|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Tetszik az ötletem?
|
Igen
|

|
28 |
87.50% |
Nem
|

|
4 |
12.50% |

09-10-2008, 19:09
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Akkor legyél Te a vezér... 
|
(Általában én vagyok  de pszt  )
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

09-26-2008, 22:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én nem szeretném, hogy a vezér döntse el, hogy kivel kötök mnt-t és kivel nem. Semmi esetre sem támogatom.
Sajnos több olyan vezérrel is találkoztam, aki meg se kérdezte volna.
|
vannak vezérek és vannak diktátorok,nem attól lesz vezér valaki mert ez a státusza azt ki kell érdemelni..  a diktatúrák pedig nem szoktak túl sokáig működni.Egyszerűbb volna az össznépi mnt,szerintem jó ötlet   
|
The Following User Says Thank You to reichz For This Useful Post:
|
|

09-27-2008, 18:21
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by reichz
vannak vezérek és vannak diktátorok,nem attól lesz vezér valaki mert ez a státusza azt ki kell érdemelni.. 
|
Ez tetszett!  Igazad van! De az a baj, hogy több vezér van, aki nem érdemli meg, mert nem foglalkozik azzal, hogy a többiek mit szeretnének. És ezért nem tetszene, hogy ha csak a hátam mögött kötögetnének mindenkivel mnt-t, mikor én nagyon mnt-ellenes vagyok, és csak a jó ismerősökkel kötök, és köttetek a tagokkal. No de ha benne lesz, nem baj, csak lehessen választani, hogy helyetted köthet-e a vezér. csak egy kis pipa a szövetségek menüpontnál, mint a fontos eseményekkel kapcsolatban!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

09-28-2008, 00:30
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
1.
Amennyiben a tagok beállíthatják, hogy "a szövivezér mntinek elfogadása automatikusan", akkor támogatom az ötletet.
Így ha mindenki egyetért az MNT-vel, akkor pikk-pakk meg lehet kötni. Ha pedig van olyan tag a szöviben, aki nem akarja hogy esetleg a tudta nélkül mnt-be húzzák valakivel, egyszerűen kiveszi a pipát, és máris nem tud a vezér mnt-t kötni a nevében senkivel.
2.
Csak a diktatúrák élnek sokáig. Az igazi életben is, és a játékban is. Ha van egy szövetség, és mind a 4 tagja indivídum akar lenni, és önállóan gondolkodni, akkor az a szövetség nagy valószínűséggel nem lesz hosszú életű. Ha 3-an elfogadják egy 4. tag vezéregyéniségét, és a vezér jó döntéseket hoz, úgy tud a szövetség szépen haladni.
Csak egy példa: én mindenképp toli akarok lenni, de a szöviben már van másik. Vagy egyáltalán nem is lesz, mert mondjuk 3 hadi+1 vari az elképzelés. Szóval rámkényszerítenek valamit, amit nem akarok. Jó leszek? Nem leszek jó, mert nem is tudok, és nem is akarok hadizni. A szövi ezzel erősödik, vagy gyengül? Gyengül.
2 megoldás van: vagy tolis leszek másik szöviben, vagy beismerem hgyo abbana a csoportban jobb hadizni, és kihozom magamból a legtöbbet.
Egy szövetség azért szövetség, hogy megbeszéljék a dolgokat. Az, ahol a hátam mögött döntenek, az nem szövetség. Az csak országok kapcsolata. Ami nem hiszem hogy hosszú életű lesz.
Szóval szerintem jó ez az ötlet, ha a tagoknak is lesz lehetőségük állítgatni az opciókat.
|
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post:
|
|

09-30-2008, 07:07
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
1.
Amennyiben a tagok beállíthatják, hogy "a szövivezér mntinek elfogadása automatikusan", akkor támogatom az ötletet.
Így ha mindenki egyetért az MNT-vel, akkor pikk-pakk meg lehet kötni. Ha pedig van olyan tag a szöviben, aki nem akarja hogy esetleg a tudta nélkül mnt-be húzzák valakivel, egyszerűen kiveszi a pipát, és máris nem tud a vezér mnt-t kötni a nevében senkivel.
2.
Csak a diktatúrák élnek sokáig. Az igazi életben is, és a játékban is...
|
Az első résszel tökéletesen egyetértek.
A második rész szerintem nem igaz. Diktatúrát könnyebb vezetni, ezért látsz több jól működő diktatúrát, de azok nem hosszú életűek, a tagok gyorsan cserélődnek. Attól még megy tovább a játék ha valaki (nem a vezető) kiesik, de már más szereplőkkel, azaz az már egy másik diktatúra. Ellenben egy jó közösség, amelyben nincs irányító, sokkal többre képes a diktatúráknál. Szóval a sikeres diktatúrát hasonlítsd a sikeres demokráciához. Tény, hogy ez utóbbit nehezebb találni, de vannak és ezek jóval túlszárnyalják a diktatúrákat.
|

09-10-2008, 14:51
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Betelgeuse
Akkor legyen a tagoknál is pipálási lehetőség, hogy szövimnt-k elfogadása...de nem olyan nagy macera havi kb 2-4 mnt elküldése vagy elfogadása ez így bonyolultabb.
|
én támogatom, ez a lehetőség pedig kimondottan tetszik 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|