Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

View Poll Results: Szerinted melyik a jobb éplista?(olvasd el a topicot,utána szavazz!!)
pepá-é(1.oldalon) 18 29.03%
Reaktor-é(2.oldalon) 44 70.97%
Voters: 62. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-10-2009, 18:13
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by webesc View Post
Biztosan régen voltál az A középső részén Vityu.
Hát úgy 1 éve. Akkor annyira nem volt jellemző, vagy akkor még nem figyeltem
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-10-2009, 18:52
Khazad-Dum Khazad-Dum is offline
Member

Longevity: 89%
Exclamation

Amig nem bukok le addig folytatom. Mit is mondhatnék a szerencse fia vagyok.
Reply With Quote
Old 03-10-2009, 19:04
Khazad-Dum Khazad-Dum is offline
Member

Longevity: 89%
Exclamation

Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.

Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel.
Reply With Quote
Old 03-14-2009, 01:51
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Khazad-Dum View Post
Na jó rendben ha ennyire tudtok akkor mondjuk lebontom a bankokat. Felhuzok mondjuk 10% kocsmát és a többi meg megy barakk/toronynak. Akkor előtárbe kerül a pénz kérdés az miből lesz? Én elhiszem hogy a felső 50-be betokozódva könnyü már termelni/katonát eladni, meg időd is van, de én nem akarok két hetenként 100 hekit haladni.

Azt megmondjátok, hogy mi a gond, de a válasz újabb kérdéseket vet fel.
(Xepi is irta, de látom elment a figyelmed felette: egy elf tudóssal kb 85-90-es gabona ár felett, már többet keresel mint a bankkokal a kereskedővel, emellett nem vagy kitéve a piaci áringadózásnak kajában... )

nem akarlak bántani de ha zavar hogy 100hekit haladsz 2hetenként, akkor miért azt csinálod? elf tudóssal 1fős klánban ha tartasz 25% tanyát, akkor 100as gabona árral keresel körönként 3,5milkát 2400hekin, úgyhogy bent van minden. gondolom a sereget benttartod így azzal együtt számolva... pár hét tamagocsizással meglehet termelni szép kis summát. szépen veszel pacikat és kinttartod őket a piacon, aztán ha tudsz gépnél lenni, akkor beépitesz 70%barakkot ütsz 2-3at klánban és visszaépülsz tanyásra megint... tudóssal már lehet ütni szépen elfel is, nem beszélve arról, hogy nem kevés az a +5% védelem... így nem 100hekit haladsz majd hetenként (főleg,hogy ha elfogy a kedvezményesed még ritkábban telik fedezésre), hanem a havonta megtermelt 2-3yardból üthetsz 5-600hekit. izgalmasabb és hasznosabb módszer egyedül az eleje unalmasabb amikor csk termelsz hetekig amig meg lesz a szükséges paci a piacon és a max pénz... 1fős klánban egyéniben nem nagyon fognak bántani a sok fős klánok, a kicsik, meg általában vagy betonelfek, vagy orkok, akik meg inkább klánban ütnek. utobbiakat eltudod kerülni a klánlistában, mert árulkodó a hírnevük. ha ilyen mellé kerülsz elfedezel, a kedvezményesedből:P nem 1 elfet ismerek aki így kúszott fel

Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules