|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-28-2008, 19:07
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Ha lenne szavazás, én akkor sem támogatnám... márpedig azért nem, mert bosszantó, hogy mindenhol és mindenben azt keresik az emberek, hogy mitől lehet kényelmesebb... itt speciel 1-2 kattintásról beszélünk, őszintén, ez annyira megeröltető? Még csak a játékélményt sem növeli, egy újabb kényelmi megoldás... már egy játékban is ennyire el akarunk kényelmesedni?
Nem vagyok maradi, és nem mondom azt, hogy nem kényelmesebb a távirányítón megnyomni egy gombot, ha csatornát szeretnék váltani a TV-n, ahelyett, hogy odarohangálok percenként... de azért mindennek van határa... azt hiszem, hogy 2 kattintásba senki nem hal bele... lassan elvárjuk, hogy az erdő jöjjön be a lakásba, ha friss levegőt akarunk szívni...
elnézést a kifakadásomért 
|

11-28-2008, 19:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
... lassan elvárjuk, hogy az erdő jöjjön be a lakásba, ha friss levegőt akarunk szívni...
|
Ezt már nem csak elvárjuk, az erdő igenis beköltözött a WC-kbe, a nappaliba, az autóba is..sőt, nem csak az erdő, de az óceán, a friss jázminillat, és az eukaliptusz levelek is jönnek, ha akarjuk 
The Following 2 Users Say Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|

11-28-2008, 19:55
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli
Ezt már nem csak elvárjuk, az erdő igenis beköltözött a WC-kbe, a nappaliba, az autóba is..sőt, nem csak az erdő, de az óceán, a friss jázminillat, és az eukaliptusz levelek is jönnek, ha akarjuk 
|
akarjuk? mert akkor innentől kezdve akarom, hogy a pecabotomra ne nekem kelljen felfűznöm a kukacot, valami önadagolós izét kitalálhatnának, és lécci a scrables betűtartómon is legyen egy panel, ami feldobja, hogy a betűimből milyen szavakat tudok kirakni... szóval annyi kényelmi módosítást tudnék kitalálni a Hódban is, csak nem biztos, hogy jó lenne... nekem a hód egy játék, egy része az életemnek amit azért csinálok, mert nem kötelező, de nagyon élvezetes, legalább itt ne akarjon az ember FELESLEGES kényelmet keresni 
|

11-28-2008, 22:28
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
akarjuk? mert akkor innentől kezdve akarom, hogy a pecabotomra ne nekem kelljen felfűznöm a kukacot, valami önadagolós izét kitalálhatnának, és lécci a scrables betűtartómon is legyen egy panel, ami feldobja, hogy a betűimből milyen szavakat tudok kirakni... szóval annyi kényelmi módosítást tudnék kitalálni a Hódban is, csak nem biztos, hogy jó lenne... nekem a hód egy játék, egy része az életemnek amit azért csinálok, mert nem kötelező, de nagyon élvezetes, legalább itt ne akarjon az ember FELESLEGES kényelmet keresni 
|
mért FELESLEGES?
zavarna a plussz 1 sor?
zavarna, ha néhányunknak könnyebb lenne a 0,2megás nettel játszani és nem kellene +2percet várni?

11-28-2008, 22:33
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
mért FELESLEGES?
zavarna a plussz 1 sor?
zavarna, ha néhányunknak könnyebb lenne a 0,2megás nettel játszani és nem kellene +2percet várni?
|
Bar nem engem kerdeztel, de itt egyetertek Orsival. Tok felesleges, csak epp mert NEKED sporolna ket kattintast. En meg szeretnem ha a fomenumben ha a lovasaimra kattintok a tamadas jojjon be a legutoljara kattintott orival, az altalam default megjelolt tamadasfajtaval, max tabornokkal, osszes pacimmal, hogy nekem mar csak az ok-t kelljen nyomnom, ne kelljen mar annyit kattingatnom! Sot, kuldje is ki kv elotti utolso masodpercben, minek az ok-ra feleslegesen kattingatnom?  Es meg kb 40 ilyet tudnek felsorolni, ami a sajat izlesem szerint gyorsabb lenne. Csak akkor kb az egesz jatekelmeny megszunne....
Ne mindent a hod csinaljon mar meg helyetted...
A netet belekeverni meg tok felesleges, es nem is kapcsolodik ide... 

11-28-2008, 22:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Bar nem engem kerdeztel, de itt egyetertek Orsival. Tok felesleges, csak epp mert NEKED sporolna ket kattintast. En meg szeretnem ha a fomenumben ha a lovasaimra kattintok a tamadas jojjon be a legutoljara kattintott orival, az altalam default megjelolt tamadasfajtaval, max tabornokkal, osszes pacimmal, hogy nekem mar csak az ok-t kelljen nyomnom, ne kelljen mar annyit kattingatnom! Sot, kuldje is ki kv elotti utolso masodpercben, minek az ok-ra feleslegesen kattingatnom?  Es meg kb 40 ilyet tudnek felsorolni, ami a sajat izlesem szerint gyorsabb lenne. Csak akkor kb az egesz jatekelmeny megszunne....
Ne mindent a hod csinaljon mar meg helyetted...
A netet belekeverni meg tok felesleges, es nem is kapcsolodik ide... 
|
nem NEKEM, hanem minden VIP tagnak..
ha szerinted a karaván- és a seregindítás egyenértékű, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni..
a net annyiban kapcsolódik, h egy lassú vagy korlátos nettel (pl mobilinternet), egyáltalán nem mindegy, h hányszor és mire kattintasz.. 
|
|

11-29-2008, 11:30
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
részemről elfér a játékban, de ha kimarad az se zavar 
|

12-04-2008, 07:16
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
elvileg akkor jo mikor sassolom a szövimet és láttom mi kell neki és akkor zsupsz azonnal küldöm. Na de ha 3 szövim van akkor ugyis végignézem mindegyiket kell e valamelyiknek valami, innentől megette a kutya.
de szerintem felesleges  kár ezért a hodot megpiszkálni, bár engem nem zavarna,
szavazás miért nincs ugy szavaznák valamire 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|