|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-21-2008, 01:13
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ugyan, menj mar! Egyaltalan nem voltam nagykepu, kotozkodni pedig vegkepp nem kotozkodtem. A piacreseteles raadasul taktikai visszaeleseket is megengedni, ezen gondolkodtal mar? A fene, reggel 10, elhasznaltam az 5 piaocm, kilepek a klanombol, a topkedvezmeny miatt 3 kor mulva visszalepek, de jo, megint van 5 piacom, hurra!
Azert ezt ne engedjuk mar meg....
Csak azert, mert vkinek marhara nem tetszik egy olyan javaslat, ami egy nagyon apro, es minimalis odafigyelessel tokre kikoszobolheto, es ezt a szemedbe is mondja, legyszives ne nagykepuzd mar le, hanem gondolkodj, mielott javaslatot teszel....
|
jaja, altalaban az emberek kilepnek a klanjukbol mert meg piacolni akarnak, ami persze sulyos foldleadasba kerul. biztos megeri... hehe.
amugy meg akkor sem jo, hogy a 24 ora letelvele befagy a majdnem elhasznalt piac, es masik nap indultaval nem frissul. ejjel 2kor mindenkeppen nullazodjon akar szk-s akar nem. ennyi. es akkor nem kell kilepni, hogy csaljon, mar meg is van oldva. bar az is lehet, hogy lenne vmi firnyakos, aki szk-n piacolgatna akkor, mert mindennap lenne uj 5 lehetosege ugye. de ezt is ki lehetne kerulni azert, csak gondolkodni kellene rajta. elismerem, hogy nekem most nem jut eszembe erdemleges ennek kikuszobolesere, dehat ezert jo a forum, mert vannak itt meg paran.
az utolso reszre nem reagalok, maradok inkabb a targynal.
tehat az mindenkeppen jo lenne, ha meg az adott korben el lehetne erni a rakit. es az meg sztem magatol ertetodo, hogy ebben a korben meg tamadhato vagyok es le is lophatnanak. miert is ne, hiszen meg nem szunt meg a klan. azt irja a szovi menu, hogy megszunes alatt. nem azt, hogy megszunt.
|

09-21-2008, 01:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
jaja, altalaban az emberek kilepnek a klanjukbol mert meg piacolni akarnak, ami persze sulyos foldleadasba kerul. biztos megeri... hehe.
amugy meg akkor sem jo, hogy a 24 ora letelvele befagy a majdnem elhasznalt piac, es masik nap indultaval nem frissul. ejjel 2kor mindenkeppen nullazodjon akar szk-s akar nem. ennyi. es akkor nem kell kilepni, hogy csaljon, mar meg is van oldva. bar az is lehet, hogy lenne vmi firnyakos, aki szk-n piacolgatna akkor, mert mindennap lenne uj 5 lehetosege ugye. de ezt is ki lehetne kerulni azert, csak gondolkodni kellene rajta. elismerem, hogy nekem most nem jut eszembe erdemleges ennek kikuszobolesere, dehat ezert jo a forum, mert vannak itt meg paran.
|
Kerdezlek: mi a jobb, 1% foldet leadni, vagy hagyni, hogy 10en beussenek, mert nincs tobb piacod?
A mindenkeppeni frissitesre pedig mar meg is fogalmaztad, mi lenne a gond: szkrol lehetne piacolni.
De azert megkerdezlek: miert is szeretnel mindezeken valtoztatni? Mert feledekeny vagy? Ha igen, miert ne lehetne ezer ilyet kerni masoknak, hogy tamadaskor jojjon egy felugro ablak... Helo! Bennhagytad a szovid! Biztos kimesz 10 korre?
Vigyazz! Kov korben kopik a tekid! Rakd ki!
Es hasonlok.....
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

09-21-2008, 01:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Kerdezlek: mi a jobb, 1% foldet leadni, vagy hagyni, hogy 10en beussenek, mert nincs tobb piacod?
A mindenkeppeni frissitesre pedig mar meg is fogalmaztad, mi lenne a gond: szkrol lehetne piacolni.
De azert megkerdezlek: miert is szeretnel mindezeken valtoztatni? Mert feledekeny vagy? Ha igen, miert ne lehetne ezer ilyet kerni masoknak, hogy tamadaskor jojjon egy felugro ablak... Helo! Bennhagytad a szovid! Biztos kimesz 10 korre?
Vigyazz! Kov korben kopik a tekid! Rakd ki!
Es hasonlok.....
|
nem, persze hogy nem kell ilyen felugro ablak, meg mindenfele figyelmeztetes, de ezek 7koznapi dolgok. azert a klan megszuntetese megsem az. azert az 1edibb eset. ezert gondoltam vmi kis jelzesre, vagy vmi ilyesmire.
|

09-21-2008, 01:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nem, persze hogy nem kell ilyen felugro ablak, meg mindenfele figyelmeztetes, de ezek 7koznapi dolgok. azert a klan megszuntetese megsem az. azert az 1edibb eset. ezert gondoltam vmi kis jelzesre, vagy vmi ilyesmire.
|
ott a bejelölendő négyzet, mikor jelölöd, gondolj végig mindent
|

09-21-2008, 09:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Még a Ven-Arra féle oviban Arra volt a vezér. Arra átadta a vezérséget és kilépett a klánból. Az új vezér nem vette észre, hogy ő a vezér és ő is kilépett, mondván, hogy ő csak Arra miatt volt itt. Oszlott a klán, a vagyonom a klánrakiban és a piacon maradt és piacom sem maradt elég. Nagyon ráfáztam...
Ezért egyetértek avval, ha a vezér ki akar lépni, akkor legyen valami figyelmeztetés. A piac nullázásával viszont nem értek egyet, mert visszaélésre ad alkalmat.
Egér a sajton... (#3744)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|