|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-17-2006, 10:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
De miért egy esetet nézel???
Nem egyszer lesz ilyen frissítés... tehát az az ori, akit pénzzel tápolnak a piacon keresztül MINDNEKÉPPEN előnyben van egy átlag klánnal szemben... és a kilépéshez még annyit, hogy egy átlag játékos nem szokott olyan sűrűn ki-be lépegetni a klánokba...
Amúgy az egészhez ha hozzá vesszük, hogy a legtöbb kis klán, akiket te is említesz, jelenleg azért van, mert kötelező lett az 1/a-ba való fellépés.... és ezek a játékosok nagy része nem milliárdokkal lép...
|
Nem tudom mire akarsz ezzel kilyukadni, én spec arra, hogy ne legyenek olyan kivételezettek, akiknek iszonyat olcsó a rendezés, míg a nagyoknak, akik tényleg ki is használnák ezt, többe kerül. Ha fix ára van, akkor nem kell azzal vesződni, h ogy ki frissítse, nyugodtan frissítheti az, akinek kell. Nem keres egy havert, akinek átutal 10 millát a piacon, 5-ért frissít, és mindenki jól járt -- ez kifejezetten a jksz-t támogatja, amire semmi szükség.
|

05-17-2006, 10:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem tudom mire akarsz ezzel kilyukadni, én spec arra, hogy ne legyenek olyan kivételezettek, akiknek iszonyat olcsó a rendezés, míg a nagyoknak, akik tényleg ki is használnák ezt, többe kerül. Ha fix ára van, akkor nem kell azzal vesződni, h ogy ki frissítse, nyugodtan frissítheti az, akinek kell. Nem keres egy havert, akinek átutal 10 millát a piacon, 5-ért frissít, és mindenki jól járt -- ez kifejezetten a jksz-t támogatja, amire semmi szükség.
|
Ezzel egyet értek, de az árának a meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy nincs mindenkinek nagyon sok milliárdja rá, főleg azok közül akik még soha nem jártak 1/a-ban, akik most a nagy többséget alkotják és ez az újítás őket is ugyanúgy érinti...
Azt amúgy mindenképpen támogatom, hogy legyen látható akár klánesemények között is, ha valaki frissít, így pld ki lehetne szűrni a jksz-eseket is egy kicsit könnyebben...
És születnek emberek.
|

05-17-2006, 10:33
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ezzel egyet értek, de az árának a meghatározásánál figyelembe kell venni, hogy nincs mindenkinek nagyon sok milliárdja rá, fõleg azok közül akik még soha nem jártak 1/a-ban, akik most a nagy többséget alkotják és ez az újítás õket is ugyanúgy érinti...
Azt amúgy mindenképpen támogatom, hogy legyen látható akár klánesemények között is, ha valaki frissít, így pld ki lehetne szûrni a jksz-eseket is egy kicsit könnyebben...
|
Aki most lép fel, és beáll egy klánba, akörül 10 darab 2 körös klán van, nem fogja használni ezt a lehetőséget, így kár arra számolni, hogy ők rendszeresen ezt akarnák nyomogatni.
|

05-17-2006, 10:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Aki most lép fel, és beáll egy klánba, akörül 10 darab 2 körös klán van, nem fogja használni ezt a lehetőséget, így kár arra számolni, hogy ők rendszeresen ezt akarnák nyomogatni.
|
1 fősöknél sincs 10 db klán 2 körre egymástól...
|

05-17-2006, 11:12
|
Member
|
|
|
|
Huh de sok vélemény van.
Szerintem egy pontlista frissítés munkát ad a szervernek, a játéknak.
Ha azt szeretnénk, hogy egyenlő terhet jelentsen a klánokra nézve akkor a pénz az smafu.
A nagy klánoknak 100 milla az bagó, aprópénz.
Akinek 1 milla lovasa van a piacon annak még az 500 milla is könnyen kifizethető.
Viszont a kis klánok, akik mondjuk 500K érték alatt vannak összehasonlíthatatlanul nehezebben tudnának a lehetőséggel élni.
Ha lesz listarendezés, akkor az ne legyen a pénzes orik privilégiuma.
Jobb, ha vipbe kerül, és a klán vipes tagjaitól egyenlő arányban vonódik le.
Ha a támadott klán nem volt ott a váltáskor, vagy meglepték, és akar egy sanszot, esélyt ugy, hogy extra munkát ad a szervernek akkor ne sajnálja rá a pár vip kört.
|

