|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

10-19-2008, 15:23
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
én nem ebbe az irányba vinném tovább...azt mondanám inkább, hogy a hadügyi tudománytekercsei maximum hatásfoka érje el a 30%-ot
a tolvajok terén nem változtatnék semmit, így simán el lehetne vinni tőle, de ha becsapódás előtt közvetlenül tesz be csak tekercset, akkor 30%bónusza van, az már az ügyességétől függ...így gyakorlatilag csak azoknak lenne erősebb a hullájuk, akik ügyesek, és a kezdők sem lennének nagyon feltápolva egy tamagocsi hadissal.
mit szóltok?
|
Szerintem nem valami jó ötlet a hullát tekercsolvasásra megtanítani, ennyi erővel minden tekercstípus hatásfokát felemelhetnénk 30%-ra, és akkor már egy teljesen más fajt kapunk.
|

10-19-2008, 15:25
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by KPeti999
Szerintem nem valami jó ötlet a hullát tekercsolvasásra megtanítani, ennyi erővel minden tekercstípus hatásfokát felemelhetnénk 30%-ra, és akkor már egy teljesen más fajt kapunk.
|
ezért írtam csak hadügyit 

10-19-2008, 15:56
|
Member
|
|
|
|
Egyébként a +50% férőhelyes ötlettel mi a baj? Valaki azt mondja hogy túl sokba kerül pótolni az elmenő seregeket, valaki meg azt hogy a hullába alig lehet kárt tenni. Egy optimális szinten kell tartani a foglalkozottságot és kész. Ha valaki valamiről véleményt alkot, akkor fűzzön hozzá észérveket is, vagy számokkal támassza alá. Ha ez így megy tovább, akkor még nagyon sokáig marad olyan a hulla amilyen.
|

10-19-2008, 16:03
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Egyébként a +50% férőhelyes ötlettel mi a baj? Valaki azt mondja hogy túl sokba kerül pótolni az elmenő seregeket, valaki meg azt hogy a hullába alig lehet kárt tenni. Egy optimális szinten kell tartani a foglalkozottságot és kész. Ha valaki valamiről véleményt alkot, akkor fűzzön hozzá észérveket is, vagy számokkal támassza alá. Ha ez így megy tovább, akkor még nagyon sokáig marad olyan a hulla amilyen.
|
Erre már volt pár válasz. Aránytalanul nagy sereg alig sebezhetően. És jól mondod maradjon így a hulla ahogy van max. a védelmet is kapja meg a vérszomj mellé. Mielőtt levezetnéd, hogy nincs igazam mert ennyi és annyi a védő meg a támadóérték szövibe is gondold át a dolgot ha a hullák mellett ottvan egy ork vagy egy óriás.
|

10-19-2008, 16:19
|
Member
|
|
|
|
Átgondoltam, az eredeti javaslat eleve úgy szólt, hogy a szövi csak a hulla seregének a 25%-át tudja csak elhívni, feleannyit mint egyébként. Ha az ork 3 hulla mellé áll be, akkor még rosszabbul járna mintha 3 gnóm mellé lépne be. Az ork ori max a saját seregének felét tudná elhívni a hullától, így hiába van a hullának másfélszer annyi egysége, az ork ugyanannyit visz így is úgy is.
Ráadásul a hullákon keresztül szegény ork szépen le is lenne lopkodva, vagy ártózva. Vityunak épp az a problémája, hogy túl sokba kerülne a gyújtogatás miatt elmenő egységek pótlása. Ezt egymással kéne megbeszélnetek, nem rajtam keresztül.
|

10-19-2008, 16:32
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Átgondoltam, az eredeti javaslat eleve úgy szólt, hogy a szövi csak a hulla seregének a 25%-át tudja csak elhívni, feleannyit mint egyébként. Ha az ork 3 hulla mellé áll be, akkor még rosszabbul járna mintha 3 gnóm mellé lépne be. Az ork ori max a saját seregének felét tudná elhívni a hullától, így hiába van a hullának másfélszer annyi egysége, az ork ugyanannyit visz így is úgy is.
Ráadásul a hullákon keresztül szegény ork szépen le is lenne lopkodva, vagy ártózva. Vityunak épp az a problémája, hogy túl sokba kerülne a gyújtogatás miatt elmenő egységek pótlása. Ezt egymással kéne megbeszélnetek, nem rajtam keresztül.
|
Miért járna rosszabbul? Háborúban nem arról szól a támadás, hogy fullra kimegyek és had szóljon...ráadásul a gnóm szöviknek ezer módon lehet még ártani. Kimegy az ork vagy óriás és még mindig becibálhatja védelemre a hullát akikhez nem nyúlnak. Állandóan elfelejted, hogy a hullának ott a nagy előnye a betegség ezért nem kell azonos szintre hozni más hadis fajokkal.
Óránként változtatod a véleményed azt egyáltalán meg tudod mondani miért kell tuningolni a hullát?
Azt a butaságot meg haggyuk már, hogy túl sokba kerül a pótlás ha a gnóm varijait leölik az is sokba kerül és folytathatnám...
|

10-19-2008, 16:51
|
Member
|
|
|
|
Vityu és Te egymástól élből ellentmondó vádakat hoztok fel. Ha az egyikőtöknek válaszolok, akkor a másiktok egyből azt hiszi hogy neki adok igazat. Olvasd csak szépen vissza. Zoli8 győzött meg arról hogy sok a +100% férőhely, ő tudott egy normális érvet felhozni arra, hogy miért nincs igazam, és ekkor módosítottam a javaslatomon +100-ról +50-re. Te meg már órák óta csak szapulsz, de még egy értelmes mondatot nem láttam tőled azzal kapcsolatban, hogy milyen irányban lenne érdemes módosítani a javaslaton. Az pedig hogy adjunk a hullának is védelmet, már az előző topicban el lett vetve. és részemről vége a vitának.
|

10-19-2008, 17:02
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Vityu és Te egymástól élből ellentmondó vádakat hoztok fel. Ha az egyikőtöknek válaszolok, akkor a másiktok egyből azt hiszi hogy neki adok igazat.
|
Ebből érezhetnéd, hogy több sebből vérzik a javaslatod. 

10-19-2008, 17:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ebből érezhetnéd, hogy több sebből vérzik a javaslatod. 
|
Arra alapoztam a javaslatot, hogy a hulla gyenge és nehéz komoly anyagi károkat okozni neki. Ha megkapta volna a +50%-ot, akkor másfélszer olyan erős lenne, ami elég plusz lenne, de azért még nem vállna "mumussá"  . A plusz férőhelyek hatására pedig 50%-kal több kárt okozna minden a hulla ellen irányuló gyújtogatás 100% foglalkozottság felett.
Tehát annyi plusz % férőhelyet kapna, mint ahány %-kal könnyebb sebezni gyújtogatás által.
Lehetne 10% is akár ez az érték, ez esetben alig kapna plusz tűzerőt, de szinte ugyanolyan nehéz benne kárt tenni.
Szerintem nem olyan gázos ez a javaslat, csak megkéne beszélni ezt a bizonyos százalék értéket, hogy hogyan lenne a legoptimálisabb. Még egyszer gondoljátok át szerintem, ha nem láttok benne fantáziát akkor beletőrődöm.
|

10-19-2008, 17:28
|
Member
|
|
|
|
Minél nagyobb tűzerőt kap, annál többet árhatunk neki gyújtogatással.
Minél többet tudunk neki gyújtogatással ártani, annál jobban oda kell rá figyelni. Ha magasra, pl 50%-ra állitjuk ezt az értéket, akkor is fellehet csont ugyanolyan működésű orikat állítani, mint amilyenek eddig is voltak a kezdőkre is gondolva, aki viszont tud játszani az pedig kitudja majd játszani azt a +50% lehetőséget ha bevállalja a kockázatot.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|