Quote:
Originally Posted by Tsobi
Ha én a testvéremmel vagy a nejemmel közösen viszek egy országot,mert egy háztartásban élünk,együtt regisztráltuk egy közös emilcímre és mindennap mindketten bennevagyunk x időt,akkor most ki az ország tulaja?
|
Egyvalaki regisztrál, ő a SAJÁT e-mail címét adja meg, nem egy közös e-mailt. Ő az ország gazdája.
Quote:
Az különösen nem tetszik,hogy mindig a játékból való kizárást is felhozod ilyen alkalmakkor. Okés,hogy fenntartod a jogot ilyesmikre,megengedheted magadnak.. de nagyon sokszor alaptalanul és feleslegesen hangoztatod.
|
A Hódító egy stratégiai játék. Nem az a fő célja, hogy Máté minél furfangosabb csalási módokat találjon ki magának, ezáltal elrontva mások játékát. Az előző beírásából semmi más nem jön le nekem, csak az, hogy hogyan lehetne csalni. Akinek mindenről ez jut eszébe, hogy hogyan lehet csalni, hogyan lehet kiskapukat keresni, hogyan lehet a józan ésszel ellentétesen megmagyarázni dolgokat, azt nem szívesen látom itt.
Quote:
Akkor a legbebetonozottabb munkatársaiba (lsd. Ts) is beleköt mindenért a legapróbb eltérés miatt.
|
Nem érzem úgy, hogy a "legapróbb eltérés" és a "hogyan magyarázzuk meg, hogy egy komplett lakótelep játszik helyettem" egy lapra tartoznának.
Quote:
HV-ban,Arénában is megengedett az,hogy ketten legyenek jelen a 24 órás lefedettség érdekében.
|
Továbbra is egyértelműnek érzem a kiírást, ami szerint a legjobb Hódítóst keressük. Egyesszám. Nem a legjobb Hódítós párost.