|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

03-05-2009, 01:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Tudom, h penz nelkuli jatek, ha nem haveri kor jatszodja, akkor ertelmetlen, mert mindenki el kezd dobalozni a tetekkel.
|
Szívesen kártyáznék de zavarna ha KP lenne a tét. Az már nem is igazi játék. Biztos szükség van rá hódítós társaságban? 
|

03-05-2009, 01:35
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Szívesen kártyáznék de zavarna ha KP lenne a tét. Az már nem is igazi játék. Biztos szükség van rá hódítós társaságban? 
|
Hát a póker nem is póker, ha nincs tétje! Ha csak 100Ft fejenként (mi így szoktuk a koliba), akkor is van tétje, és nem veszik el a játékélmény. Akkor mindenki meggondolja, hogy mire száll be, mert ha mindenkinek mindegy, akkor nem is lehet blöffölni se, mert rivernél kettes párra is meg lehet adni az emelést, hátha bejön. A blöff meg egy elég fontos része a játéknak. (Persze ez csak az én véleményem  )
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

03-05-2009, 02:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Hát a póker nem is póker, ha nincs tétje! Ha csak 100Ft fejenként (mi így szoktuk a koliba), akkor is van tétje, és nem veszik el a játékélmény. Akkor mindenki meggondolja, hogy mire száll be, mert ha mindenkinek mindegy, akkor nem is lehet blöffölni se, mert rivernél kettes párra is meg lehet adni az emelést, hátha bejön. A blöff meg egy elég fontos része a játéknak. (Persze ez csak az én véleményem  )
|
mi legalább 200-al szoktunk játaszni de az 500-1000ft általában a beszálló. igazából 200al már tényleg nem szállnak be mindenbe az emberek,de 500-tól kezdik stresszelni is magukat, és pont ilyen jelek olvasása is kulcsa a játéknak  100ft-os már sajna majdnem hogy 0-át ér (még 1 pohár sör árát sem teszi ki  )
volt rá példa hogy anarchos hódos katikban játszottak de annak is inkább poénkos lett a vége  más az amikor egy hódos talin kártyáznak az emberek (lásd általában monro talik:P) és más amikor kártyázni megyünk el, csak éppen hódos társasággal
Viszont én itt teszek egy kijelentést  ha nem szimpla cashgame hanem sng party lesz, akkor a nyereményem felajánlom karitativ májmüködés serkentő célokra, a jelenlévőknek, természetesen ha kijön belöle vmi normálisabb pia, nem csak vmi kommersz 
|
|

03-05-2009, 18:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Egyöntetű a véleményetek.
Jó szórakozást! 
|

03-05-2009, 18:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Quote:
Egyöntetű a véleményetek.
Jó szórakozást! 
|
Princ en is azon a velemenyen vagyok h 200 HUF ha meggondolod nem sok  sot az altalaban kb fel korso sor  ... tehat ha vagyunk 6-on es nyersz akkor elvileg lesz 3 korso sorre valo nyeremenyed... ha veszitesz akkor fizettel a nyertesnek egy fel korso sort...
Nekem is van 1 kijelentesem ami hasonlo a Kutyuleee kijelentesehez, de kibovittem:
Aki eljon annak alapbol jar egy sor reszemrol es ha nyerek (ami nem valoszinu... :P), akkor abbol lesz rendelve a bucsukor pia!
Szal aki eljon az vegul is biztos h kb. 400 HUF erteket kap bemelegitonek es igy mar ha 400 forintal szall be akkor csak a soret fizette ki  . Ha igy sem eleg vonzo a dolog akkor nem tudom mit mondjak...  
|
The Following 2 Users Say Thank You to ErdelyMagyaria For This Useful Post:
|
|

03-05-2009, 18:54
|
Member
|
|
|
|
Tenleg lanyok-fiuk nem a penz a lenyeg es ha valakit a beugro zavarna, akkor szoljon es orvosolom a problemat reszere, de tenleg a lenyeg az lenne h gyuljunk ossze es jatszodjunk egyet.
Hetvege kinek lenne jo?
Szombat?
Vasarnap?
Helyszinre is lehet javaslatot tenni. (Nekem tenleg mind1 h hol csak jol erezzuk magunkat).
Miutan megvan az idopont dontunk a helyszinrol es a beugrorol, ami szerintem 1 sor ara legyen.
|

03-06-2009, 02:54
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Én maradnék a szerdai napnál,ha a többség valamely hétvégi napot jelölné ki,akkor ~ két héttel előre nekem is tudnom kéne,hogy el tudjam intézni.
|

03-05-2009, 02:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Biztos. Anelkul ertelmetlen emelesek es megadasok lennenek.
De nem hiszem hogy 1-2 sor arat nem birja ki az ember a jatek miatt.
Apropo, milyen poker? Mert en automatikusan a nl holdemre gondoltam, nem tudom, masnak is termeszetes-e. A beugro meg ne legyen 500-nal kevesebb szerintem.  Esetleg rebuy lehet. 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|