Hali!
Szívem csücske ez a topik, már vagy két éve:-)
Mivel semmi változás nincs, és a hulla továbbra is életképtelen, nem haboztam eddig sem megosztani párat a "jobbnál jobb" ötleteimből, íme a következő: bár lehet hogy elhangzott már vkitől, akkor sorry.
Erősítsük úgy a hullát, hogy nem kell neki épület, üres! területen férjen el a seregéből 30-40/ha egység. Persze ha bármilyen célból akar épületet tartani akkor a min. népességen belül megteheti, vagy épít házakat is az egyebek mellé.Ám a nem üres területen értelemszerűen nem férnek el seregek.
Így a gyújtogatás meg lenne oldva, sőt talán még a sereg sem lenne oly gyenge, hiszen a pontlistában jóval alatta lenne az azonos ha-on lévő oriknak.
s még egy, hogy ne unatkozzon annyit csóri hullatulajdonos:
Ha sikeres támadást hajt végre vki ellen, akkor a juthatna némi infóhoz:
pl sikeres földszerzés vagy rombolás esetén kaphatna a célpontról egy éplistát/persze az eredeti állapotról/
ill mészárlás v. fosztogatás esetén kristálygömbbel jutalmaznám /itt is az eredeti állapotról /
remélem elgondolkodtok rajta... A hadibónusz sztem jó így ahogy van, a hullának a legnagyobb baja az hogy a többi fajhoz képest nagyon kevés cselekvésre van lehetősége egy időben. Egyedivé kellene tenni a hullát, mint a többi fajt, olyanná amihez egy másfajta játékstílus kell, mert az ork és az óriás nyújtotta előnyöket sosem fogja túlszárnyalni, és nem is kell hogy így legyen. Helyette viszont nem ártana megteremteni olyan lehetőségeket, ami csak a hullának van és a játékos elszórakozhat vele, addig is amíg a serege célba ér.
hogy erre is mondjak vmit: a fentiek megvalósulása esetén a hullának /elvileg/ nincs szüksége civilekre. Így ha katonát fokoz civillé azok eltűnnének /feláldozták, megették:-)/, és helyette a katonai morál növekedésének ütemét/nem azonnal a morált/ emelhetnék, mondjuk mint a pénzosztás. pl a max férőhely 5% nak lefokozása...
vagy, hogy az mf nek se legyen annyira uncsi, a morál növelés helyett, mondjuk terület/100 / kerekítve/ egység lefokozása egy távolbalátással érne fel:-)))
Ezekkel már egy csak hulla szövi is életképes lenne, ha más még ílyen előnyök mellett sem venné be őket.
Nah, jó hosszú lettem. Bízom benne hogy nem írtam nagy baromságot:-) ha mégis, nevethettek rajta:-)) Ám én szívesen játszanék már egy életképes hullával.
|