|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

10-21-2008, 12:34
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Mondjuk 1k hekin elég durva mennyiségű kórház kéne, ha bekapnál 5000 egység bacilust.
|

10-21-2008, 12:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Mondjuk 1k hekin elég durva mennyiségű kórház kéne, ha bekapnál 5000 egység bacilust.
|
Igen Gee, ettől elrettenve kevesebben ütnék be. Szerinted ettől érdekesebbé válna a játék?
|

10-21-2008, 13:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Igen Gee, ettől elrettenve kevesebben ütnék be. Szerinted ettől érdekesebbé válna a játék?
|
Sokkal érdekesebbé valóban nem válna 
De Smooth elképzelése sem rossz szerintem, ezzel a taktikázós ötlettel együtt egész kellemesen játszható faj kerekedhetne belőle 
talán  
|

10-21-2008, 13:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Éplistánál ugyanez, mondjuk 80 barakk esetén tolvajaid úgy találják, hogy 29 használható.
|
ezzel csak nekem lennének gondjaim?
a sereg még ok, mert hulla...nade nem romvárban élnek! ha barakk, akkor barakk, azért ne csináljunk már leprát terjetsző elf tolit és hadit belőle egyszerre, akinek sem a seregét nem látod, se az épületeit, és ő meg simán neked megy (más kérdés, hogy beüt -e) és te teljes bizonytalanságban maradsz, hogy ha pattan, hogy ez most csel volt-e, vagy gyenge, és hog visszakísérd-e...ráadásul még számolni sem tudsz, hogy most mi van...ezzel egyáltalán nem értenék egyet, mondjuk a seregessel sem, de abban legalább van logika...én inkább erősíteném a hullát, mint bizonytalanítanám az ellenfelet..
The Following 2 Users Say Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|

10-21-2008, 13:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
A hulla fegyvere, a lepra
|
Lehetne a hullánk olyan támadási formája, hogy fertőzés.
Vagy ha ő támad és beüt, akkor is lehetne fertőzés, csak 1/4-e a normálisnak. És akkor 1000hektáron 250egység betegség, ha visszatámad akit beütött, akkor pedig a viszafertőzés, és az alap 1000egységnyi fertőzés. Összesen 1500egységnyi betegség.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

10-21-2008, 13:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Lehetne a hullánk olyan támadási formája, hogy fertőzés.
Vagy ha ő támad és beüt, akkor is lehetne fertőzés, csak 1/4-e a normálisnak. És akkor 1000hektáron 250egység betegség, ha visszatámad akit beütött, akkor pedig a viszafertőzés, és az alap 1000egységnyi fertőzés. Összesen 1500egységnyi betegség.
|
hát...ezzel mondjuk elérné, hogy ha beüt, ne kísérjék 4 kör bünti betegség nélkül  ez mondjuk engem nem feltétlen tartana vissza ...1k hekiig biztos nem...
bár én is a betegséggel kezdenék valamit...az a legjobb faji tulajdosága szerintem..hmm...csak most nem jut eszembe semmi...
vagy..(hirtelen ötlet) mi lenne, ha nem kellene neki(vagy csak 30-nyi vagy mittudomén, szóval kevesebb mint most) nép?
elvégre a hulla igénytelen faj, nem kell neki karbantartani az épületeket...elvan az anélkül is...és ezáltal kicsit nőne az emberlopás elleni rezisztanciája, mert ugyanannyi házzal kisebb lenne a foglalkoztatottsága, vagy kevesebb lenne a népje (amiből kevesebb jön, nem nagyon érné meg lopni) és több barakkot is tarthat, ezáltal erősebb lenne...
ebben hol lenne a hiba?

10-21-2008, 13:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Vagyok egy szöviben, van benne egy hulla. Kiküldünk 1-1 fő hullát a célszövire. Mikor megbetegedtek, megyünk beütjük. Ez így jó?
|
Hát ha bevállalod, hogy beütsz egy beteg országot, és elkapod te is a leprát. Akkor miért ne!
Persze hozzátettem, hogy csak akkor fertőz, ha a sereg be is ütött. Tehát nem ki sereggel kell menni, és ha beütitek utána, akkor betegek lesztek ti is, hacsak nem a hulla végez minden piszkos munkát.
|

10-21-2008, 13:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hát ha bevállalod, hogy beütsz egy beteg országot, és elkapod te is a leprát. Akkor miért ne!
Persze hozzátettem, hogy csak akkor fertőz, ha a sereg be is ütött. Tehát nem ki sereggel kell menni, és ha beütitek utána, akkor betegek lesztek ti is, hacsak nem a hulla végez minden piszkos munkát.
|
Érdekes ötlet. Nekem tetszik. De ez nem oldja meg a hulla problémáját. Ezt akkor érdemes felvetned, amikor már a hulla játszható faj.
|

10-21-2008, 13:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
elvégre a hulla igénytelen faj, nem kell neki karbantartani az épületeket...
|
Visznot akkor 50körönként kb összedől 0,5% épülete, mert nem tartja karban senki. Ez 200 hektárn 1 épület, 2000hektárn 10.
Sőt ezzel még játszani is lehet, mert tudm, hogy mikor dől össze, akkor megy a sereg, és nem kell annyit alábontani...
|

10-21-2008, 13:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Visznot akkor 50körönként kb összedől 0,5% épülete, mert nem tartja karban senki. Ez 200 hektárn 1 épület, 2000hektárn 10.
Sőt ezzel még játszani is lehet, mert tudm, hogy mikor dől össze, akkor megy a sereg, és nem kell annyit alábontani...
|
Erről jutott eszembe hirtelen. Mi lenne, ha a hullának sokkal kisebb lenne az elvándorlása. Annyira, hogy akár 100% barrakkal is ki lehetne menni támadni és haza lehetne jönni. Aztán persze visszaépíteni a házakat.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|