Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Én sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan vége lesz bár a Big Gun győzelme kétségtelen volt. Gratulálok nekik!
Ilyen hülyeségeket, hogy "MNT bontás előtt kiszedték a nyers/kaja piacot" ne is írjanak akik írják! Hónapok óta erre a csatára készül (vár) minden hódos. Nem hiszem hogy Serg nem számított illetve számíthatott rá, hogy ez hamarosan be is fog következni. Tehát hogy fel tudták szedni a nyersüket csak a Pannon óriási hibája, nem a Big gerinctelensége.
Hogy miért volt szabin 3 ori is? Kettőt megindoklok, bár tuti csak az összeesküvés-elméletem dolgozik, és nem tudom biztosra  : mert sem Sergnek sem Ákosnak nem volt ideje mind2 oriját vinni. Így az FCB és a Kiara szabira került.
Ami viszont szerintem is durva volt, hogy feltápoltak egy alklánt az ovi eltüntetésére, illetve hogy földet hozzanak fel nekik, hogy lőtávolba kerüljenek... És véleményem szerint is itt már mindenképp lépned kellett volna Serg.
|
Remélem Ati ezért már tényleg bannol mert állandóan vádaskodsz és ha már itt tartunk sokan pont téged vádolnak jksz-l mert szétcseszted a teki és a rúna piacot ami akár lehetett nem egészen véletlen is.
A hozzászólásaidat letiltom mert nem lehet veled értelmesen beszélni és a hülyeségeidre meg nem vagyok kiváncsi!