|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-04-2008, 16:37
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez kezd elmenni abba az irányba, hogy teljesen más szabályrendszer szerint működjön az Aréna. Nem tartom szerencsésnek.
|
Mert az aréna kicsit más is  Ha azt mondod, hogy 2 lehetőség közül lehet választani akkor a teljes eltörlést támogatom.
|

12-04-2008, 16:40
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Mert az aréna kicsit más is  Ha azt mondod, hogy 2 lehetőség közül lehet választani akkor a teljes eltörlést támogatom.
|
A "legyen" és a "ne legyen" a leglogikusabb lehetőségek. A magasabb katonaigénnyel már problémát látok, ha nem is játékmenetit, de súgóértelmezésit mindenképp, ami sok "rossz a játék" felkiáltáshoz vezethet. Ezt a gondolatomat egy kicsit tompítja az Arénázók kis száma, és feltételezett profibb játékismerete, akiknek ez nem okozna akkora traumát, mint egy új játékosnak (aki esetleg állítja, hogy igazából 8 éve játszik... no de nem offolom szét a témát a szarkazmusommal, csak sajnos ilyenekre is gondolni kell).
|

12-04-2008, 16:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A "legyen" és a "ne legyen" a leglogikusabb lehetőségek. A magasabb katonaigénnyel már problémát látok, ha nem is játékmenetit, de súgóértelmezésit mindenképp, ami sok "rossz a játék" felkiáltáshoz vezethet. Ezt a gondolatomat egy kicsit tompítja az Arénázók kis száma, és feltételezett profibb játékismerete, akiknek ez nem okozna akkora traumát, mint egy új játékosnak (aki esetleg állítja, hogy igazából 8 éve játszik... no de nem offolom szét a témát a szarkazmusommal, csak sajnos ilyenekre is gondolni kell).
|
ne legyen felfedezés. inkább játszom 5 oris arénában, mint 50 oris fedezőbajnokságban.

12-04-2008, 16:59
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
ne legyen felfedezés. inkább játszom 5 oris arénában, mint 50 oris fedezőbajnokságban.
|
Azrt azt se mondd, hogy nem tudtunk mit csinálni az előző fedezőbajnokságos Arénában! 
Ha csak fekete és fehér van, akkor legyen eltörölve. Bár inkább valami söttszürke mellett foglalnék állást... 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

12-04-2008, 22:40
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor az ember rá van kényszerülve pár heki fedezésére, ez rendben is van, de nem a jelenleg 1 heki fedezéshez szükséges katona mennyiség mellett. A felfedezéshez szükséges katonák számát a lakosság 10%-val tenném egyenlővé. A jelenlegi rendszerben semmiképpen sem hagynám a fedezést, akkor inkább kerüljön törlésre ez a funkció az Arénában.
ELFeledett Vidék (#437487)
|

12-04-2008, 23:47
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ha csak ezek a lehetőségek vannak szinte mindenki a ne legyenre szavaz de a hozzászólásokat nézve mégis valami köztes megoldás kellene. Szerintem ez a téma megérne egy alaposabb átbeszélést... ha egyáltalán hajlasz arra, hogy az arénában másképp működjön a felfedezés
|

12-05-2008, 10:13
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Ha csak ezek a lehetőségek vannak szinte mindenki a ne legyenre szavaz de a hozzászólásokat nézve mégis valami köztes megoldás kellene. Szerintem ez a téma megérne egy alaposabb átbeszélést... ha egyáltalán hajlasz arra, hogy az arénában másképp működjön a felfedezés
|
A "működjön máshogyyal" az a problémám, hogy az arénét teljesen kiszámíthatatlanná teszi az új játékosok (új Arénázók) számára, újabb és újabb képleteket és szabályokat kell megtanulniuk, és inkább hagyják az egészet a fenébe. Így egy idő után néhány lelkes régi Arénázón kívül nem jönnek új belépők. Egy tiltás még könnyen feldolgozható.
|

12-05-2008, 10:59
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A "működjön máshogyyal" az a problémám, hogy az arénét teljesen kiszámíthatatlanná teszi az új játékosok (új Arénázók) számára, újabb és újabb képleteket és szabályokat kell megtanulniuk, és inkább hagyják az egészet a fenébe. Így egy idő után néhány lelkes régi Arénázón kívül nem jönnek új belépők. Egy tiltás még könnyen feldolgozható.
|
Nagyon kevés az új arénázó és azért mert a felfedezés másképp működik nem fog senki elriadni...
Nem kell túlbonyolítani akkor hamar megtanulják 
Szerintem vagy drasztikusan meg kell emelni a felfedezéshez szükséges katonák számát és ez lehet hektárfüggetlenül egy állandó szám, hogy egyszerű legyen vagy annyit lehessen felfedezni amennyit ütéssel szereztél.
Kellene egy kis reklám is az arénának nem lehet körlevelet küldeni az indulás előtti nap? Szerintem legalább 2x ennyien jelentkeznének sokan azt se tudják, hogy létezik...
|

12-05-2008, 11:27
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Kellene egy kis reklám is az arénának nem lehet körlevelet küldeni az indulás előtti nap? Szerintem legalább 2x ennyien jelentkeznének sokan azt se tudják, hogy létezik...
|
Egyetértek!
Az Aréna játszhatóbbá tétele mellett legalább anyira fontos lenne, a játék megismertetése a hódosokkal. .
Volt olyan eset, hogy fórumon megkérdezték amikor a hétvégi játékon szerzett sajtomat látták, hogy az meg mi, ezzel nincs is semmi baj, de amikor írtam, hogy hétvégiztem, nem tudták mi az, pedig kék 2-ese volt. .
Sokan nem ismerik a Hódító aljátékait, megkockáztatom szerintem a hódosok jóval több, mint 50%-a tartozik ebbe a csoportba, de olyan is van aki meg állandóan lemarad, mert nem tudja, elfelejti, hogy mikor kezdődik. .
ELFeledett Vidék (#437487)
|

12-05-2008, 16:36
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
szerintem sok embernek fel sem tűnne, h nem annyi az annyi, akinek meg igen, az meg utánna tud nézni, h mért..
reklám tényleg nem ártana, én ezért fórumozok az arénás országommal általában, mert hátha vkinek feltünik.. 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|