Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-23-2008, 01:55
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Sose mondtam, hogy zseni vagyok, csak kicsit furcsának tartom, a talán, a majd, a nincs, és a ha szavak használata mellett a JKSZ vádat. Én azt vettem ki . . .
Tudom hogy nem mondtad: én írtam és bocs ha mégsem vagy az.

Tény hogy eddig az egyetlen ember akiről tudok hogy szívesen válaszolna az evvel kapcsolatos kérdésekre és nem csak ilyen lazán egymás után fűzött hát, hogyismondjam.. hangulatképekkel (ez eggyel most megtoldva), úgy tűnik meggondolta magát és mégsem válaszol.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 09-26-2008, 10:38
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Ilyenre nem emlékszem:
Quote:
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 5. szinten:2008-09-25 19:39:51Dark Elder (#555193) elfoglalt 302 hektárt Csuhás (#515255) országától.
Az összes normálos és anarchos csoport közül ez volt az előző napi legnagyobb ütés. 5-s szinten, normál csopiban!
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 09-26-2008, 11:55
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 7%
Longevity: 94%

Az olimpián világrekordokat döntögetnek,itt pedig a szemfülesség emberi határait feszegetik eddig szép eredménnyel

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 09-26-2008, 13:24
Paliking Paliking is offline
Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Ilyenre nem emlékszem:

Az összes normálos és anarchos csoport közül ez volt az előző napi legnagyobb ütés. 5-s szinten, normál csopiban!
Ráadásul egy eléggé frissen regelt orival...
Reply With Quote
Old 09-26-2008, 13:29
Gyulu Gyulu is offline
Junior Member

Longevity: 97%
Talking

Egy ilyen nevű ori már lett is átrakva anarchba több ország szabály írányítása miatt.....De hát tudjátok ő a szemfülesség mintaképe
Reply With Quote
Old 09-26-2008, 13:41
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Gyulu View Post
Egy ilyen nevű ori már lett is átrakva anarchba több ország szabály írányítása miatt.....De hát tudjátok ő a szemfülesség mintaképe
És amilyen nevű ország már lett átrakva, olyan névvel soha többet nem lehet játszani? Vagy ezzel mi a javaslatod? Azokat a betűket se lehessen többet használni akkor már, nem? Pffffff......
Old 10-01-2008, 22:01
Dark Elder Dark Elder is offline
Junior Member

Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
És amilyen nevű ország már lett átrakva, olyan névvel soha többet nem lehet játszani? Vagy ezzel mi a javaslatod? Azokat a betűket se lehessen többet használni akkor már, nem? Pffffff......
Hehehehe.... Így igaz... bújhattam volna ha akarok másik orik mögé.. tény , hogy volt másik nevű orim is... sokan útáltak akkor... de most már csak azért is ezt hoztam vissza, csak az ilyen sóvárgó tekintetek miatt... persze... ez volt a legnagyobb ütés... és akkor mi van ? te még soha nem ütöttél nagyot.. ugye ? Sokat láttam már ebben a játékban... nem mindent de sokat... láttam hogy multiznak ellenem, hogy csalnak ellenem.. mégsem köpködtem senkit.. főleg egy nyilvános fórumon... maximum leírtam az embernek hogy egy nulla a szememben és megpróbáltam úgy is legyűrni... volt hogy sikerült, volt hogy nem.. fogadja el mindenki, mint a jogban, és mindenhol máshol VAN kiskapú.. valaki, valakik ezeket kihasználják, valakik nem... valakik nagyon, valakik kevésbé.. valakik sokat, valakik keveset... aki nem napi 20perceket játszik ezzel a "játékkal" mert szerintem sok ember részére ez már életforma ( hányszor hallottuk a párunktól hogy mivan már , mikor jössz.... - jajj várj, még csak 5 perc a kv-íg... ) , az már legalább 1x csalt, vagy átlépte ezeket a szabályokat.. ez van... vagy megkapta a büntit érte vagy nem... ezen sem én sem más nem tud és nem is lehet szépíteni... nem is akarunk.. viszont , hogy soha másról sem hall az ember , hogy ez így csalt , meg az úgy csalt.. ettől kapott földet, meg még 5 országot irányít... melléteszem... neki annyira az élete lett a játék, hogy 5x annyi energiát feccöl bele mint ti... vagy mi, vagy akárki... ő megtette ezt is.. csak 1x kell hibáznia.. és 1x majdnem mindenki hibázik.. ennyit erről, hosszúra és kuszára sikeredett... köszönöm !
Reply With Quote
Old 09-26-2008, 13:47
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Háááát szabad ilyet? Multizással vádolni egy hőst, aki leütött egy termelőt?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
Old 09-26-2008, 13:56
Gyulu Gyulu is offline
Junior Member

Longevity: 97%

Törölte azóta az országát,de nem lényeg úgy is tudja mindenki hogy mire gondoltam!Ati te meg látom arra specializálóddál hogy mindenbe beleköss ami tök egyértelmű!Na de mind1 hagyom a fenébe mert ez már nem egyszer le lett játszva pont ebbe a topikba!!!Csak nem látom pl. Atinak azt a hozzászólását amikor anno itt lettek írva hogy x-be mik mentek és nem lett semmi csinálva csak pár hónap múlva mégis repült az egész bagázs anarchba...És nekem mondjuk hiányzik onnan egy hozzászólás Ati részéről hogy mondjuk igazatok volt....,tévedni emberi dolog!!!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gyulu For This Useful Post:
Old 09-26-2008, 14:06
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Törölte azóta az országát,de nem lényeg úgy is tudja mindenki hogy mire gondoltam!Ati te meg látom arra specializálóddál hogy mindenbe beleköss ami tök egyértelmű!Na de mind1 hagyom a fenébe mert ez már nem egyszer le lett játszva pont ebbe a topikba!!!Csak nem látom pl. Atinak azt a hozzászólását amikor anno itt lettek írva hogy x-be mik mentek és nem lett semmi csinálva csak pár hónap múlva mégis repült az egész bagázs anarchba...És nekem mondjuk hiányzik onnan egy hozzászólás Ati részéről hogy mondjuk igazatok volt....,tévedni emberi dolog!!!
Az ilyen hozzászólások azért marha érdekesek ám. Itt a fórumon megy a nagy gyanusítgatás, had lássa mindenki, hogy mekkora fasza csávó vagy (már vagy 3 hozzászólásod volt a fórumon, érdekes, hogy csak abban a témában vagy jelen, ahol másokat kell gyanusítgatni, máshol nem... micsoda furcsa dolog, nem?), hogy te aztán mindent kiszúrsz, és mindenkit tudsz vádolni, akár mindenféle alap nélkül is, DE hivalaosan még véletlenül se jelentenéd, hogy szerinted bármi gyanús történt... Ez mit jelent? Hogy szerinted az égvilágon semmi gyanús nem történt, de a fórumon lehet jönni hangulatot kelteni, mert az micsoda poén. Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok, csak így tovább! Természetesen így ne várd, hogy bármi is történni fog, és mivel az égvilágon semmit nem tettél, hogy bármi történjen, ezért azt hiszen, hogy a nyilvános gyanusítgatásaidnak is nulla alapja van... A továbbiakban no comment azoknak, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak, de a megfelelő módon jelenteni ezeket azt már igazán luxus...

Az ilyen hozzáállástól kímélj meg minket, és a továbbiakban kerüld messzire a fórumot. Köszike.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules