Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2008, 20:41
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

A C&C 3-ról jut eszembe, stratégia.
Ismeri valaki a Cossacks nevezetű tömegjelenetes stratégiát és a folytatását, a sokkal kifinomultabb Cossacks 2-t?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-05-2008, 20:43
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
A C&C 3-ról jut eszembe, stratégia.
Ismeri valaki a Cossacks nevezetű tömegjelenetes stratégiát és a folytatását, a sokkal kifinomultabb Cossacks 2-t?
Igen, egy időben játszogattam vele. A legjobban az tetszett, ahogy az épületek romlottak ha támadták őket. De éppen a tömegek miatt nem győzött meg, számomra túl nehéz volt az irányítás, túl sok felé kellett figyelni
Reply With Quote
Old 10-06-2008, 22:30
Druida Druida is offline
Member

Longevity: 89%

már így is elég sok témát nyitottam mostanság pc játékokkal kapcsolatban ezért inkább ide írom amit szeretnék kérdezni. Counter Strike van esetleg vkinek feltört verzióban? akármelyik jó lenne nekem a condition zero, vagy nemtom mik vannak még. pénzt nem szeretnék kiadni érte de úgy hallottam nagyon jó játék, ezért szívesen kipróbálnám én is. szóval az lenne a kérdésem hogy fel lehet törni? ha igen hogyan? van vkinek vmilyen tapasztalata tört verzióval kapcsolatban?
Reply With Quote
Old 10-06-2008, 22:36
Druida Druida is offline
Member

Longevity: 89%

még vmi. ismeritek a trackmania nations játékot? szerintem nagyon király, nekem tetszik ez a mesebeli nascar stílus. amúgy autós online ingyenes multiplayer játék. a pályák olyanok amilyet a szerveren csináltak lehetnek akár olyanok is mint egy hullámvasút, ilyen bukfencekkel meg minden, de akár sima egyenes út is. nekem tetszik a játék, valamikor a magyarok elsők is voltak a ranglistán!!! most már nem vmi népszerű magyarországon, magyar szerverekből is hiány van, de esetleg ha egy kisebb társaság összeröffene akkor lehetne élvezni a játékot akit érdekel itt letöltheti a játékot (300mb) és screenshotokat is talál az oldalon. www.trackmanianations.com
gyertek minnél többen is játszunk egy jót!
Reply With Quote
Old 10-07-2008, 14:10
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
már így is elég sok témát nyitottam mostanság pc játékokkal kapcsolatban ezért inkább ide írom amit szeretnék kérdezni. Counter Strike van esetleg vkinek feltört verzióban? akármelyik jó lenne nekem a condition zero, vagy nemtom mik vannak még. pénzt nem szeretnék kiadni érte de úgy hallottam nagyon jó játék, ezért szívesen kipróbálnám én is. szóval az lenne a kérdésem hogy fel lehet törni? ha igen hogyan? van vkinek vmilyen tapasztalata tört verzióval kapcsolatban?
megy hamarosan üzi
Old 10-07-2008, 14:14
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Druida View Post
még vmi. ismeritek a trackmania nations játékot? szerintem nagyon király, nekem tetszik ez a mesebeli nascar stílus. amúgy autós online ingyenes multiplayer játék. a pályák olyanok amilyet a szerveren csináltak lehetnek akár olyanok is mint egy hullámvasút, ilyen bukfencekkel meg minden, de akár sima egyenes út is. nekem tetszik a játék, valamikor a magyarok elsők is voltak a ranglistán!!! most már nem vmi népszerű magyarországon, magyar szerverekből is hiány van, de esetleg ha egy kisebb társaság összeröffene akkor lehetne élvezni a játékot akit érdekel itt letöltheti a játékot (300mb) és screenshotokat is talál az oldalon. www.trackmanianations.com
gyertek minnél többen is játszunk egy jót!
ebből van még WCG is nem? A múltkor akartam nézni a DOTA műsort, de előtte ez ment, és nyomták ott a köröket.
Reply With Quote
Old 10-11-2008, 21:26
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Üdv

Na a StarCraft II-ről újabb hírek. A Blizzard bejelentette, hogy 3 részre fogja szétszedni és 3 különböző játékként kiadni. Először a
-Terran: Starcraft II Terrans: Wings of Liberty
-Zerg: Starcraft II Zerg: Heart of the Swarm
-Protos: Starcraft II Protoss: Legacy of the Void

További részletek itt!

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Reply With Quote
Old 10-11-2008, 22:17
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Phoenix View Post
Üdv

Na a StarCraft II-ről újabb hírek. A Blizzard bejelentette, hogy 3 részre fogja szétszedni és 3 különböző játékként kiadni. Először a
-Terran: Starcraft II Terrans: Wings of Liberty
-Zerg: Starcraft II Zerg: Heart of the Swarm
-Protos: Starcraft II Protoss: Legacy of the Void

További részletek itt!
Nahát-nahát. Így lehet majd egy helyett hármat eladni, és jól megkopasztani a fanatikusokat.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to laci For This Useful Post:
Old 10-12-2008, 00:58
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

mondjuk gondolom együtt fog nagyjából megjelenni a 3 rész
csak külön dvd-n
és gondolom nem lesz 13k ft egy lemez

már csak a multiplayer miatt sem.
tehát ha akrunk egymás ellen nyomni, és én zerg akarok lenni te terran, akkor ha 2 hónap különbséggel jelenik meg, akkor hogyan?
Reply With Quote
Old 10-12-2008, 01:04
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
mondjuk gondolom együtt fog nagyjából megjelenni a 3 rész
csak külön dvd-n
és gondolom nem lesz 13k ft egy lemez

már csak a multiplayer miatt sem.
tehát ha akrunk egymás ellen nyomni, és én zerg akarok lenni te terran, akkor ha 2 hónap különbséggel jelenik meg, akkor hogyan?
Olvasd el a cikket. Mindegyikben benne lesz mindharom faj.

Akik elkezdtek a Multiplayer játék miatt aggódni ne tegyék (olyan nagyon), mivel az relatíve változatlan maradt. Természetesen minden Starcraft II részben benne lesz az összes faj, tökéletesen működőképesen és kiegyensúlyozva. Amikor arról kérdezték, hogy a játék újabb részeivel fognak e változtatni ill. hozzáadni a multihoz, akkor Prado azt nyilatkozta, hogy "Több mint valószínű, hogy a második és harmadik rész hoz majd újabb multiplayer tartalmakat, de még nem dőlt el, hogy ez mi lesz." Ez ugye felvetette a kérdést, hogy tud e majd olyan játszani, aki csak az első részt veszi meg azokkal akiknek minden megvan. Erre annyit mondtak, hogy még nincs határozott elképzelés, hogy fog e működni és hogyan.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules