|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

12-17-2008, 15:01
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Érdekes,hogy mikor a cigányokat és a zsidókat lőnénk fejbe,akkor jönnek nagy hanggal,hogy rasszista,emberiségellenes bunkó,de mikor valaki ugyanezt mondja arra,aki nem is lop,csak követel valamit a munkája beszüntetésével,akkor még bólogatnak is hozzá ..........
|
Érdekes párhuzam a tömeggyilkossággal. Kifejtenéd?
Last edited by Ati; 12-17-2008 at 15:07..
|

12-17-2008, 15:19
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Érdekes párhuzam a tömeggyilkossággal. Kifejtenéd?
|
Mit nem értesz?
Ha valaki a sztrájkolókat állítaná falhoz,arrra miért nincs rászólva és kitiltva,mint pl én,amikor holmi cigányokkal és zsidókkal tenném ugyanezt?
|

12-17-2008, 15:24
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Mit nem értesz?
Ha valaki a sztrájkolókat állítaná falhoz,arrra miért nincs rászólva és kitiltva,mint pl én,amikor holmi cigányokkal és zsidókkal tenném ugyanezt?
|
Nem tudom miről van szó, de azt továbbra se látom, hogy miért lenne normális dolog, hogy tömeggyilkosságot szernél elkövetni...
Az a minimum, hogy ezért rád van szólva, azt sem értem, hogy ezen miért csodálkozol még most is ennyire...
Azt hittem, hogy már megbeszéltük, hogy az ilyen irányú megnyilvánulásokat kéretik mellőzni erről a fórumról.
Köszönöm.
|

12-17-2008, 15:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by BeeLord
Elnézést, hogy minden előzmény nélkül beleugatok a témába, de valahol nyilatkoznom kell, hogy csökkenjen a dühöm.
Vasutas sztrájk 2008! - Avagy hogyan szúrjunk ki azokkal, akiknek semmi közük a problémánkhoz.
Aki nem akar dolgozni, nyerjen lottót és legyen önkéntes munkanélküli. Ez a lusta bagázs meg akassza fel magát ott, ahol van. Komolyan mondom, az összes sztrájkolót kérdezés nélkül le kéne lőni, mint egy kutyát. De előbb Gaskó nagyvezírt kéne nyilvánosan meglincselni.
Ceglédbercelen élek, Szegeden tanulok. Ez sacperkábé 120-130 km. Tegnap a 17:47-es IC-vel jöttem le és 20:30-ra értem ide! Megálltunk mindenhol és végül valahol Kiskunanyámkínjában leszállítottak minket, mondván, hogy innentől buszozunk.
Ez eddig csak kellemtlenség(az b+), de hogy hogy a fenébe jutok ma haza, arról foggalmam sincs. De ha ma nem tudok értelmes időben lejutni Ceglédre, az hétszentség, hogy magamhoz veszek valami fegyvernek látszó tárgyat az albérletemből és ha meglátok egy sztrájkolót az állomáson, lemészárolom a fenébe, mert megérdemli.
Ebben az egészben az a szomorú, hogy a vasúti vezetőket nem nagyon érinti meg a sztrájk, de az összes utassal kiszúr ez a pár majom. Továbbá ha így folytatják, előbb-utóbb olyan bevételkiesést okoznak, amiből simán fedezni lehetne a MÁV-Cargo eladásának értékét.
Idióta banda egy idióta helyzetben, melynek arkhéját Gaskónak hívják. Good job mr. Gaskó!
|
Ha ettől Tsobi megnyugszik, tilts ki pár napra.
Nem tudom, hogy a rasszizmus és a sztrájkolók elleni düh miért említhető egy lapon, de legyen.
|

