|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

09-30-2008, 21:35
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyulu
Törölte azóta az országát,de nem lényeg úgy is tudja mindenki hogy mire gondoltam!Ati te meg látom arra specializálóddál hogy mindenbe beleköss ami tök egyértelmű!Na de mind1 hagyom a fenébe mert ez már nem egyszer le lett játszva pont ebbe a topikba!!!Csak nem látom pl. Atinak azt a hozzászólását amikor anno itt lettek írva hogy x-be mik mentek és nem lett semmi csinálva csak pár hónap múlva mégis repült az egész bagázs anarchba...És nekem mondjuk hiányzik onnan egy hozzászólás Ati részéről hogy mondjuk igazatok volt....,tévedni emberi dolog!!! 
|
Sziasztok ! Így van, teljesen igazad van, töröltem az országom... természetesen azért mert átkerült anarchba... DE ! hozzáteszem, nem teljesen úgy van ez a dolog , ahogy páran gondolják... nem magyarázkodom, mert nincs olyan ember akinek kéne... de abban a kizárásban nem én voltam a ludas... és nem több ori szabálytalan irányítása miatt, hanem a szabályos játék védelme miatt került át az orim .... kettő között igen nagy különbség van... szerintem... mindenki szid, köpköd, és gyanusítgat... tudjátok, nézzünk tükörbe és az vesse a másikra az első követ , aki még soha nem vétkezett... ( nem az akir még soha nem buktattak le.... )
Köszönöm !
|

09-30-2008, 22:04
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Adtad volna nekem azt a szép országot, ahelyett, hogy törlöd... EHH.
Én sokszor köpködtem, mert tényleg nem vétkeztem. Aztán egy kicsit igen. Azóta nem köpködök. Ezt nem konkrétan neked szánom, hanem úgy általában a témával kapcsolatban.
Ha legközelebb anarchba kerülsz (vagy bárki más) átveszem az országát szívesen! (Október 28 után.)
|

09-30-2008, 22:48
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dark Elder
Sziasztok ! Így van, teljesen igazad van, töröltem az országom... természetesen azért mert átkerült anarchba... DE ! hozzáteszem, nem teljesen úgy van ez a dolog , ahogy páran gondolják... nem magyarázkodom, mert nincs olyan ember akinek kéne... de abban a kizárásban nem én voltam a ludas... és nem több ori szabálytalan irányítása miatt, hanem a szabályos játék védelme miatt került át az orim .... kettő között igen nagy különbség van... szerintem... mindenki szid, köpköd, és gyanusítgat... tudjátok, nézzünk tükörbe és az vesse a másikra az első követ , aki még soha nem vétkezett... ( nem az akir még soha nem buktattak le.... )
Köszönöm !
|
ebben egyet kell értsek veled 
|

09-30-2008, 23:33
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Csak bennem ébredt fel a kisördög, hogy itt valami nem oké? 
|
nem csak benned 
|

10-01-2008, 06:22
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Én nem vagyok aktív már egy éve, úgyhogy nem tudhatok én ilyesmit 
De abból amiket mond, le lehet szűrni némi következtetést. 
|
na takk innen a következtetéseiddel...
200 hekis oribol uraltam az r- nyers piacat... na valaki vitatkozik velem? vagy inkabb kovetkeztettek..
|

10-01-2008, 10:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
200 hekis oribol uraltam az r- nyers piacat... na valaki vitatkozik velem? vagy inkabb kovetkeztettek..
|
azt még én is egyszer:P nem sajnáltam azt a 40millát, amiből kilehetett venni az egészet akkor 
|
|

10-01-2008, 14:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
ebben egyet kell értsek veled 
|
zsák a foltját 
|

10-01-2008, 14:43
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
azt még én is egyszer:P nem sajnáltam azt a 40millát, amiből kilehetett venni az egészet akkor 
|
hasonló tétel volt anno a T piaca is 
|

10-01-2008, 14:45
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by sutike31005
|
......
tikk
|

10-01-2008, 16:17
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
mmint *felmentünk*-öt akartál írni, ugye? 
|
Hát öreg...
Komolyan mondom kezdesz az agyamra menni a gyanúsítgatással. Kérlek mondj tényeket, miket műveltem én ami szabálytalan!
Mely orikat irányítom én a sajátomén kívűl?
Tudom nem tudsz semmit, csak azért jártatod a szád mert egy kicsit elagyaltunk titeket. Nem tudom hány éves lehetsz, de remélem a kor majd meghozza neked, hogy emelt fővel viseld a vereséget is.
Egyszerű volt a képlet 4db online játékos nyomult jelentős tartalékkal, tf orikkal. Miközben felmentünk a csopi tetejére, a vagyonunk csak nőtt, rengeteget tudtunk zsákmányolni. Mivel sajnos dolgozom, jelen időszakban nem tudom ezt a játékstílust folytatni, az orim és tudtommal a szövink szabin is van.
Remélem Ti még ott vagytok. Alig várom, hogy vissza tudjunk jönni és megcsinálni veletek újra.
Lehet, hogy kicsit agresszívabb vagyok most a kelleténél, de nem tudtam magamban tartani. Ha megsértettem bárkit, elnézést! Az elmúlt 45 órából csak 4-et aludtam, remélem nem fogom holnap másképp gondolni
Gondoltam elolvasgatom a fórumot kikapcsolódásként, lefekvés előtt, erre most sík ideg vagyok.....
|
|
Posting Rules
|