|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
View Poll Results: Ki mennyire utalja a Remyt?
|
En nem utalom, hanem kedvelem.
|

|
30 |
32.61% |
En nagyon utalom, le is irom miert!
|

|
7 |
7.61% |
Engem abszolut nem erdekel a Remy.
|

|
16 |
17.39% |
Ki az a Remy, es miert nyit hulye topicokat?
|

|
49 |
53.26% |

08-02-2008, 23:48
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Nem védeni akarom Remyt, és titeket sem akarlak magam elé fordítani, csak emgjegyzem hogy Remy csinált olyan fél-elfet, hogy bizony a varisok nem tudták gömbözni nagyrészt, esetleg a tényleg nagyon kigyúrtak, a tolisok lopni nem nagyon tudták, és sereggel sem nagyon ütötték ha jól emlékszem.Mondjuk jó szövi volt mellette az tuti, de akkor is.Lehet, hogy vannak hibái, de kinek nincsenek?
(nyugodtan lehet osztani a mínuszokat)
|
Ha Pipacs bacsira gondolsz, az 200 hekis tf feles volt, es nagyon flexibilis volt, eleg gyakran at volt epitve. Utni valoban nem utottek, de nem azert, mert nem lehetett volna.  De tok valtozo volt az eplistaja, hol 15% torony 15% barakk volt benne, hol 31% templom 40% kocsma...
Szoval volt olyan hogy volt eleg eros hadi vedelme, es volt olyan is hogy egy kobor hulla is be tudta volna verni 5x...
Amikor senki nem utott, volt olyan hogy igy nezett ki 200 hekin:
Épületek
DB % Férőhely
Ház 36 18% 2520
Barakk 5 3% 280
Templom 62 31% 8680
Kocsma 80 40% 4480
Raktár 17 9% 17000
Tanya 0 0% 0
Őrtorony 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 0 0% 0
Bányák 0 0% 0
Kajafogyasztás
Termelés 0 bála
Fogyasztás 3192 bála
Túlfogyasztás 3192 bála
Ez 6,33 körre elegendő
Varázslók
Van 8680
Tolvajok
Van 4480
Persze ez mar nagyon elborult, es kicsit maceras volt figyelni ra, mert ugyan 6 koros, de nem ehezhet be szegeny csak egyet, es utana lophatok gyors embert mert rogton a raki all le, es akkor a karavan sem segit.
De a szovik valoban nagyon jok voltak, foleg Orsi, nagyon sokat segitettek...
De ilyen orit nem ajanlanek senki kezdonek, pl. 

08-03-2008, 00:15
|
Member
|
|
|
|
hát nem voltál szívbajos 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

08-03-2008, 04:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ha Pipacs bacsira gondolsz, az 200 hekis tf feles volt, es nagyon flexibilis volt, eleg gyakran at volt epitve. Utni valoban nem utottek, de nem azert, mert nem lehetett volna.  De tok valtozo volt az eplistaja, hol 15% torony 15% barakk volt benne, hol 31% templom 40% kocsma...
Szoval volt olyan hogy volt eleg eros hadi vedelme, es volt olyan is hogy egy kobor hulla is be tudta volna verni 5x...
Amikor senki nem utott, volt olyan hogy igy nezett ki 200 hekin:
Épületek
DB % Férőhely
Ház 36 18% 2520
Barakk 5 3% 280
Templom 62 31% 8680
Kocsma 80 40% 4480
Raktár 17 9% 17000
Tanya 0 0% 0
Őrtorony 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 0 0% 0
Bányák 0 0% 0
Kajafogyasztás
Termelés 0 bála
Fogyasztás 3192 bála
Túlfogyasztás 3192 bála
Ez 6,33 körre elegendő
Varázslók
Van 8680
Tolvajok
Van 4480
Persze ez mar nagyon elborult, es kicsit maceras volt figyelni ra, mert ugyan 6 koros, de nem ehezhet be szegeny csak egyet, es utana lophatok gyors embert mert rogton a raki all le, es akkor a karavan sem segit.
De a szovik valoban nagyon jok voltak, foleg Orsi, nagyon sokat segitettek...
De ilyen orit nem ajanlanek senki kezdonek, pl. 
|
Feljebb azért már volt benne kicsikét több védelem ha jól emlékszem vagy 4 vagy 6% torony  Bár nem igazán emlékszem már rég volt tán igaz se volt 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-03-2008, 08:25
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Feljebb azért már volt benne kicsikét több védelem ha jól emlékszem vagy 4 vagy 6% torony  Bár nem igazán emlékszem már rég volt tán igaz se volt 
|
ez az ori sosem ment feljebb 200ról, csak addig játszadozott vele, míg Instant Poisonnal nem tudott fordulni hozzánk. De elég jól keresett vele azalatt a kb. 1200 kör alatt míg megvolt 
|