12-17-2008, 15:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Érdekes,hogy mikor a cigányokat és a zsidókat lőnénk fejbe,akkor jönnek nagy hanggal,hogy rasszista,emberiségellenes bunkó,de mikor valaki ugyanezt mondja arra,aki nem is lop,csak követel valamit a munkája beszüntetésével,akkor még bólogatnak is hozzá ..........
Elszomorít ez a hozzáállás a dolgokhoz. Ha a harag és az indulat jogos is ..
|
Quote:
Mit nem értesz?
|
Tsobi, én most nem tudok szóhoz jutni. Az egy dolog, hogy vannak bizonyos előítéletek mindenkiben, bennem is, még Atiban is, de nem lehet ennyire általánosítani. Zsidózni??? Ne viccelj már. Ez kicsit nekem erős... az országunkban sok büszkeségre adtak okot. A magyar állampolgárságú, és születésű nobel-díjasaink 90%- zsidó vallású volt. Nézz utána.
A középiskolát, ahova jártam, zsidó családok építtették lassan 100 éve, mert nem volt középiskola a környéken.
Vagy netán a vallásból indul az egész zsidógyűlölet? Mert ők a kiválasztott nép, és ezt az összes többi nem bírta feldolgozni? Vagy csak mert jobban bántak a pénzel, és gazdagabbak voltak az átlagnál, amiből aztán a gyerekeiket taníttatták? Nem hinném, hogy ezért akkora utálat tárgya kellett/kell, hogy legyen. Szerintem ez vicc.
Ez az én véleményem, pedig szerintem elég közel állok hozzád az elveimben... Közelebb, mint itt sokan.
Meg az egész nyavalygás is vicc a sztrájkról. Én is tuálom, én is várakoztam egy csomót, de nem problémázok rajta. Eljutottam oda, ahova akartam, és kész. Nem értek egyet a követeléseikkel, sem a módszerrel, de ez van, valamit el akarnak érni, és csinálják. Ennyi. Ha beindítják a forgalmat rendesen, akkor megint azért lesznek szidva, hogy milyen mocskosak a vonatok, hogy mindig késnek, stb... Annyira hülyeség fennakadni rajta. Saját magának árt, aki ezen idegeskedik. Én sose akartam rosszat magamnak, így fél perc idegeskedés után, majd két óra várakozás után poénkodva szálltam fel a vonatra, és annak örültem, hogy nem kellett még 2 órát várni. A kalauznak, aki kezelte a jegyem, úgy ahogy eddig, megköszöntem, mert miért tennék máshogy...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-17-2008, 15:55
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Vagy netán a vallásból indul az egész zsidógyűlölet? Mert ők a kiválasztott nép, és ezt az összes többi nem bírta feldolgozni?
|
Nem akarok vallási háborút indítani, de ez miből jött, hogy ők a kiválasztott nép? Azért, mert egy könyvben ez van írva? Más könyvben az arabok a "kiválasztottak", megint másban az indiaiak, megint másban a németek, megint másban a magyarok.
A saját kultúrájának könyvei szerint szerintem a legtöbb nép maga a kiválasztott.
Ebből a sokszázból most felesleges egyet így kiragadni, csupán PR szempontok alapján.
|

12-17-2008, 16:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem akarok vallási háborút indítani, de ez miből jött, hogy ők a kiválasztott nép? Azért, mert egy könyvben ez van írva? Más könyvben az arabok a "kiválasztottak", megint másban az indiaiak, megint másban a németek, megint másban a magyarok.
A saját kultúrájának könyvei szerint szerintem a legtöbb nép maga a kiválasztott.
Ebből a sokszázból most felesleges egyet így kiragadni, csupán PR szempontok alapján.
|
Csak annyi különbséggel, hogy a kereszténységről van szó, amiben a kiválasztott nép a zsidóság. Nem az afrikaiak utálják őket, hanem a keresztények. Vagy hülye vagyok?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-17-2008, 16:01
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Csak annyi különbséggel, hogy a kereszténységről van szó, amiben a kiválasztott nép a zsidóság. Nem az afrikaiak utálják őket, hanem a keresztények. Vagy hülye vagyok?
|
Ez meg egyszerű mazohizmus, ha olyan vallást vesz valaki fel, amit utál.  Akkor megérdemli. 
|

12-17-2008, 16:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Csak halkan tenném hozzá, hogy a sztrájkolók a Magyar Állam törvényei szerint élnek a jogukkal és a sztrájkot, mint egyetlen fegyvert használják a munkáltatójukkal szemben az akaratuk érvényesítésére.
Nem lehet, hogy itt javarészt nem értünk ezekhez a dolgokhoz? Se a jogalkotáshoz, se a MÁV belső ügyeihez. Szóval szerintem max halkan véleményezhetünk, de semmiképpen nem ítélhetünk el senkit hiányos információk alapján. Szerintem......
|
|

12-17-2008, 16:57
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 14%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Ha ettől Tsobi megnyugszik, tilts ki pár napra.
|
Hülén jött ki,természetesen nem arra szerettem volna fektetni a hangsúlyt,hogy tiltsanak ki bárkit is,hanem arra,hogy miért elfogadhatóbb ás támogatandóbb az,hogy ha valaki habos szájjal fröcsögve akar meggyilkolni másokat,mint az,ha megint valaki elvek,nézeket alapján döntene így a sorsukról.
Quote:
Nem tudom, hogy a rasszizmus és a sztrájkolók elleni düh miért említhető egy lapon, de legyen.
|
Ez már nem az én fogyatékosságom. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|