05-17-2006, 11:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
1 fősöknél sincs 10 db klán 2 körre egymástól...
|
Ne offoljuk szét a téma lényegi részét azzal, hogy nem 10, csak 9 klán van az épp fellépő, egyszerémyes klánok közelében. Köszönöm.
|

05-17-2006, 11:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
Sziasztok
Komoly problémáim lenének a javaslattal:
1. idáig a támadó klánnak min 60 percig 2 körre kellett lenni a támadottól azaz volt 1 óra felkészülési idő, ezzel a frissítős módszerrel akár ez pillanatokra csökkenne... figyelős klán legyen a talpán aki észreveszi, ha pár másodpercig mellette áll egy klán...
|
Ebben nagyon igaza van Wandnak, hogy elképesztően rövid idő alatt rá lehet állni egy klánra, rámenni, és a váltáskor jövő frissítéssel eltávolodni.
Pl benyomok 1000 heki felfedezést, és abban a körben amikor bejön odafrissítek, és kimegyek, majd ember legyen a talpán aki annyit tud fokozni, hogy még azután értelmes sereget is kiküldjön.
Ezt nem szabad szerintem lehetővé tenni!
Last edited by Reaktor; 05-17-2006 at 11:26..
|

05-17-2006, 11:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Jobb, ha vipbe kerül, és a klán vipes tagjaitól egyenlő arányban vonódik le.
Ha a támadott klán nem volt ott a váltáskor, vagy meglepték, és akar egy sanszot, esélyt ugy, hogy extra munkát ad a szervernek akkor ne sajnálja rá a pár vip kört.
|
Nah ez az amit én abszolúte nem támogatok. Az 1/a-ban már így is közel lehetetlen meglenni vip nélkül, ami ugyibár kényelmi funkciókat ad elvileg csak, de ha még az egyik igencsak fontos klánakciót is hozzá kötjük akkor biza kiírhatjuk, hogy belépés csak saját jövedelemmel és sok pénzzel rendelkező játékosoknak és mindezt úgy, hogy kötelező fellépni az 1/a-ba, vagy törölheted is magad...
És születnek emberek.
|

05-17-2006, 11:49
|
Administrator
|
|
|
|
Kicsit más megközelítés...
Mi a probléma, ami a változással jött? Eddig a gyors nettel rendelkező, szerencsésen időzítő országok gazdáinak volt 1-2 másodpercük arra, hogy ha megy feléjük sereg, akkor szerencsés esetben ezt észrevegyék, és még a klánpontlista rendeződése, vagyis a másik klán eltávolodása előtt visszatámadjanak.
Most ez a lehetőség megszűnt.
Hát tegyük vissza, akár egy sokkal fair-ebb formában.
Legyen mindenkinek fixen ideje a csaták indítása és az eltávolodás között arra, h ogy távolt nézzen, és ellentámadást indítson a még el nem távolodott klánra.
Ehhez csak annyi kell, hogy a szünet a klánpontlista rendezése előtt végetér, és beteszünk oda egy mondjuk 5-10 mp pihenőt a klánpontlista rendezése elé. Ez elég rövid ahhoz, hogy az eddigi adrenalinmennyiség továbbra is kelljen, de még vissza tudsz támadni anélkül, hogy a támadó eltávolodott volna. Annyira viszont nem hosszú, hogy éjjeli álmából felkelve bárki bármikor észrevegye és megcsinálja.
|

05-17-2006, 11:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kicsit más megközelítés...
Ehhez csak annyi kell, hogy a szünet a klánpontlista rendezése előtt végetér, és beteszünk oda egy mondjuk 5-10 mp pihenőt a klánpontlista rendezése elé. Ez elég rövid ahhoz, hogy az eddigi adrenalinmennyiség továbbra is kelljen, de még vissza tudsz támadni anélkül, hogy a támadó eltávolodott volna. Annyira viszont nem hosszú, hogy éjjeli álmából felkelve bárki bármikor észrevegye és megcsinálja.
|
Ez szerintem járható út... így gyakorlatilag ahol állandóan figyelnek van esély rá, hogy szembe menjenek...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|