08-03-2008, 08:29
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
ez az ori sosem ment feljebb 200ról, csak addig játszadozott vele, míg Instant Poisonnal nem tudott fordulni hozzánk. De elég jól keresett vele azalatt a kb. 1200 kör alatt míg megvolt 
|
jaaaa de Instant is elég combos volt 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-09-2008, 01:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Vale, van _barmi_, ami tetszik Neked mostanaban? Komolyan mondom, minden marhasag, minden szanalmas, az olimpiatol kezdve a forma1ig....
|
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.
Mit csinálsz te? Egyszerűen odaveted, hogy ez marhaság, és ennyivel elintézed a dolgot, sőt ha valaki azt meri mondani, hogy tévedsz, akkor vagy leírod mégegyszer, hogy marhaság, vagy szembetámadod az embert, hogy mindenen felkapja a vizet.
Nézzük a 2említett dolgot:
Olimpia: Ha szerinted olyan klafa a birkózás (erről írtam az adott topikban), akkor mi a fenéért is változtatják olyan gyakran a szabályait?
Egyébként is, amikor én azt mondom a bírkózásra, és a cselgáncsra, hogy hót unalmas, akkor az azt jelenti, hogy nekem nézni unalmas, tehát teljesen szubjektív dolog, amit felemlegetni elég vicces...
De másoktól is hallottam, hogy unalmasnak tartják, úgyhogy lehet, hogy mág valami objektív igazság is van benne...
Forma1: Tudtommal ez autóverseny, a versenynek meg nálam az a lényege, hogy előzgetik egymást a srácok. Ebből szintén nem láttam valami sokat mostanában...
Hódító: Eltér a szemléletünk, én azt vallom, hogy nem leghet dolgokat kiragadni, és azokat megnézni, hanem a többi dologgal való kapcsolatát is meg kell nézni. A te szemléleted nem ez.
Innentől kár erről beszélni, te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak téged. (Téged amúgyse lehetne, soha semmikor, de ez már más kérdés  )
Nem szó szerint idézem:
Quote:
Ha gondod van az újrázással nyiss neki topikot
|
Stillszerűen erre azt tudom mondani, hogy marhaság 
Egyszer régen tényleg gondom volt az újrázással, de nem ezzel az aspektusával, ráadásul már kinőttem belőle...
Másrészt már van topikja, asszem Monro meg is írta a javaslatát, aztán persze az a téma is befulladt. Mi a fene értelme lenne neki topikot nyitni. Ha elmagyarázod, akkor meg is nyitom 
|

09-09-2008, 11:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.
|
Ugye nem baj, ha ezen finoman elmosolyodom?
Igazabol ezt en is igy erzem, csak vhogy ugy gondolom, hogy nem azonos elojellel gondoljuk ezt. 

09-09-2008, 15:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ugye nem baj, ha ezen finoman elmosolyodom?
Igazabol ezt en is igy erzem, csak vhogy ugy gondolom, hogy nem azonos elojellel gondoljuk ezt. 
|
Meg is lepődnék, ha te máshogy gondolnád 
|

11-19-2008, 20:10
|
Member
|
|
|
|
egyre jobban utálom Remyt, mert gonosz módon megszeretette magát velem, és a kedvéért még tanyákat is éptettem, és annyira nagyon megbolondított, hogy még főzöcskézek is neki, mi ez, ha nem szerelem? 
Szóval szégyelld Magad Remy 
|
The Following 5 Users Say Thank You to Debilke For This Useful Post:
|
|

11-19-2008, 20:13
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
egyre jobban utálom Remyt, mert gonosz módon megszeretette magát velem, és a kedvéért még tanyákat is éptettem, és annyira nagyon megbolondított, hogy még főzöcskézek is neki, mi ez, ha nem szerelem? 
Szóval szégyelld Magad Remy 
|
Ha a sajátkezűleg épített tanyákon, a saját magad által termelt dolgokat főzöd, akkor rabszolgatartás... 
|
The Following 9 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|