|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

12-24-2008, 09:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem más szolgáltató van, mert a T-Home az kijött, hümmögött a szerelő egy sort, majd közölte, hogy ide aztán nem.  Úgyhogy UPC-től van ilyen dobozkám, kábeles kivitelben. De a műholdas csomagjuknak is van felvevőjük.
Szerintem jó dolog, bár az a 65 óra az szűkös... Igaz most elkezdtem megnézegetni a még tavasszal felvett filmeket, és rájöttem, hogy ezek csak a helyet foglalták, mert értelmük nem sok... 
|
Akkor tévedtem, bocsáánat 
Jah és miért nem szerelte be?^^Nekem tesóm t-homenál dolgozik, szóval nekünk ez éri meg a legjobban 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

12-24-2008, 09:30
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Akkor tévedtem, bocsáánat 
Jah és miért nem szerelte be?^^Nekem tesóm t-homenál dolgozik, szóval nekünk ez éri meg a legjobban 
|
A rendelkezésre álló sávszélesség nem igazán tette lehetővé.
Most egy olyan 2 megát bír el a vonal, az meg nem volt neki elég, még net nélkül se, nemhogy azzal együtt.
|

12-24-2008, 09:32
|
Administrator
|
|
|
|
Az eredeti felvetésre visszatérve (hogy szedem le a dobozról a felvett műsort), van egy egyszerű megoldás. TV-kártya a számítógépbe, doboz ezzel összekötve, sima lejátszás, és a gépen felveszed. Onnan már tudsz vele bármit csinálni. Kicsit macerás sajnos.
|

12-24-2008, 10:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az eredeti felvetésre visszatérve (hogy szedem le a dobozról a felvett műsort), van egy egyszerű megoldás. TV-kártya a számítógépbe, doboz ezzel összekötve, sima lejátszás, és a gépen felveszed. Onnan már tudsz vele bármit csinálni. Kicsit macerás sajnos.
|
scartos tvkártya van?
|

12-24-2008, 10:35
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
scartos tvkártya van?
|
Nem tudok róla, de egy videós boltba bemész, és kapsz kábelkészletet, ami scart-ból átalakítja videó-balhang-jobbhang kábelekre a jelet, amit utána már rá tudsz kötni a tvkártyára (sárga, piros, fehér). De előtte a tvkártyát jól nézd meg, hogy tudja azt, amit a műsor tud. Hiába van például HD minőségű csatornád, ha a tvkártya ennél csak butábbat tud kezelni, akkor nagyon romlik a minőség.
|

12-24-2008, 13:56
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudok róla, de egy videós boltba bemész, és kapsz kábelkészletet, ami scart-ból átalakítja videó-balhang-jobbhang kábelekre a jelet, amit utána már rá tudsz kötni a tvkártyára (sárga, piros, fehér). De előtte a tvkártyát jól nézd meg, hogy tudja azt, amit a műsor tud. Hiába van például HD minőségű csatornád, ha a tvkártya ennél csak butábbat tud kezelni, akkor nagyon romlik a minőség.
|
Nincs tv kártyám, csak kérdeztem  Videokártyában van valami kimenet, de nem tudom miaz.
|

12-24-2008, 14:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nincs tv kártyám, csak kérdeztem  Videokártyában van valami kimenet, de nem tudom miaz.
|
Kimenet nem jó, bemenet kell, hogy a gépre érkezhessen a jel a dobozból.
|

12-24-2008, 10:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A rendelkezésre álló sávszélesség nem igazán tette lehetővé.
Most egy olyan 2 megát bír el a vonal, az meg nem volt neki elég, még net nélkül se, nemhogy azzal együtt.
|
Nekünk olyan 10-12 mega, 1 boxnak 4 mega kell, sszóval a 2 megás nettel simán elmegy 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|