|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Milyen fajjal lehet legjobban tolivarit játszani?
|
Gnóm
|

|
4 |
10.81% |
Elf
|

|
13 |
35.14% |
Fél-elf
|

|
20 |
54.05% |

08-24-2008, 21:59
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
azt hiszem ezt pont nem gyorsban szeretné Benji.
eddig az ő listája volt a legszimpatikusabb... 
|
bocsi, ez tetszett nekem ez az üzi csak rosszra kattintottam 
amugy télleg nem gyorsban szeretném hanem normálban, mégpadig azért, mert a gyors nem volt elég kihívás, de 5S tele van profikkal 
|

08-24-2008, 22:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
bocsi, ez tetszett nekem ez az üzi csak rosszra kattintottam 
amugy télleg nem gyorsban szeretném hanem normálban, mégpadig azért, mert a gyors nem volt elég kihívás, de 5S tele van profikkal 
|
hát profik közt el szerintem nem állja meg helyét tolivarinak...
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|

08-24-2008, 22:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Szerintem elf, már csak azért is, mert ha jól eltalálod avariszámot (csoportfüggő), akkor a gömbök bejönnek, de az ártók nem...nameg átlopni sem nagyon tudnak, védelmet meg egyáltalán nem kell tartani, hiszen ha csak a gömb jön be és tolival sem tudnak infozni, nem nagyon fognap próbálkozni..ha meg látsz egy sereget, hogy jön, akkor ott a szövi...ha mf vagy, akkor meg tartassz mondjuk 10% barakknyi pacit, amivel elég jól keresztbe lehet menni...
Éplistát nem nagyon szeretnék adni, úgyis rossz lesz, de azért egy kísérlet:
20% ház
10% barakk
25% templom
35% kocsma
a maradék 10% meg raktár, továbbá, ha elég sokszor vagy fenn, akkor mehet belőle bőven barakknak, vagy tenplomnak, esetleg kocsmának...
Ez esetben átlopni nem nagyon fognak, de ha egy kcisit félsz, megtoldod még 2-3% kocsmával...
De teljesen csoportfüggő...
Jah, és ütni is tudsz 10% pacival, teljesből 
|
Több okból sem tetszett ez az üzi. előszöris most hogy elmondtad hogy te nem tartanál védelmet elffel ha nem tudnak ártózni/felmérni. ez nagy butaság, mert ha egyszer elfet csinálsz, és tudjuk majd hogy hozzád tartozik, akkor szépen ezt fel lehet használni ellened. másodszor, 25% templomon nemhogy nem ártanak be mégcsak be sem gömbölnek szerintem  35% kocsma meg egyáltalán nem kell. ha elf akkor ne egy sebezhető orit csinálj hanem egy betont. és sajnos a legtöbb kárt sereggel lehet okozni, ezért elég sebezhető eme ori. És mint Red is mondta, ha egy Varis nem ártózza, és egy tolis nem tudja felmérni, akkor ki az a hülye aki nem menne neki 5x sereggel?
10% pacival meg semmit se érsz normális esetben, mégha a szövid is viszed.
nem szeretném hogy rossz néven vedd amit írtam, nem rosszból mondom, hanem inkább oktató jelleggel.
|

08-24-2008, 23:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Na jó, akor én leírom milyet csinálnék.
ház 19%
barakk 10%
kocsma 28%
templom 20%
torony 10%
raktár 5%
tanya 8%
ez kb 8körös etetős. Van védelem, nem sok, de van, de nem is az a cél. Elfként a tolvajokkal bajod lesz, de hát nem is az a cél, hogy tolvajt lopjunk. A templommal varist nem fogsz tudni se ártózni se felmérni. De hát nem si ez a cél. A tolvajokra és a hadisokra ez szerintem elég. (bár nagyon fáradt vagyok már)
Ha háború lesz, akkor meg át lehet épülni éppen olyanra, amilyen tetszik. Kis hektáron érdemes úgyis csak ezzel játszani, ott meg nem kihívás az átépülés.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

08-25-2008, 02:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
No igen, de ha okosan csinálja, akkor nem kap 
|
persze ha nem háborúznak akkor nem kap 
|

08-25-2008, 04:23
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 20%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Több okból sem tetszett ez az üzi..
|
Ilyenkor kell e lefelé mutató kezecskére kattintani. 
|

08-25-2008, 09:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Ilyenkor kell e lefelé mutató kezecskére kattintani. 
|
The Following 2 Users Say NO Thank You to Dus For This Un-useful Post:
Druida, Matador
miután rákattintottam azután írtam azt amit beidéztél...
|

08-25-2008, 12:43
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Több okból sem tetszett ez az üzi. előszöris most hogy elmondtad hogy te nem tartanál védelmet elffel ha nem tudnak ártózni/felmérni. ez nagy butaság, mert ha egyszer elfet csinálsz, és tudjuk majd hogy hozzád tartozik, akkor szépen ezt fel lehet használni ellened. másodszor, 25% templomon nemhogy nem ártanak be mégcsak be sem gömbölnek szerintem  35% kocsma meg egyáltalán nem kell. ha elf akkor ne egy sebezhető orit csinálj hanem egy betont. és sajnos a legtöbb kárt sereggel lehet okozni, ezért elég sebezhető eme ori. És mint Red is mondta, ha egy Varis nem ártózza, és egy tolis nem tudja felmérni, akkor ki az a hülye aki nem menne neki 5x sereggel?
10% pacival meg semmit se érsz normális esetben, mégha a szövid is viszed.
nem szeretném hogy rossz néven vedd amit írtam, nem rosszból mondom, hanem inkább oktató jelleggel.
|
Az első 2 mondat az csak akkor van így, ha toli-varit csinálok, és olyan a csoport. De én nem csinálnék toli-varit mert sztem alapból hülyeség, csak, láttam, hogy valakinek segítség kell...
Ha 5 serggel jössz, akkor pacik ki picra, íjakat veszek, és valszeg nem férsz be 5 sereggel...
Hameg mégis, akkor meg énis beférek hozzád 10% pacival 
(igaz én csak 1x megyek hozzád, max 2x, és Te 5x énhozzám, de azért mégis hozok énis valamennyi földet...Ha szövim is van, akkor meg lehet, hogy 3 sereggel is tudok keresztbe menni, hogyha beférsz 10% íjhoz, viszont ottvannak a szövieim is akiket már említettél...mondjuk menek rád 10 sereggel, úgy, hogy viszne engem is...)
Meg már elég régóta vagyok elf, és rengetegszer meggömböztek az orimat (teljesen más felépítésű, még mielőtt jönnél, hogy kihasználod) és nem próbáltak 1x se ártózni...megtörténik, de elég ritka, és pont annak legyen egy erős tolis szövije, és hadisai akik kijönnének rám,...elég ritka...simán belefér sztem, mert cserébe gond nélkül haladok fedezéssel és krónikából 
|

08-25-2008, 13:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Ez elég meddő vita lesz kettőtök között, mert marhára csoportfüggő az egész. A legutóbbi elfem mf tolivari volt tornyok nélkül, elitekkel, és egyszer sem kellett fedeznem. Igaz, hogy Q-ban, de a lényeg hogy minden csak a körülményektől függ.
És mielőtt megkapnám, hogy a Q az lámák gyülekezete; játszik azért ott jópár profi szövi.
|
The Following User Says Thank You to Stev For This Useful Post:
|
|

08-25-2008, 15:49
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Stev
Ez elég meddő vita lesz kettőtök között, mert marhára csoportfüggő az egész. A legutóbbi elfem mf tolivari volt tornyok nélkül, elitekkel, és egyszer sem kellett fedeznem. Igaz, hogy Q-ban, de a lényeg hogy minden csak a körülményektől függ.
És mielőtt megkapnám, hogy a Q az lámák gyülekezete; játszik azért ott jópár profi szövi.
|
Én is ezt hangoztattam pár helyen a hozzászólásaimban, hogy csoportfüggő 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|