Quote:
Originally Posted by sutike31005
bocs csak amr untam, hogy te se arra valaszolsz amirol beszeltunk.. :P nem visszarakasrol van szo.. hanem arrol, hogy egy nap benezek egyszer a piacra megveszem az osszes tekit a paicon ami az enyem elott van es utanna az enyemet aztan visszarakom a piacra a tekimet.. ehhez nem kell kopast neznem.. mivel egyetlen korvaltast sincs otthon a nagy mennyisegu tekim.. én azt irtam napi egyszer eleg ranezni az orira ezt megcsinalni és elkerulheto a kopas..Princ erre 8 embert irt Remy ezt nem ertette..szoval nincs kulonbozo tekik hazaerkezese. hanem van egy orszag aki fogaj es uralja egy csoport teki piacat.. vagy scak az egyik fajtajat es nincs gondja..ez barmelyik 5 oson megoldhato ...
|
A legnagyobb butaság olyan áron kitenni a tekit, hogy vissza tudd venni főleg ha naponta 1x nézel be. Ahhoz, hogy ki tudd vásárolni sok kp-t kell tarts amit simán lefosztanak rólad és az a veszély is fennáll, hogy más veszi meg a tekidet ha olcsón van kinn és az egész tartalékod ugorhat... sokkal egyszerübb ha mindig kipakolod kopás előtt. Ha jókor teszed ki 2 kopást is megúszhatsz egymás után azaz 1,5 napig semmi gondod vele.