Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-11-2006, 22:01
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nekem az az igazi bajom ezzel, hogy a legkezdőbb játékosok fogják csak megszívni ha random számos rendszer lenne, a többiek úgyis mindenképpen a legrosszabb esettel számolnak majd...
Ezért nem látom az értelmét a hazugságnak...
Old 05-12-2006, 09:52
Penya Penya is offline
Member

Na igen, a másik meg h minden felmérésnél mást mutatna vagy ha többször is felméred akkor ugyanazt a hamisat? Meg tudjátok indokolni miért kell bonyolítani? Az elfnek is jól van a 0 mindenből mit szólnál hozzá ha kapnál valamit, de nem tudnád eldönteni h most ez a valóság és nincs fent a vari vagy fent van a vari és hamis a kép, ez egy olyan szöviben ahol nem tudjátok felmérni az elfet met nincs élezett toli galiba tud lenni.
Old 05-12-2006, 10:03
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Penya
Na igen, a másik meg h minden felmérésnél mást mutatna vagy ha többször is felméred akkor ugyanazt a hamisat? Meg tudjátok indokolni miért kell bonyolítani? Az elfnek is jól van a 0 mindenből mit szólnál hozzá ha kapnál valamit, de nem tudnád eldönteni h most ez a valóság és nincs fent a vari vagy fent van a vari és hamis a kép, ez egy olyan szöviben ahol nem tudjátok felmérni az elfet met nincs élezett toli galiba tud lenni.
Nem gondoltad végig a dolgot... az elf faji variját fölrakva csak a gömbön nem látszik, hogy mid van, de ha felmérik az épületeidet, akkor símán kiszámolják... míg ugyanez fordítva nem igaz, mert egységet lehet venni pár másodperc alatt a meglévő épületekbe, de épületet az egységek alá nem... így a kettő dolog csak látszólag állítható párhuzamba és mondható az, hogy ott is működik, de a játék sajátosságiaból adódóan igazából ez nem így van és nem ilyen egyszerű...
És születnek emberek.
Old 05-12-2006, 10:11
Penya Penya is offline
Member

Ott van az hogy HA felmérik, de nem igazán értem ez hogy kapcsolódik ahhoz amit írtam. Az épületfelméréssel tisztában vagyok, azért írtam h akkor tudna problémát okozni a hamis gömb (nem 0-t mutató de ez csak elmnélet) ha valami miatt nem tudják felmérni az elfet.
Miért kell h hamis adatokat adjon meg, miért nem jó a 0?
Old 05-12-2006, 10:52
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Quote:
Ott van az hogy HA felmérik, de nem igazán értem ez hogy kapcsolódik ahhoz amit írtam. Az épületfelméréssel tisztában vagyok, azért írtam h akkor tudna problémát okozni a hamis gömb (nem 0-t mutató de ez csak elmnélet) ha valami miatt nem tudják felmérni az elfet.
Olvasd már vissza amit Lámával már lezongoráztunk egyszer... lényegében halálosan mind1, hogy 0-t mutat, vagy valótlan adatokat, ugyanúgy nem számítható ki... viszont ha 0-t mutat, akkor egyértelműen lehet tudni, hogy fent van a faji vari és ezzel oda a meglepetés ereje...
És születnek emberek.
Old 05-12-2006, 10:58
Chris's Avatar
Chris Chris is offline
Member

Quote:
Miért jó, hogy ha fenn van a megtévesztés varázslat és bebuknak a tolik, akkor egy másik országot ad meg a progi, és nem csak azt írja ki egyszerűen, hogy nem lehet tudni ki volt a tolvaj?

Amúgy lehet ezzel az egésszel meg kellene várni, hogy elfogadják-e a tekilopásos módosítást, mert szerintem annak a kimenetele változtahatna, azon, hogy milyen irányba kezdünk el gondolkodni a törpe fajivari esetén (itt nem a saját ötletemre gondolok, hanem erre a témára általában).
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Old 05-12-2006, 20:52
vonos82
Guest

Longevity: 0%

Ha ezek megvalósulnának:

1, elf: nem lehet gömbözni, lehet éplistát készíteni, és tekizni (ha nem toli)

2, törpe: nem lehet éplistát készíteni, lehet gömbözni és tekizni

3, fél-elf: gyakorlatilag nem lehet éplistát készíteni, tekizni és tolizni, de szétütik

4, óriás: lehet gömbözni (ha nem varis) és lehet éplistát készíteni és tekizni (kicsit)

5, gnóm: akár gömb, akár éplista ellen védve lehet (attól függ, toli vari vagy hadi), és nem lehet tekizni

6, ork: bármit lehet csinálni, de a kockázatok és mellékhatások tekin...izé

7, hulla: (...)

nagy vonalakban persze, de legalább mindenki védett valami(k) ellen, nem?
Old 05-12-2006, 20:53
vonos82
Guest

Longevity: 0%

8, ember: TUDJÁTOK!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules