|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

03-04-2009, 17:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
egyikötök se nagyon figyelt, de én igen.
ha ujrázik akkor azt az országot kapja vissza amivel fellépet azaz a mostani serege elveszik, meg az épitése. És ha jol olvastam ezt el akarja kerülni  D
Egy kis pestistől nem kell megijedni, nem harap. hamar meg lehet oldani.
mondjuk a fajt nem láttom mivel van de igy első blikkre gyorsan felhuzznék korházat  pár darab már elég, kérdés hogy akarod e a pestist vinni magaddal. Én nagyon szerettem magammal hurcolászni a pestist, föleg ha ugy kell vadászni egy hullát. Ki tudja mikor lesz jo a pestis.
és ahogy irtad van hulla a csopiba igy szépen kényelmesen lopkodnám az emberét  a képzéseket leállitod, ami bejön lefokozod, és persze hadd épüljön a korház. A célegyén elmenteni, majd mikor kijöttél a pestisböl, korházat megtartva jol nyakon csapni pár sereggel  D amugy ha kell tolit befokozok ha már nagy a emberhiány  annyit tartanék meg hogy tudjam a hullát lopkodni
ujrázni ráérsz akkor majd ha romokba hever az orid  D
Last edited by richardka; 03-05-2009 at 07:33..
|

03-04-2009, 18:30
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Fölöslegesen ismétled azokat amiket már itt írtak, ráadásul kiegészíted butaságokkal
Quote:
Originally Posted by richardka
A célegyén elmenteni, majd mikor kijöttél a pestisböl, korházat megtartva jol nyakon csapni pár sereggel  D
|
Tehát, kijöjjön szerinted petisből, aztán fertőzz újra magát??
Jah, és az a sok nevetős szmájli mit akar jelenteni a hsz-ben??  (mertogy nem volt egyáltalán vicces...)
|

03-04-2009, 20:26
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én azt ajánlom, sütikével ellentétben, hogy feleslegesen ne újrázz. Ha nincs is pénz, ahogy írtad, akkor is csináld, ameddig tudod, mert ezzel sok tapasztalatot tudsz szerezni, hogy máskor hogy kezelj egy betegséget, és ne ez legyen minden betegség vége, hogy újrázol. Ha érzed, hogy nem fog menni, akkor csak egy kis plusz idő, ameddig el nem jutsz oda, hogy tényleg újrázni kell, de én azt is rászánnám, veszteni nem vesztesz semmit, csak nyersz tapasztalatot!
|
Te vityu, ha ez az egyén komolyan írta be amiket beírt akkor komoly hiányosságai vannak a játékot illetően.. akkor viszont nem segít neki, ha figyeli és kezelni probalja.. mert hogy még sokadszor is ragaszkodik ahhoz a hülyeségéhez, hogy ő attól kapta el a betegséget, hogy megtámadta őt egy hulla.. ekkora butasagot ne irkaljon le tobbszor, hogyha sokan elmondtak elotte, hogy attol nem lehet.. szerintem csak szorakozik a srac..vagy ha nem akkor meg nagy ivbe tojik arra, hogy mit irnak neki..
|
The Following 2 Users Say Thank You to sutike31005 For This Useful Post:
|
|

03-04-2009, 22:36
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 15%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Fölöslegesen ismétled azokat amiket már itt írtak, ráadásul kiegészíted butaságokkal
Jah, és az a sok nevetős szmájli mit akar jelenteni a hsz-ben??  (mertogy nem volt egyáltalán vicces...)
|
Dus,ha nem tudsz valamit,legalább emiatt ne butázz le másokat..
|

03-04-2009, 22:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Milyen lenne ha simmán mérlegelné hogy energia ráforditásban melyik a gyorsabb módozat,hogy a hulla csapkodása is beleférjen 
|

03-05-2009, 01:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
Te vityu, ha ez az egyén komolyan írta be amiket beírt akkor komoly hiányosságai vannak a játékot illetően.. akkor viszont nem segít neki, ha figyeli és kezelni probalja.. mert hogy még sokadszor is ragaszkodik ahhoz a hülyeségéhez, hogy ő attól kapta el a betegséget, hogy megtámadta őt egy hulla.. ekkora butasagot ne irkaljon le tobbszor, hogyha sokan elmondtak elotte, hogy attol nem lehet.. szerintem csak szorakozik a srac..vagy ha nem akkor meg nagy ivbe tojik arra, hogy mit irnak neki..
|
Mindettől függetlenül egy kis tapasztalatszerzésbe nem fog belehalni! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

03-05-2009, 07:23
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
|
Pici rigo, szerinted butaság, legyen igazad. Mondjuk Tsobi ismer és tudja miért irtam. Kiváncsi volt a srác mit csinálnék a helyébe, háát leirtam.
Amugy meg a cim miatt mosolyogtam, ritka az ilyen cim.
|

03-05-2009, 08:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
|
Eggyáltalán nem szórakozok csak nem voltam még ilyen helyzetbe, én véleményt kértem nem osztást,és felfogtam hogy nem a zombitol lettem beteg.
holnap lejár a szabim és megnézem helyre tudom e hozni. majd írok hogy sikerült e vagy nem.
|

03-05-2009, 10:06
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by romoja
Eggyáltalán nem szórakozok csak nem voltam még ilyen helyzetbe, én véleményt kértem nem osztást,és felfogtam hogy nem a zombitol lettem beteg.
holnap lejár a szabim és megnézem helyre tudom e hozni. majd írok hogy sikerült e vagy nem.
|
nem osztottalak..
|

03-05-2009, 11:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
Quote:
nem osztottalak..
|
akkor mi az hogy szórakozik a srác?
mindegy megfogadom a Tanácsokat és megteszem amit lehet.
 )
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|