|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-10-2006, 12:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
De elég ha csak egyszer kalkulálnak vele és egy klán 4-5 tagja megy rád vissza fejenként 1 sereggel... 
Szóval a sűrűbb részen nagyon meg kell gondolni milyen orit építesz... bár ha valaki ütni akar igazán, akkor full éheztetős és nem szabad megállni míg ki nem érsz a susnyásból a nyugalom szigetére... 
És születnek emberek.
|

05-10-2006, 12:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Jó, hát nem tudom, mi pont most jöttünk fel, és jópár orit lecsaptunk, néha jöttek is de még koptatni se kellett soha, mert a foglalt barakkhelyeket, meg az elhullot lovakat se voltak képesek beszámolni...
|

05-10-2006, 12:26
|
Member
|
|
|
|
nem csak a lakitekis mokaval lehet seregeket pattintani...
Es abban igazatok van hogy ha mar nem vagy bent a suruben sokkal könnyebben varial az ember....
|

05-10-2006, 12:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Jó, hát nem tudom, mi pont most jöttünk fel, és jópár orit lecsaptunk, néha jöttek is de még koptatni se kellett soha, mert a foglalt barakkhelyeket, meg az elhullot lovakat se voltak képesek beszámolni...
|
Hát, mindig van ilyen... 
Mondjuk az igaz, hogy mikor én mentem feljebb, akkor nem volt ilyen sűrű a mezőny, csak 1300-1600 heki között, de az se most volt... 
És születnek emberek.
|

05-10-2006, 12:41
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
[quote=Láma]Az egészhez hozzá kell tenni, hogy ott ahol sűrű a mezőny igen kevesen kalkulálnak a lakitekis mókával
Most valaki elmondhatna hogy mi is az amirol beszelgettek? 
Szoval
elso - lakitekis moka ??
masodik - fullsereges kitamadas es megis marad vedelem?
Egyenlore ez a ket dolog ami megragadt abbol amit hallottam. Nem tudom elkepzelni azt a szitut amikor torony nelkul van nagyobb sanszod akarhany hekin vagy. Persze lehethogy valoban csak a jatek hianya okozza a szukosebb latokoromet  Ha igy van akkor kerek meg egy pici turelmet mindenkitol de sajnos csak ugy jutok elobbre ha kerdezek. ( a sugon mar tulvagyok! ) 
|

05-10-2006, 12:45
|
 |
Member
|
|
|
|
ez nem olyan dolog amit mindenkinek tudnia kell. ha jó helyre kerülsz úgyis elmondják:P és javaslom hogy az idézetek végéről ne töröld ki a [/quote]-ot mert zavaró.
|

05-10-2006, 12:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
ez nem olyan dolog amit mindenkinek tudnia kell. ha jó helyre kerülsz úgyis elmondják:P és javaslom hogy az idézetek végéről ne töröld ki a
|
-ot mert zavaró.[/quote]
Nem akarok en torolni semmit de anelkul nem engedte ki a rendszer. Raadasul kulfoldiul irja ki a hibauzenetet, pedig magyar vagyok  Mar nem eloszor  Es ha valami titok akkor minek hivatkoztok ra? Erdekes dolgok ezek, nyilvan nektek is elmondta valaki mert a sugoban nincs se lakitekis moka, se "koptatas" se ilyesmi fogalmak. Szoval picit lukenek erzem most magam, de remelem nem sokaig. Skypon is johetha ennyire bizalmas.
|

05-10-2006, 12:56
|
 |
Member
|
|
|
|
a lényeg az hogy ha idézel akkor a végét ne töröld ki, csak a felesleges szöveget. a hibaüzenet forrása csak az lehet, hogy túl sok smile van benne, mert max 4 vagy 5 lehet, és ad idézetben lévőket is beleszámolja.
és jött egy üzid, jobb fent megtalálod 
Last edited by Láma; 05-10-2006 at 12:57..
Reason: kiegészités
|

05-10-2006, 13:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kocka
Es ha valami titok akkor minek hivatkoztok ra? Erdekes dolgok ezek, nyilvan nektek is elmondta valaki mert a sugoban nincs se lakitekis moka, se "koptatas" se ilyesmi fogalmak.
|
A legtöbb dolog benne van a súgóban, csak nem pontosan ezen a néven... 
Ha kicsit gondolkodsz és azokat a súgó témákat elolvasod, amikről itt szó volt, rá fogsz jönni szerintem előbb utóbb...  Nem annyira hú de világrengető dolgok ezek, csak azért kell egy kicsit kombinálni hozzá... 
És születnek emberek.
Last edited by aúú; 05-10-2006 at 13:10..
|

05-10-2006, 13:24
|
Member
|
|
|
|
Csak penz kerdese es akarmekkora sereget megfogsz ugy is hogy te fullon kint vagy...
Amugy erre a stliusra ha nem az 1A topjaban vagy nincs is szukseged...Mert ezek nelkul is ugyanolyan jol megleszel...Amikor mar nagyonnagyon sok hekrol es milliarokro lvan szo, mar kicsit komoylabban is kell venni a dolgokat...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|