|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-06-2008, 19:50
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Ahány százalékra volt állítva részesedés.
|
Akkor pedig csinálok egy országot 0 toronnyal, meg o védő egységgel, csak lovakkal, vagy legyen ló/elitbe, mert nem zavar, ha leütnek, csak folyamatosan üssek földre. Hagyok pár bányát, még úgyis fog menni, és folyamatosan építkezek, meg ütök. VIP-ért nem megéri?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-06-2008, 20:15
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Akkor pedig csinálok egy országot 0 toronnyal, meg o védő egységgel, csak lovakkal, vagy legyen ló/elitbe, mert nem zavar, ha leütnek, csak folyamatosan üssek földre. Hagyok pár bányát, még úgyis fog menni, és folyamatosan építkezek, meg ütök. VIP-ért nem megéri?
|
Csak amikor kimész a pacikkal, téged is leütnek akár 8 sereggel is, mivel védelmed nulla. Egyből több hekit foglalt aki hozzád ment sok sereggel mint amennyit te foglaltál egy olyan országtól amiben védelem is volt. Evvel a taktikával esély sincs a legtöbb hekit ütni.
|

12-06-2008, 21:14
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Csak amikor kimész a pacikkal, téged is leütnek akár 8 sereggel is, mivel védelmed nulla. Egyből több hekit foglalt aki hozzád ment sok sereggel mint amennyit te foglaltál egy olyan országtól amiben védelem is volt. Evvel a taktikával esély sincs a legtöbb hekit ütni.
|
Sejtettem, hogy ezzel reagálsz, de az elején kikötötted, hogy helyezéstől függetlenül. Elvileg ez azt jelenti akkor, hogy ha 100hektáron fejezem be, de ütöttem 300hektárt összesen másokon, akkor igencsak én ütöttem a legtöbb földet, és még csak fedezni sem fedeztem. Ez szerintem egyáltalán nem mond ellent a felvetésednek.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-06-2008, 22:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ha a témához nincs hozzászólnivalótok javaslom az általános aréna topikot ennek a vitának a folytatására 
|

12-07-2008, 14:39
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Az legtöbb földet foglaló három ország helyezettől függetlenül kapjon ajándék vipköröket tetszés szerinti országára 
Egy ilyen talán növelné a játékosok számát 
|
Csalást elősegítő funkciók bekerülése a játékba kizárt.
|

12-07-2008, 14:40
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
És most akkor térjünk vissza az eredeti témához.  Köszönöm. 
|

12-07-2008, 15:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Régen nem arénáztam tudom, és akkor is csak 2-3alkalommal, sajnos nem tudok általában 2hónapig végig játszani, ezért sem játszottam legalább 1 éve ott. De egyetértek azzal,hogy nem kéne szankcionálni, a kiesés tökéletesen elég sztem. aki azért hagyja ott az országát, mert nem tetszik neki az aréna,az nem vszinü, hogy minden 2hónapban ezt eljátsza  aki meg amúgy stabil arénás, ne legyen már kizárva a következőből, csak azért mert esetleg önhibáján kivül nem tud x ideig belépni. nem hiszem el,hogy mindenki tudja előre 2hónapra a programját, és hogy ezt semmi nem borithatja fel. nem kell azért tragédiára gondolni, de pl hosszabb időre is simán elmehet a net (jó van akinek ez is komoly tragédia  ), nekem mondjuk volt olyan hogy 2hétig nem tudtak vele mit kezdeni 
|
|

12-07-2008, 15:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Sejtettem, hogy ezzel reagálsz, de az elején kikötötted, hogy helyezéstől függetlenül. Elvileg ez azt jelenti akkor, hogy ha 100hektáron fejezem be, de ütöttem 300hektárt összesen másokon, akkor igencsak én ütöttem a legtöbb földet, és még csak fedezni sem fedeztem. Ez szerintem egyáltalán nem mond ellent a felvetésednek.
|
Elnézést,hogy beleszólok,hisz eddig csak kétszer arénáztam .. az is annyiból állt,hogy beléptem ..
DE!
Mi lenne,ha a fenti (ki a legtöbb hekit üti + VIP karika) javaslat a kedvezményes felfedezés rendszerében működne. Ha ütsz 300 hekit,ok,hogy van 75 heki kedvezményed,de ha levernek Rólad sokkal többet,akkor ez mind megy a levesbe. Hümm?
|

12-07-2008, 15:44
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Régen nem arénáztam tudom, és akkor is csak 2-3alkalommal, sajnos nem tudok általában 2hónapig végig játszani, ezért sem játszottam legalább 1 éve ott. De egyetértek azzal,hogy nem kéne szankcionálni, a kiesés tökéletesen elég sztem. aki azért hagyja ott az országát, mert nem tetszik neki az aréna,az nem vszinü, hogy minden 2hónapban ezt eljátsza  aki meg amúgy stabil arénás, ne legyen már kizárva a következőből, csak azért mert esetleg önhibáján kivül nem tud x ideig belépni. nem hiszem el,hogy mindenki tudja előre 2hónapra a programját, és hogy ezt semmi nem borithatja fel. nem kell azért tragédiára gondolni, de pl hosszabb időre is simán elmehet a net (jó van akinek ez is komoly tragédia  ), nekem mondjuk volt olyan hogy 2hétig nem tudtak vele mit kezdeni 
|
Nekem még soha nem ment el 2 hétre a netem.. de ha elment volna van barát, barátnő, munkahely, netcafé, hotspot, mobil...
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással...
A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója)
|

12-07-2008, 15:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Nekem még soha nem ment el 2 hétre a netem.. de ha elment volna van barát, barátnő, munkahely, netcafé, hotspot, mobil...
Kíváncsi leszek ha nincs szankció hányan ugranak ki a végefelé "úgy sincs már esélyem ne menjen a vipem" felkiáltással...
A programját valóban nem tudhatja mindenki 2 hónapra előre ahogy akkor se tudja ha fellép az A-ba lehúzni az 1k kört és ott sincs sok lehetősége a kiugrásra... ( tudom ki lehet menni SZK-ra de annak is van szankciója)
|
várj, én csak a jelentkezés tiltására gondoltam a szankciót  végülis, ha elbaszod A-t, vagy nincs időd, akkor késöbb nincs az hogy "sajnáljuk régebbi inaktivitásod miatt, nem léphetsz fel A-ba, vagy nem újrázhatsz"  az természetesen jogos dolog, hogy menjen le akkor a is vip, ha kiszáll a játékból időközben, hiszen azzal hogy beszáll arénába elfogadja ezt a feltételt, és ez alól ez ne legyen menekülés.
Ne haragudj ne csak nagy városban és eszement fanatikusokban gondolkodj. lehet vki nem utazik 10-20km-ert,vagy ad ki pénzt arra, hogy be tudjon lépegetni arénába, ha éppen nincs otthon nete 
|
|
Posting Rules
|