|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-01-2008, 17:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Nem tudom hány éves lehetsz...
|
Bal gomb a nevére 
|

10-01-2008, 17:59
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Hát öreg...
Komolyan mondom kezdesz az agyamra menni a gyanúsítgatással. Kérlek mondj tényeket, miket műveltem én ami szabálytalan!
Mely orikat irányítom én a sajátomén kívűl?
Tudom nem tudsz semmit, csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket. Nem tudom hány éves lehetsz, de remélem a kor majd meghozza neked, hogy emelt fővel viseld a vereséget is.
Egyszerű volt a képlet 4db online játékos nyomult jelentős tartalékkal, tf orikkal. Miközben felmentünk a csopi tetejére, a vagyonunk csak nőtt, rengeteget tudtunk zsákmányolni. Mivel sajnos dolgozom, jelen időszakban nem tudom ezt a játékstílust folytatni, az orim és tudtommal a szövink szabin is van.
Remélem Ti még ott vagytok. Alig várom, hogy vissza tudjunk jönni és megcsinálni veletek újra.
Lehet, hogy kicsit agresszívabb vagyok most a kelleténél, de nem tudtam magamban tartani. Ha megsértettem bárkit, elnézést! Az elmúlt 45 órából csak 4-et aludtam, remélem nem fogom holnap másképp gondolni
Gondoltam elolvasgatom a fórumot kikapcsolódásként, lefekvés előtt, erre most sík ideg vagyok.....
|
tudod, nem tudom hogy te mit csinálsz. nem is téged gyanusítottalak, hanem a szövidet általánosságképp. pölö azt tudom hogy szent jobb a sajátján kívül még 2orit mozgat. nyíltan bevallotta nekem msnen  a többiekről nem tudok semmit őszintén, de úgy gondoltuk hogy akkor mindenkinek 2orija van tőletek, és úgy vagytok meg 4en a 12orira. szóval a lényeg marad. a szövid multizik. ezen nincs mit szépíteni, ez tény.
|

10-01-2008, 18:35
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
tudod, nem tudom hogy te mit csinálsz. nem is téged gyanusítottalak, hanem a szövidet általánosságképp. pölö azt tudom hogy szent jobb a sajátján kívül még 2orit mozgat. nyíltan bevallotta nekem msnen  a többiekről nem tudok semmit őszintén, de úgy gondoltuk hogy akkor mindenkinek 2orija van tőletek, és úgy vagytok meg 4en a 12orira. szóval a lényeg marad. a szövid multizik. ezen nincs mit szépíteni, ez tény.
|
Embereket vádolsz csalással a fórumon.. nem hinném, hogy ennek ez lenne a rendje, és módja, ha csalást fedeznél fel, akkor azt nem a fórumon kell közzé tenni megvan annak a maga helye a játékban.. ha meg csak egy feltételezés "úgy gondoljuk..", akkor meg főleg nem kéne gyanusítgatni 
|
The Following User Says Thank You to none For This Useful Post:
|
|

10-01-2008, 18:41
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Embereket vádolsz csalással a fórumon.. nem hinném, hogy ennek ez lenne a rendje, és módja, ha csalást fedeznél fel, akkor azt nem a fórumon kell közzé tenni megvan annak a maga helye a játékban.. ha meg csak egy feltételezés "úgy gondoljuk..", akkor meg főleg nem kéne gyanusítgatni 
|
Az a szomorú ebben a rendszerben,hogy a magatokfajták könnyűszerrel takarózhatnak ezzel a szöveggel,hogy ".. akkor miért nem jelented?". Amíg nem hibáztok,barátom,addig hiába minden jelentés vagy bizonygatás .. Csak azt kívánom Nektek,hogy egyszer a hajnali kómában elfelejtse valaki a belépési sorrendet. Utána én leszek az első,aki jön fórumra és nagy képpel,égbeszökő ego-val fogom mondani: Mi megmondtuk.
|
The Following 2 Users Say Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|

10-01-2008, 18:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Az a szomorú ebben a rendszerben,hogy a magatokfajták könnyűszerrel takarózhatnak ezzel a szöveggel,hogy ".. akkor miért nem jelented?". Amíg nem hibáztok,barátom,addig hiába minden jelentés vagy bizonygatás .. Csak azt kívánom Nektek,hogy egyszer a hajnali kómában elfelejtse valaki a belépési sorrendet. Utána én leszek az első,aki jön fórumra és nagy képpel,égbeszökő ego-val fogom mondani: Mi megmondtuk.
|
nem játszok több orival egy csoportban sem, az hogy mit gondolsz az a te dolgod, de ezt ha kérhetlek tartsd meg magadnak..  köszönöm
ja és milyen fajta is vagyok én? nem ismersz sose ismertél.. ne is próbálj megitélni 
|

10-01-2008, 19:00
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
|
ne kötekedjél már, kezd elegem lenni. mondtam hogy az egyik srác nyíltan bevallotta 2oriját ami 5S-ben van, azt mondta a többi maradjon titokban. EZ NEM ELÉG??? támasszd alá egy jónagy ellenérvvel és majd elgondolkozok.
amúgy te melyik orikat irányítod 5S-ben? és hányat összesen? lefogadom hogy te vagy a legnagyobb csaló közületek, látszik abból ahogyan írsz. pfujj, undorító.
|

10-01-2008, 19:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ne kötekedjél már, kezd elegem lenni. mondtam hogy az egyik srác nyíltan bevallotta 2oriját ami 5S-ben van, azt mondta a többi maradjon titokban. EZ NEM ELÉG??? támasszd alá egy jónagy ellenérvvel és majd elgondolkozok.
amúgy te melyik orikat irányítod 5S-ben? és hányat összesen? lefogadom hogy te vagy a legnagyobb csaló közületek, látszik abból ahogyan írsz. pfujj, undorító.
|
nem tudom ki mit vallott be én csak a saját tetteimért felelek, és megmondom neked egy orival játszom.. ezt a hangnemet meg tartsd meg magadnak..
|

10-01-2008, 19:07
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
Én nem vagyok s közelében sem, de azért már kezd zavarni.
Ha a faszi bevallotta, akkor miért nem jelented? Ki bizonyítja neked hogy tényleg bevallotta? És nem te beszélgettél saját magaddal?
Ilyet én is tudok állítani rólad. pl:
Múltkor msn-en azt mondtad, hogy egy másik szövivel megbeszélted egyszerre gyujtsatok...
Ez szánalmas már.
A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot...
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni
|
|

10-01-2008, 19:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Én nem vagyok s közelében sem, de azért már kezd zavarni.
Ha a faszi bevallotta, akkor miért nem jelented? Ki bizonyítja neked hogy tényleg bevallotta? És nem te beszélgettél saját magaddal?
Ilyet én is tudok állítani rólad. pl:
Múltkor msn-en azt mondtad, hogy egy másik szövivel megbeszélted egyszerre gyujtsatok...
Ez szánalmas már.
A bűnösséget kell bizonyítani, nem az ártatlanságot...
Én Atin csodálkozom hogy ezt egyáltalán hagyja történni
|
abszolút egyet kell hogy értsek veled..
|

10-01-2008, 19:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 13%
Longevity: 94%
|
|
Valóban nem bölcs dolog egy játékon kívüli forrásra hivatkozni. Meg is van mondva,hogy az ilyesmiket a supporton nem fogadják el bizonyíték formájában,hisz manipulálható.
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|