Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-06-2009, 10:32
szaszakobold szaszakobold is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Uraim! Elöször is kösz mindenkinek minden eddigit!
Néhány info, (ahogy Peti mester is kérte)
1, természetesen vip van a szövinek
2, természetesen a többiek 0 bányásak
3, én váltok tolis emberből tehát, nincs tolis a szöviben, és egyben még nekem sincs bányám (de majd lesz!)
4, ij/elit felállású szövi (1 hadi-vari óriással, 1 hadi óriással, 1 hadi gnómmal)
5, Van valamennyi tartalék a szöviben, ahhoz hogy csak arra alapozzuk a 3-at nem biztos, hogy elég, és a jó az lenne, hogyha a törp a 2-re tudná anyagilag felkésziteni a szövit!

Remedy és Szecsa Mesterek vitájához pedig:
Köszönöm az értékes hozzászólásokat, hálás vagyokértük, remélem kapok még! És bocs, hogy én kértem segitséget, és most mégis én kötekedek picit...
Én nem akarok a 3-ban tolvajkodni, az nem a törpéknek való, a nyersből és a fegyóbol szeretnék pénzt! Azonban nem szeretném, ha minden jött-ment betérne hozzám nyersér és tekiért, (a 3 és a 2 tele van magányos emberek tolikkal), és ha már védeném magam a lopások ellen, néha szeretnék éplistázni is a szövivel! Én inkább azt gondolom védenem kell a kincsmet, mint visszaütésre mennem, mert hisz, normál esetben kell annyit hoznia a nyersnek, hogy egy leütésből hamar visszafedezek a szövihez! Tehát inkább védekező orinak gondolnám el! És én azért általában ilyen 4-5 belépéssel vagyok naponta! Viszont nem gondolom, hogy bank nélkül érdemes bármit is tenni!

Uraim! Köszönöm a gyors tanácsokat, és örülök, hogy még vitát is generáltam!

Peti Mester jogos kérdéseire:
1, vip természetesen van mindenkinek
2, többiek 0 bányások természetesen
3, ember tolisból váltok, szóval én voltam a szövi tolis, ergo nincs tolisuk
a szövi felállás 1 hadi-vari óriás, 1 hadi óriás, 1 hadi gnóm. Tehát nekem kéne éplistáznom és védenem magam!
4, ij/elit felállásu szövi
5, valamennyi tarti van a szöviben, nem tuti, hogy elég a 3-ra, de az már biztos, hogy a 2-re nem! szóval azt gondolom, hogy segitenem kéne a szövit a 3-ban is, és tartalékot teremteni a 2-re!

Remedy és Szecsa Mesterek vitájához:
Köszönöm az éplistákat, a hozzászólásokat és a vitát is, hálás vagyok érte!
Napi 4-5ször tudok belépni! Én nem akarok a törppel tolvajkodni, nem arra való az, de nem is szeretném, ha minden jöttment bejönne hozzám tekiért, és nyersért! És ahogy emlitettem éplistázni is szeretnék a szövinek, ha úgy adódik.
Viszont 0 bankkal neki se mernék indulni! De nem gondolom, hogy visszaütéssel kellene operálnom, hiszen normál esetben termelek annyit, hogy ha leütnek bármikor visszafedezem magam! (egy olyan csopiról van szó, ahol néha 1 db fa a 2/3-a egy katona árának)
Én inkább ilyen védjem meg magam , hogy termelhessek a szövinek orit képzelnék el!
Persze lehet, hogy tévedek, és nem igy kéne gondolkodnom!

Last edited by Ati; 01-06-2009 at 10:41..
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules