|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

09-11-2008, 09:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
És ezek után leszel hihetetlenül fontos ügyfél akinek bombajó ajánlatot is tudnak tenni csak maradjon 
|

09-11-2008, 09:15
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
És ezek után leszel hihetetlenül fontos ügyfél akinek bombajó ajánlatot is tudnak tenni csak maradjon 
|
Tettek is egyből, hogy és ha olcsóbban adnák... Csakhát nem az árral volt a probléma, hanem a szolgáltatással, innentől ugye tök mindegy, hogy mennyibe kerül...  Heti vendég volt nálam a szerelő, minden héten kaptam csodaszép vadiúj modemet is. Csakhát semmi nem segített, igazából ők se jöttek rá, hogy miért nem működik nálam a net ilyen sűrűn.
|

09-11-2008, 12:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Az üzeneteimet nem tudom aláírni!!!
Ezért dühöngöm!!!!!
|

09-11-2008, 13:07
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zacis
Az üzeneteimet nem tudom aláírni!!!
Ezért dühöngöm!!!!!
|
Majd idővel az is menni fog. 
|

09-11-2008, 13:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Még mindig nem... 
Nem találom az aláírás funkciót.
|

09-11-2008, 13:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zacis
Még mindig nem... 
Nem találom az aláírás funkciót.
|
Mert még nincs olyanod. Majd ha már elég régóta vagy aktív tagja a fórumnak, akkor lesz.
|

09-11-2008, 13:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tettek is egyből, hogy és ha olcsóbban adnák... Csakhát nem az árral volt a probléma, hanem a szolgáltatással, innentől ugye tök mindegy, hogy mennyibe kerül...  Heti vendég volt nálam a szerelő, minden héten kaptam csodaszép vadiúj modemet is. Csakhát semmi nem segített, igazából ők se jöttek rá, hogy miért nem működik nálam a net ilyen sűrűn.
|
nekem a 12. modem cseréje után rájöttek,hogy 1 villám kisütött vmi panelt az egyik központi egységükben, amitől néha megfőtt a modem  de legalább azóta nincs vele gondom.

09-11-2008, 13:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
nekem a 12. modem cseréje után rájöttek,hogy 1 villám kisütött vmi panelt az egyik központi egységükben, amitől néha megfőtt a modem  de legalább azóta nincs vele gondom.
|
Nálam nem jöttek rá. Jöttek mindenfélét mérni a vonalon, de persze OLYANKOR mindig épp jó volt, szóval hiába mérték, nem találtak semmit.
De ez a mérés is jó volt, mert abból állt, hogy minden előzetes értesítés nélkül (pl bekopog) fogta a kábel kinti végét, és lehúzta.  Én meg nézem, hogy hé, ember, dolgoznék, esetleg ha legalább szólna, hogy kivágja alólam a netet, vagy valami... 
|

09-11-2008, 13:30
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nálam nem jöttek rá. Jöttek mindenfélét mérni a vonalon, de persze OLYANKOR mindig épp jó volt, szóval hiába mérték, nem találtak semmit.
De ez a mérés is jó volt, mert abból állt, hogy minden előzetes értesítés nélkül (pl bekopog) fogta a kábel kinti végét, és lehúzta.  Én meg nézem, hogy hé, ember, dolgoznék, esetleg ha legalább szólna, hogy kivágja alólam a netet, vagy valami... 
|
A baj az, hogy ilyemik szinte minden szolgáltatónál vannak
Nincs normális szolgáltató, max az olyan, aminek már tényleg elfogadhatatlan az ára...De van majdnem rendes szolgáltató ami bőven megteszi 
|

09-11-2008, 13:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert még nincs olyanod. Majd ha már elég régóta vagy aktív tagja a fórumnak, akkor lesz.
|
köszönöm, okosabbá lettem, vityut is kérdeztem, de ő csak iriggyebbé tett, mert neki müködik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|