|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

02-27-2009, 12:32
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 84%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Ezt honnan veszed?
|
A helyi rendőrkapitánytól, s nem vettem.  De biztos félrebeszélt. Habár amit eddig "jelzett előre", az úgy is lett. Na mindegy.
|

02-27-2009, 13:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andy
Ezt csak arra írtam, hogy most a rendőrség állományát 50%-kal növelik az egész országban. Igaz, boldog boldogtalant felvesznek, csak azért, hogy több rendőr legyen az utcán, aki büntetni tud. És a mostani pénzbüntetéseket többszörösére fogják emelni. A rendőröknek kötelező lesz az azonnali büntetés, figyelmeztetést nem alkalmazhatnak. Valamivel kell növelni a bevételt. Illetve szigorítják a ponthatárokat, hogy minél könnyebben lehessen büntetni. "Gyurcsány-féle rendőrállam."
|
Amilyen balkáni állapotok uralkodnak a közlekedésben nem is baj... Miért kell azon felháborodni ha valaki szabálytalankodik és megbüntetik? Ez az 50% meg marhaság rendőrhiány van a jelenlegi keretet sem tudják feltölteni.
|
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
|
|

02-27-2009, 13:54
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Amilyen balkáni állapotok uralkodnak a közlekedésben nem is baj... Miért kell azon felháborodni ha valaki szabálytalankodik és megbüntetik? Ez az 50% meg marhaság rendőrhiány van a jelenlegi keretet sem tudják feltölteni.
|
Azzal nincs is gond, hogy büntetnek, ha jogos. Hanem inkább azzal, hogy mi célból.
A rendőrkeret feltöltésére az lett kitalálva, hogy szinte nem lesz semmi felvételi megfelelés. Vagyis nem igazán fogják nézni, hogy valaki alkalmas-e vagy sem. Remélem azért, hogy ez így, ebben a formában nem fog tudni megvalósulni.
|

02-27-2009, 20:10
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andy
A helyi rendőrkapitánytól, s nem vettem.  De biztos félrebeszélt. Habár amit eddig "jelzett előre", az úgy is lett. Na mindegy.
|
Szavahihető rendőrkapitány? nemá   
|
|

02-27-2009, 20:19
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
biztos pályát tévesztett... 
|

03-06-2009, 20:53
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bobesz bá
Persze hogy lezártátok, mert értelmeset nem szóltatok hozzá, csak csalóztatók!
Én sehol, senkiről nem mondtam hogy csaló volna!
Légyszíves mutasd már hol mondtam ilyet?
Te mondtad, hogy az csalás volt, és Te álltál ki mellettük!
Vádaskodtok, és demagógok vagytok, és ha nem tudtok mit hozzá szólni, akkor lezártátok a témát.
MAgyarázzátok meg miért, azt akkor igazatok lehet!
|
Igen mester, neked van igazad....
Természetesen csalóztál. ott van 2-3oldallal előrébb. A szót tényleg nem mondtad ki, ez igaz, és valószínűleg senki sem érezte azt belőle, hogy neked nem tetszik, hogy ki számodra milyen "módszerrel" szerzett földet magának...(meg sem említed, ha nem érdekel...) Menj már, mondasz valamit, gondolsz valamit, aztán meg letagadod? Szerinted ez normális?
És én kiálltam mellettük??? Oda is írtam, hogy nem az igazságalapját firtattam, csak nem értettem, hogy miért egy ANARCHBA (JKSZ váddal) ÁTRAKOTT játékosnak fáj ez a legjobban...
Jah, persze, te nem csaltál... Hagyj már békén a dumáddal, kérlek. Csak hajtogatod a magad hülyeségét, amikor már mindenki befejezte. ....persze, mert nem tudjuk megmagyarázni.... Mert nincs mit. Nem fogom bevallani, hogy infót adtam ki, hogy jksz-eztem, mert nem volt ilyen. Nem tudom, hogy mennyire érted meg, de most utoljára elmondom. A téma le van részemről zárva, veled többet nem vitatkozom, mert nem lehet. Csak hajtogatod ugyanazt. Simán idézhetted volna az előzőt is. Nem lett volna másabb a post.
További jó játékot! Sok sikert ott ahol játszol! Csináld úgy, hogy tetszik, menj a saját morális szabályaid szerint (te írtad).
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

03-08-2009, 18:14
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Érdekes, hogy több ember, akiket eddig jófejnek tartottam, gyakorlatilag napok, esetleg órák alatt képes megváltoztatni a véleményemet róluk...
|

03-08-2009, 21:33
|
Junior Member
|
|
|
|
Tipp,
A gazdasági válságok esetében mind jobb, mind bal oldal irányában megerősödnek a szélsőségek, ezt a média szívesen meglovagolja. 
Sajnos emiatt többen mondják olyanok, akik nem gondolják át teljesen, mások véleményét.
Vagyis mindig a stróman jár rosszul.
|

03-09-2009, 12:27
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Egyeseket ki lehet tiltani a fórumról az országnevein kialakult kisebb elvi vita miatt, ameddig más napokon át a kiskapuk kihasználására hívhatja fel az ide látogatók figyelmét, és még csak ejnye-bejnyét sem kap érte.  Tehát barátaim, hirdessük mindannyian a szabályok felrúgásának eszméjét.
És igenis tiltakozom Ts kitiltása miatt. Ezt máshogy is el lehetett volna intézni. Lehet, hogy baj van az elveivel, de nélküle nem hiszem, hogy olyan lesz a fórum mint volt. És helyette itt van egy kötekedő, a szabályokat megkérdőjelező illető.
Ez csak egy vélemény volt, nem muszáj reagálni rá!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

03-09-2009, 12:35
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Egyeseket ki lehet tiltani a fórumról az országnevein kialakult kisebb elvi vita miatt
|
Mint írtam abban a témában is, Ts *NEM* az itteni történések miatt lett kitiltva. Ennél sokkal tovább ment, olyan területre, ami már ennél sokkal ingoványosabb. Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint nem szeretem, amikor valaki másnak adja ki magát, mint aki. Különösen nem szeretem, amikor a Hódító tulajdonosának adja ki magát, miközben valljuk be, Ts-nek ehhez nem sok köze van. Konkrétan semmi. 
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|