Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-01-2008, 22:12
Druida Druida is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni
szerintem azért hagyja történni mert ő is tudja mi folyik itt. csak nem tehet semmit amíg nincs egyetlen egy rontás.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-01-2008, 23:44
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Minden esetre én nem kezdtem el itt vádaskodni, mikor Ti szétvertétek a szövimet.
Ez az eset magáért beszélt. Hogy miért áll ki a néma sorból vki jelentkezni ilyen vádak hallatán, "pontosítani". Ajánlom mki figyelmébe ha nem követte a 294. hsz-t és környékét.
És senkit ne tévesszen meg Druida fiatalos heve az utóbbi oldalakon.

Quote:
. . . csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket.
Haladás az őszinteség útján. Én a kis dolgoknak is örülök; így tovább. Sík idegnek lenni amúgy sem kellemes.
Az elagyalásunk megismétlése, még ha a múltkori 'furcsaságot' is beleveszitek se fog a jelenleginél jobban lejáratni már a szememben.
Reply With Quote
Old 10-02-2008, 01:35
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

mindenesetre kezd nagyon szánalmas lenni amit műveltek.
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Killer For This Useful Post:
Old 10-02-2008, 06:30
none none is offline
Member

Longevity: 88%

Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba.. igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is..)
Reply With Quote
Old 10-02-2008, 07:56
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by none View Post
Ha annyi energiát fektetnétek a játékba, mint a fórumon való vádaskodásba.. igaz, kinek mi a szórakoztatóbb..
Amúgy Druida ez egy játék.. a stílusodat semmi nem indokolja.. főleg nem, hogy légbőlkapott vádakkal próbálod bizonyítani az igazad(és tévedsz is..)
Csak egy aprosag, es ez Batunak is szol: ha semmilyen modon nem csalnal, nem erezned ugy, hogy magyarazkodnod kell. Ennyi.

Nehogy nekem is azt irjatok, hogy bizonyitsam, mert teljesen hidegen hagy az egesz, de akinek egy csepp esze is van, az egybol levagja az ide irogatott dolgokbol, hogy vmi nincs rendben...
Old 10-02-2008, 08:16
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Csak egy aprosag, es ez Batunak is szol: ha semmilyen modon nem csalnal, nem erezned ugy, hogy magyarazkodnod kell. Ennyi.
Igazad van, de nekem rémlik valami Menzos klánütés még... Ott is csak úgy fröcsögtek a jksz vádak. És az ember valahogy ösztönösen elkezd magyarázkodni.
Én is ezt tettem még X-ben amikor egy kezdő elkezdett jksz-t kiabálni.
És tudom hogy az embernek utána el is megy a kedve a játéktól. Csak azért írtam ide, mert bizonyítékok nélkül lehet hogy tévedtek. És én ezért is átérzem a másik oldal helyzetét.
Old 10-02-2008, 11:56
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Végig olvastam, szép hosszú lett a téma de kíváncsi voltam rá.
Összeségében föltennék egy kérdést, van itt valaki aki elhiszi, hogy 5. csoportban 4000 hektáros országot az összes szabályt betartva létre lehet hozni?
Maximum az hihető, hogy nincs olyan szabály vagy megfigyelés, ami fölvehetné az emberi találékonysággal és leleményességgel a versenyt.
Sztem nem sokat kell ezeken filozofálni, elég egyértelmű.
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Északföld For This Useful Post:
Old 10-03-2008, 07:11
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.
Old 10-03-2008, 08:21
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Longevity: 91%

Én nem értek a lovakhoz...
De Remyt is vádolták JKSZ-el, szerintem nem is egyszer. Az ő területén ez megoldódott 10-ed annyi hsz-ből. Sőt, még kevesebből is. Sőt, engem is vádoltak ilyesmivel. Önmagában nevetséges, legalább 1 éve nem jártam a normál csoportokban.
Ebből kifolyólag én nem magyarázkodtam 12 oldalon keresztül. Abba is lett hagyva a vádaskodás.
Egyébként az engem is érdekel, hogy lehet 4k hekis országot csinálni normál 5. szinten. Nekem sose sikerül, mert a top teteje alatt mindig akad 1-2 szövetség +3-4 MF, akik hirtelen visszajönnek szabiról, és sz*rrávernek, ha megközelíteném a top tetejét. (Legutóbb például: 4/K-ban) Amikor beújráztam, az MF-ek elmentek szabadságra.
De nem is szólok semmit, mivel biztos "csak vádaskodom", és rosszul látom a helyzetet. (Eddig se nagyon szóltam.)

Last edited by [HTPA]GeeForce; 10-03-2008 at 08:25..
Reply With Quote
Old 10-03-2008, 13:48
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Hát nem tudom Remy....Neked hogy esne ha jksz-el vádolnának? Főleg, hogy ezzel rontják el a jogosan érzett örömömet, hogy sikerült visszavágnom egy régebben elszenvedett vereségért. Persze, tudom. Az mosakszik aki koszos. Olyan ez, mint a média. Bárkit lehet mocskolni büntetlenül.
Mar hozzaszoktam. Az A-ban a top 50-nek szinte minden utesehez jkszt kiabalnak. Vallat vonok, es azt gondolom, biztos csak irigyek, es nem torodom veluk. (Persze ez nem mindig ilyen egyszeru, legutoljara Eszak vadaskodasain akadtam ki, asszem. )

Viszont itt teljesen mas a helyzet, ezt mar a pontlistabol latom. Megpedig azert, mert teljesen ugyanez a bagazs probalkozott W-ben is multis, jksz-es eszkozokkel, csak amikor nem ment nekik, atzeroztak S-be. Es vhogy ketlem, hogy azota megvaltoztak volna a modszereik.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules