Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

View Poll Results: Tetszik a CABAL Online?
Igen, magam is játszom vele. 3 15.00%
Szeretem az ilyen játékokat, de még nem játszottam vele. (De tervezem.) 7 35.00%
Szeretem az ilyen játékokat, de még nem játszottam vele. (Nem is tervezem.) 5 25.00%
Szeretem az ilyen játékokat, de nem tetszik a világa, másikkal játszom. 2 10.00%
Nem szeretem az online RPG játékokat, nem játszom ilyesmivel. 3 15.00%
Voters: 20. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2008, 21:38
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by dreaman68 View Post
nanana csak minimum 1 éves tapasztalat írjuk le ilyen csúnyán
na örömmel jelentem veszem a fáradságot és holnap sztem letöltöm én is, v holnap után. mivel mmorpgben egyértelműen wow felé hajlok leírná még itt egy wowos a véleményét a játékról beelordon kívül is?

WoW jobb! Tekintve hogy ez ingyenes játék, nem rossz ez sem, határozottan szépen meg van rajzolva, bár egy kicsit túl anime.
Viszont az irányítás, főleg a csata sokkal rosszabbul van megoldva.

A térképtagolás viszont tetszik, nem kell órákat repülni két helyszín között.

http://stevzland.myminicity.com/ind
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-05-2008, 21:41
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
elég ciki de még így is akadozik
nem értem mert pl c&c 3 az megy 1440x900as felbontásban, meg realturnament 2004 és maxon megy.... lehet hogy ez a játék nem csípi a geforce videokártyát? vagy csak az én vidikártyámmal van baja? na mindegy amennyire most akadozik az már teljesen tűrhető úgyhogy ki fogom bírni viszont ha már itt tartunk bekéne újítanom vmi vidikártyát Gee, mit ajánlanál? ja és tudom kell hozzá az alaplap foglalata, azt elmondanád hol tudom megnézni hogy milyen?
nekem is GeForce kártyám van, és nem is mostanában lesz Radeon-om.. Azt viszont vedd számításba, hogy nagyon részletesen kidolgozott pályarészek vannak, és tulajdonképpen a látótávolság végtelen. (illetve hát a pálya végénél vége van)
szóval amíg egy UT nem akad, ez lehet, hogy fog.

Az alaplap foglalata meg nem kell. Lehet AGP portos, vagy PCI-E foglaltos. Megnézni meg az alaplapon tudod,illetve a kézikönyvében.
Vagy ha tudod az alaplapod pontos nevét, akkor a neten rákeresel a tulajdonságaira.
Reply With Quote
Old 10-05-2008, 21:44
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

Stev: a harc? Az pont ugyanolyan, mint a WoW-ban. nyomkodni kell a gombokat 1-től 9-ig.
A grafika meg agyonveri a WoW-ot, akárhogy is nézem. Bár az új kiegben elég jó fényefefktek vannak, de attól még midnig látszik a WoW-on, hogy sima WarCraft 3-as karakterek meg épületek vannak benne, csak épp 1000x-esére felnagyítva.
Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék.. Többek között ezért se tetszik.

ui. de vacsi fürdés megvolt, úgyhogy jókisfiúhoz illően most elmegyek aludni. Jóéjt.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
Old 10-05-2008, 21:58
Druida Druida is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
nekem is GeForce kártyám van, és nem is mostanában lesz Radeon-om.. Azt viszont vedd számításba, hogy nagyon részletesen kidolgozott pályarészek vannak, és tulajdonképpen a látótávolság végtelen. (illetve hát a pálya végénél vége van)
szóval amíg egy UT nem akad, ez lehet, hogy fog.

Az alaplap foglalata meg nem kell. Lehet AGP portos, vagy PCI-E foglaltos. Megnézni meg az alaplapon tudod,illetve a kézikönyvében.
Vagy ha tudod az alaplapod pontos nevét, akkor a neten rákeresel a tulajdonságaira.
Gee ha azt mondom hogy Fujitsu siemens scaleo P gépem van akkor tudni fogod hogy milyen az alaplap?
Reply With Quote
Old 10-05-2008, 22:13
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Stev: a harc? Az pont ugyanolyan, mint a WoW-ban. nyomkodni kell a gombokat 1-től 9-ig.
nah te se írogattál makrókat a wowban

Quote:
A grafika meg agyonveri a WoW-ot, akárhogy is nézem. Bár az új kiegben elég jó fényefefktek vannak, de attól még midnig látszik a WoW-on, hogy sima WarCraft 3-as karakterek meg épületek vannak benne, csak épp 1000x-esére felnagyítva.
Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék..
hát azért tudok ámuldozni egy stv-s eső jeleneten v egy komolyabb pvp-n amikor megcsillanak a páncéljukban a playerek
Reply With Quote
Old 10-05-2008, 22:30
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Quote:
Szerintem ritka ronda a WoW, mert baromi szögletes az egész játék.. Többek között ezért se tetszik.

ui. de vacsi fürdés megvolt, úgyhogy jókisfiúhoz illően most elmegyek aludni. Jóéjt.
A grafikát nem is vitattam, csak megjegyeztem hogy egy kicsit anime.

A harc viszont... Köze nincs a wow-hoz.
Vagy be van pipálva az auto attack, és akkor a toolbaron lévő sorrendben üti a spéci csapásokkal az ellenfelet amíg van mana; vagy nincs bepipálva az
auto attack,és akkor nyomogathatom a gombot míg bírja az ujjam. Arról nem beszélve, hogy auto attacknál egy pillanat alatt leszívja az összes mana potiont, mert az is automata.

Wowban az alap ütés automata; a spéci ütést én választom, hogy mikor melyiket, hányszor...

Reply With Quote
Old 10-05-2008, 23:20
[HTPA]GeeForce's Avatar
Senior Member

na lejöttem inni...

a spéci ütést itt is te választod. nem tudsz autómatán ütni varázslattal (skill ütéssel)
auto attack csak a normal attackra vonatkozik. azzal meg NEM kapsz Skill Point-okat... szóval rúgtál egy öngólt. mert a lényeket leölted, sima XP-t is kaptál, de Skill-t nem. És itt az a fontos. sokkal fontosabb, hogy milyen fejlett a kardforgatásod, meg a varázslásod, mint az, hogy hányadik szintü vagy.

Én 62-es vagyok, és ma összevertem egy rakás 80-as szintüt, meg 2db 96-os szintüt, mert kisebb vagyok, szarabb cuccokkal, csak épp 2x jobban vívok, és olyanokat vertem rájuk, hogy összecsinálták magukat...

A harcrendszere a diablo és az oblivion keveréke, mert pontosan az a lényeg, hogy mennyit használod a fegyvert... minél többet, annál jobban tudsz ütni..

szóval a spéci ütést itt is te választod ki, hogy mikor melyiket, és hányszor. ez egsézen biztos.

ha pedig az auto attackod skill-t használ, akkor ott nagyon nagy gáz van.... akkor egy robot programot is leszedtél (véletlenül) a játék mellé, ami nem éppen megengedett... lévén, hogy anélkül fejlődik a karaktered, hogy tulajdonképpen irányítanád.
szóval ezt nézd meg jobban, mert ott valami nem stimmel, ha manát használ az auto attackod... az óriási probléma. (hivatalosan az auto attack -ot ha bepipálod, akkor CSAK normál ütéssel ölhet a karaktered. az viszont nem kerül manába. és mint fentebb írtam, hatalmas öngólt lőssz vele... alapból úgy kell kezdeni, hogy autó attackot kikapcsolod. mert gyengíti a karakteredet.)

na és most hogy ittam, tényleg jóéjt.

ui: a torrentet bekapcsoltam, de órák óta nem szedi senki, úgyhogy a gépet kilövöm éjjelre. jó8.
Reply With Quote
Old 10-05-2008, 23:28
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

No, srácok, sajnálom, de úgy látszik hogy nekem eza CABAL nem akar összejönni, és ezennel fel is adom a harcot. 2 órányi frissítés és töltögetés után odáig jutottam hogy indítás után pár másodperccel kitesz az asztalra. Bár ez is eredmény, mert ilyen még nem volt a rövid CABAL-karrierem során, ami sok, az sok, nem vagyok hajlandó tovább kínlódni egy játékért

Jó játékot nektek, és néha tegyetek ide ki egy-egy screenshotot, hadd lássam, milyen szépek vagytok

U.I. Ne vitatkozzatok már, melyik a szebb és jobb, rengeteg féle játék van, rengeteg féle harcrendszerrel, mindenki játssza azt ami neki tetszik Tudjátok, kinek a pap, kinek a papné, meg ízlések és pofonok, stb. stb.
Reply With Quote
Old 10-06-2008, 00:06
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Ma már én is összefutottam Remyvel.

Gee, akkor ott lehet a bibi azzal a robotizével, mert nekem tutira nyomja a skill ütéseket auto attacknál. De ki van kapcsolva.

Reply With Quote
Old 10-06-2008, 00:27
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Ma már én is összefutottam Remyvel.

Gee, akkor ott lehet a bibi azzal a robotizével, mert nekem tutira nyomja a skill ütéseket auto attacknál. De ki van kapcsolva.
Igazabol en csak kiprobaltam, hogy miert nem megy senkinek se, aztan ott ragadtam par orat. De szerintem ennyi boven eleg is volt belole.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules