudnának. Lehet nincs igazam,de az én logikám szerint ez következik.
|